Şimdi Ara

Endemik lys fizik netlerim hedef +28

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 6 denemeyi çözdüm netlerim şu şekilde
    1-11.25
    2-12.75
    3-18
    4-12
    5-16.25
    6-17.25

Mezunum 2016da -1 net yaptım fiziği sallamıştım hepsini. 2016yı ygsden sonra çözdüğümde 12 netim çıktı.

Yanlışlarım genellikle optik,atom fiziği,biraz modern fizik,dalgalardan çıkıyor.

Az olarak ise Elektrik ve manyetizma bölümünde alternatif akım veya paralel levhalardan yanlışım çıkıyor çünkü konuyu unuttum. Mekanikten ise dinamikten çıkıyor.

Atışlar,bhh,dairesel hareket, itme-momentum konularına önceden çalışmıştım. Genellikle bunlardan yanlışım çıkmıyor. Bazı formüllerini unutsam bile düşünce deneyi ile sonuca varabiliyorum.

Hedefim lysde fiziği +28 yapmak. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Konu çalışıp sbden mi ilerleyeyim yoksa karaağaçın 2-3 fasikülünden mi ilerleyeyim? Optik, modern fizik fasiküllerini alırım ama nasıl bi fikrim yok. Ben de apoteminin optik fasikülü var ama daha başlamadım. Ve optiğim cidden kötü ygsde 3 yanlışımdan biri ayna sorusuydu biri dinamikti. 3.sü ise topraklama sorusuydu galiba yanlış anlamıştım soruyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam olmaz 28. mf4 istiyosanız mattan 1 deneme fazla çözün her gün fiziği 28 kasmak yerine
  • mf3 hocam. Siz kaç yapıyosunuz hocam? Bide niye +28 olmaz ? Ayrıca karaağacın modern fizik , optik fasikülleri sizde varsa yorumlayabilir misiniz?

edit: matta zaten konu eksiğim yok soru çözüyorum. Geometride vektörlere ve hiperbollere çalışcam unuttum çünkü onun dışında tamamdır mat geo. Bio 0 ama yetişir planlarıma göre. Kimyada ise alkenlerdeyim bide elektrokimya kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContortionist -- 25 Nisan 2017; 15:35:36 >
  • TheContortionist kullanıcısına yanıt
    ben daha çözmedim deneme ama 22-23 ü geçmez muhtemelen. optiğini kullanmıştım ygsden önce gayet iyidi.hocam şu an +25 ten düşmeyen birisi bile büyük ihtimal sınavda 28+ yapamaz.lys fizikte tüm konulara hakim olduktan sonra belli netten sonra şans lazım.geçen senenin sınavını bilirsiniz işte denemelerde 30 a yakın çeken arkadaşlarım 20 civarında kaldılar.soru tiplerini tamamen sözele kaydırıyorlar artık.mesela geçen sene 9-10 sayısal soru vardıysa bu sene 6-7 ye iner.yani daha da zorlaşır gibi iş.bu sene ygs fizikte bile gayet eleyici sorular vardı sözel anlamda lysnin sinyaliydi bu

edit:Hocam hem mf3 hem biyo eksiğiniz var kesinlikle fiziği +28 için kasmayın tam tersini biyoloji için yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 25 Nisan 2017; 15:39:2 >
  • Hocam sözel derken direk sözel bilgi mi? Örneğin; tomografi cihazı hangi fizik alt dalından yararlanır? Yoksa formülden yorum yapılabilecek olan sorular mı?

Edit: hocam zaten fizikten konularım bitince bio başlıcam. Çünkü 29 neti 30 net yapmak 10 neti 25 yapmaktan daha zor. 29u 30 yapmak birikim ister ama 10u 25 yapmak 1 hafta bile sürebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContortionist -- 25 Nisan 2017; 15:44:45 >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAREKÖK AYT MATEMATİK 2022
    4 yıl önce açıldı
    345 ayt matematik seviyesi
    5 yıl önce açıldı
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.