Şimdi Ara

==ENB SERIES GRAFİK MODU== Gta V iCEnhancer GELDİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
7
Favori
110.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

Orijinalden alıntı: Gogoesteban

Ben bu modu kurdum ama gökyüzü kıpkırmızı düzeltmenin bir yolu varmı

Muhtemelen 1.7 yamasını kullanıyorsunuz.Bunun için icenhancer 1.07 fix dosyasını indirip kurun.Linki birkaç mesaj yukarıda.

Kardeş 1.07 fixi yükledikten sonra çalışmayı durdurdu hatası veriyor, oyunu steam' dan indirdiğim için oda direk 1.0.7.0 sürümünü kuruyor anlaşılan ben bu modu kullanamıycam.

Edit: Dosyaları doğrulatınca çalıştı gökyüzü kırmızıydı düzeldi, grafikler muhteşem oldu vee modu kurunca kasıyordu şimdi yağ gibi akmaya başladı iyiki steam' dan almışım oyunu ama şimdide ara videolar bozuk gösteriyor onuda düzeltebilirsem süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogoesteban -- 15 Şubat 2012; 13:48:15 >

• ben yükledim ama ekrar karardı hiçbirşey göremiyorum oyunun içindeyken nerde yanlışlık yaptım ki
  • fix işe yaramıyor. gene çalışmayı durdurdu hata veriyo. anlaşılan bu modu EFLC'de oynayamicaz.
  • İcehance 2.0'ı yükledikten sonra oyunu Nvidia ekran kartı ile açamıyorum. Denetim masasından tüm ayarları yaptım, hiç bir şekilde olmadı, her seferinde intel ile açılıyor oyun. Çözümünü bilen var mı?
  • Ulan acaba birgün GTA 4'ü en güzel grafik moduyla birlikte son seviyede oynayabilceğim bir bilgisayarım olcakmı
  • iCEnhancer 2.0N çıktı.Buradan indirebilirsiniz.
    http://icelaglace.com/
  • Sonunda uzun uğraştan sonra oldu :)
    1.gta 4
    2.GTA4 1.0.4.0
    3.iCEnhancer2_0Standard sizin yazdıgınız şekilde
    4.GTA4_Better_City_Textures(7.40gb)
    5.Real Car Mod Pack V1.1oc bana göre en iyi arabaların oldugu patch 124 araç var ve taxi bug kesinlikle yok.
    6.ProVehicleModv1.0.1 hileler car spawner hava degısımı karakter degısımı ve daha bırsuru oyunla ılgılı tum ayarlar f3 e basınca elinin altında.
    Bu sıraya göre her birini sırayla yedek alarak yükleyip kontrol ettim.sistemden dolayımı bilmiyorum ama hiç sorun çıkmadı.Görüntü gerçekten güzel teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0URF0URTW0 -- 20 Şubat 2012; 1:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0URF0URTW0

Sonunda uzun uğraştan sonra oldu :)
    1.gta 4
    2.GTA4 1.0.4.0
    5.Real Car Mod Pack V1.1oc bana göre en iyi arabaların oldugu patch 124 araç var ve taxi bug kesinlikle yok.
    6.ProVehicleModv1.0.1 hileler car spawner hava degısımı karakter degısımı ve daha bırsuru oyunla ılgılı tum ayarlar f3 e basınca elinin altında.
    Bu sıraya göre her birini sırayla yedek alarak yükleyip kontrol ettim.sistemden dolayımı bilmiyorum ama hiç sorun çıkmadı.Görüntü gerçekten güzel teşekkür ederim.

araba modunun sitesi veya linki var mı?

crossfire için performansı nasıl yükseltebilirim? ice de bu özellik var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 20 Şubat 2012; 2:29:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: F0URF0URTW0

Sonunda uzun uğraştan sonra oldu :)
    1.gta 4
    2.GTA4 1.0.4.0

araba modunun sitesi veya linki var mı?

crossfire için performansı nasıl yükseltebilirim? ice de bu özellik var mı?

