Extreme C4 e geçtikten sonra Enchant armor ve weaponlar trade yapılamıyor, satılamıyor bu bir bug mudur yoksa C4 teenchantları elde etmenin veya satın almanın başka bir yolu mu var yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla,
Evet su an trade ve satıs yapılamıyorlar.. Ben silahımı adama verdim Enhleyip geri verdi.. Simdilik böyle çözdük olayı.Yapacak bisey yok...
heine ve dwarf village deki shop zone da birer enchant scroll seller npc bulunmakta, bunlardan enchant scroll lari temin edebilirsiniz.. enchant scroll lar direkman takas edilemesede, enchant token a çevrilip satışı, takası yapilabiliyor, bu scroll -> token çevrimini de yine aynı npc i kullanarak yapabilirsiniz...
Günaydın,
Fistan, açıklaman için teşekkürler. Sanırım senin söylediğin Kastien serveri için geçerli (kabahat benim serveri yazmamışım) Benim sorum Tempest için di, yinede cevap vermen incelikti sağol.
Sanırım serverlerin ıslahı devam ediyor ve Enc ler için bir alternatif metod araştırıyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: dadal
Günaydın,
Fistan, açıklaman için teşekkürler. Sanırım senin söylediğin Kastien serveri için geçerli (kabahat benim serveri yazmamışım) Benim sorum Tempest için di, yinede cevap vermen incelikti sağol.
Sanırım serverlerin ıslahı devam ediyor ve Enc ler için bir alternatif metod araştırıyorlar.
Benim cevabım Tempest e goreydi....
Bende ordayim....
Bilgehatun,,Recoo,, bunlara pm atarsan gorusuruz......belkide tanışıyoruzdur...
evt, scroll satıcıları high rate serverlarıda, low rate lerde, bu tür şeylere ulaşmanın en kestirme yolu bir spoiler açmak ne diyeyim kolay gelsin ..
Merhaba,
quote:
Orjinalden alıntı: Fistan
evt, scroll satıcıları high rate serverlarıda, low rate lerde, bu tür şeylere ulaşmanın en kestirme yolu bir spoiler açmak ne diyeyim kolay gelsin ..
Haklısın Fistan en verimli ve en kesirme yol bu ve gerçekten oyunu uzun soluklu oynamak istiyorsan şart. Kardeşimle beraber ilk girdiğimizde sadece sortilerle 1 ayda anca 1 er darkscreamer ve 1 er zubhei zırh yapabildik (klanda olmamıza rağmen) Baktım olacak gibi değil bir BH açtım (Bu karakter oyunun yürümesi için gereken bir Lokomotif adeta), çok verimli olduğunu gördüm fakat depo az geliyordu bir arkadaşımın tavisyesi ile bir klan kurdum ve deposunu kullanmaya başladım. üye olduğumuz klan dağılınca buradan tanıdığım ve kafa dengi arkadaşlarıda klana aldım ve klan büyüdü şimdi Tempestin sayılı Türk klanlarından biriyiz (İstanbul) Bizimki klandan ziyade dostların bir araya geldiği bir buluşma yeri klanın uzun ömürlü olması için üyelerde seçici davranmak gerekir (Tanımadan ve referanssız üye almıyoruz). Tabi klanda birden fazla BH ve BS olması da devamlılığın ve üretimin ayrılmaz bir parçası (Bazen zorunluluklar insana güzel şeyler yaptırıyor) Keyifli ve verimli oyunlar dilerim (Recoo seni görüyorum)