Şimdi Ara

Endemik problemler soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kitap ösym ayarında mı çözen zaman kaybeder mi şunu alsan daha iyi olur demeyin sadece bu yayının bu kitabının nasıl olduğunu soruyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• .

• bilgi sarmal orta ise endemik orta+ apotemi zor seviyededir bence. ona göre hesaplayabilirsiniz, mesela ben endemik çözüyorum bitince apotemi geçeceğim. elinizde bs varsa ve sizi zorlamıyorsa endemik çözülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖSYM tarzına en yakın problem kitabı olabilir, güzel bir kitap

• endemık kalıtelıdır gecen sene cozmustum tam osym kıvamında tek denklemde cıkan az ıslemlı soruları barındırıyor ama en az en cok tıplerıne fazla yer vermısler o bı tek eksısı onun dısında on numara kıtaptır cozun mutlaka

• endemik + apotemi yap

• 345 in orta zor ve orijinal tarzı problemlerinde doğru yapıyordum tabi cevabı bulmam uzun sürsede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yıl elden geçirdiler diye hatırlıyorum, bir kontrol edin. Bu yorumların bir kısmı geçersiz olabilir. Bir kitapları için epey kolaylaştırmışlar deniyordu, problemlerdi galiba.

• Vay be endemiğin de içine ettiler

• Aldığım son basımdı ama en fazla 30 soru falan değişmişlerdir 179 sayfanın hepsini değişmeyeceklerdir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 21 Eylül 2021; 18:31:21 >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Forumda arat hocam, ben burada gördüm. Başka bir kitapları da olabilir ama ben problemler diye hatırlıyorum.

• Bu kitabı almadan önce zaten forumda tüm endemik incelemelerine baktım genelde çözün diyorlar sonra apotemi öneriyorlar apotemi bakıyom gereksiz kasıntı diyorlar endemik öneriyorlar aklımı karıştırıyorlardı ama Stewart Reis genelde iyi tavsiyeler veriyor ne olduğu kitap çözülmeye başlandığı zaman anlaşılacaktır zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.