arkadaslar xbox 360 enchanted arms arıyorum ntsc-j var mı bu oyuna sahip olan biliyorum bu oyun çok iyi değil ama canım acayip rpg çekiyo bu aralar.oblivion, ultimate allience da bitirdik kalakaldık vallaha yardımlarınız için sağolun
valla bende deli gibi o oyunu arıyorum. çok aradım bulamadım ne yazıkki sanırım sadece pal versionlarda var bulan gören varsa banada haber etsin
Rpg arıyorsan blue dragon oyna.
Evet onun yerine Blue Dragon oyna zaten ntsc-j olarak çıktı senin makineylede uyumlu. Sonra Trusty Bell ( Eternal Sonata ) in çıkmasını bekle.
blue dragon her türlü takıyor enchanted arms a :)
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkokbudak
valla bende deli gibi o oyunu arıyorum. çok aradım bulamadım ne yazıkki sanırım sadece pal versionlarda var bulan gören varsa banada haber etsin
Oyunu tüm bölgelere ayrı ayrı şekilde çıkmıştı. Her versiyonu var yani. Ayrıca Pal versiyonu NTsC-U makinelerde de çalışıyor.
yaa abi simdi tepki toplamayım ama blue dragon cok cocuksu geliyo bana boyle kocaman saclı cocuklar var hic sevmiyom ben o kadar cocuksu oyun. aman tepki toplamasında bu soylediklerim blue dragon severler tarafından herkesin zevki ayrı.aslında belki enchanted armsda cocuksu bi oyun gibi ama en azından ana karekter cocuk degil ne biliyim iste bu ara rpg kıtlıgı var xboxda