Şimdi Ara

encryption Programi gereklidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar almanyada yasiyorum torrent vb programlar kullanmak cok riskli bu yuzden turkiyeden sunucu kiralayip bu sunucuya indirip ardindan kendi bilgisayarima cekmeyi dusunuyorum
    yapicagim sey ise turkiyedeki sunucuda sifreleyip 2. bir guvenlik ekleyip cekmeyi dusunuyorum aranizda alman devletinin cok onemli bir konu olmadigi surece rahatca kiramayacagi bir program bilen varsa simdiden cok tesekkurederim uygun bir fiyat ise lisansli alabilirim programi onun disinda bedava olmasi tercihimdir tesekkurler

AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 10:24:43 >

Orijinalden alıntı: huhuq

türkiye lokasyonlu sunucu kiralayıp dosyaları buraya indirdikten sonra rar ile şifreleyip parçalara bölseniz, sonrada ftp sistem oluşturup onun üzerinden kendi bilgisayarınıza indirseniz olmuyor mu? yada dosyaları parçaladıktan sonra upload sitelerine yükleyin diğer taraftan indirin?

hocam yakalanma riskini tamamen ortadan kaldirmak istiyorum ftp den cekme pesindeyim zaten ama risk 4000€ ya kadar cikabiliyor ondan dolayi isi saglama almaya bakiyorum winrar gibi bilindik programlar devletler ile arasinda gizli sakli birsey yok en ufak bir incelemede direk patlar diye dusunuyorum
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • vpn kullan
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.