LİNK! burdan indirdim Car Mod Pack V1.1 almanca yazıyo versiyona göre (Ohne iCEnhancer) olanı indirdim çünki icehancer i kendım 2.0 yenisini sıtesınden yukledım.

• Gta 4 için bugüne kadar birçok kaplama modu çıktı.Bu modlardan Ultimate Textures v2 ve Better City Textures'ı kullandım.Fakat bu linkini vereceğim kaplamalar çok daha kaliteli ve oyunu başka bir boyuta taşıyor.Kaplamalar için her iki sayfadaki tüm linkleri indirmeniz gerekiyor.Tavsiyem önce İcenhancer 2.0'ı yükleyin sonra kaplama paketlerini kurun.
    http://www.hardwareluxx.de/community/f146/gta-iv-faq-performance-modifications-12-a-796815-147.html#post17231617

http://www.hardwareluxx.de/community/f146/gta-iv-faq-performance-modifications-12-a-796815-237.html#post17367731

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 27 Şubat 2012; 19:56:04 >

• quote:

Gta 4 için bugüne kadar birçok kaplama modu çıktı.Bu modlardan Ultimate Textures v2 ve Better City Textures'ı kullandım.Fakat bu linkini vereceğim kaplamalar çok daha kaliteli ve oyunu başka bir boyuta taşıyor.Kaplamalar için her iki sayfadaki tüm linkleri indirmeniz gerekiyor.Tavsiyem önce İcenhancer 2.0'ı yükleyin sonra kaplama paketlerini kurun.
    http://www.hardwareluxx.de/community/f146/gta-iv-faq-performance-modifications-12-a-796815-147.html#post17231617

http://www.hardwareluxx.de/community/f146/gta-iv-faq-performance-modifications-12-a-796815-237.html#post17367731

Ben de bu siteyi dün akşam keşfettim çok ilginç görüntüler var..

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Gta 4 için bugüne kadar birçok kaplama modu çıktı.Bu modlardan Ultimate Textures v2 ve Better City Textures'ı kullandım.Fakat bu linkini vereceğim kaplamalar çok daha kaliteli ve oyunu başka bir boyuta taşıyor.Kaplamalar için her iki sayfadaki tüm linkleri indirmeniz gerekiyor.Tavsiyem önce İcenhancer 2.0'ı yükleyin sonra kaplama paketlerini kurun.

Ben de bu siteyi dün akşam keşfettim çok ilginç görüntüler var..

Ben 1. sayfadan dolaşmaya başladım.Hiçbirşeyi kaçırmak istemiyorum.Mod arşivimi bu siteyle tamamlayacağım.

• arkadaşlar şu optimus problemini çözebilen biri yok mu? ne yaptıysam olmadı, sürekli intel ile açılıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelove61

arkadaşlar şu optimus problemini çözebilen biri yok mu? ne yaptıysam olmadı, sürekli intel ile açılıyor oyun.

Optimus problemi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

en güzel ps3'te oynamak aga takılma yok, bişe yok 720p'de mis gibi oyna

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ulan acaba birgün GTA 4'ü en güzel grafik moduyla birlikte son seviyede oynayabilceğim bir bilgisayarım olcakmı

Bende bir ara üzülür gibi oldum ama port olduğunu unutmayın üzülmek gereksiz.Başta bilgisayara yapılsaydı böyle olmazdı.Yapımcıların aç gözlülüğü.Piyasa değişti artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

en güzel ps3'te oynamak aga takılma yok, bişe yok 720p'de mis gibi oyna

...

Adam ne yazmış ya

• kardeş ben herşeyi dogru yaptım ama görseller birbirine giriyo icenhancer 2.0N main dosyasındakileri atarken bi hata veriyo kendi sitesinden indirdim ama rar dosyasında bi sorun var sanırım
  • görüntü nasıl birbirine giriyor ss atar mısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peacelove61

arkadaşlar şu optimus problemini çözebilen biri yok mu? ne yaptıysam olmadı, sürekli intel ile açılıyor oyun.

Optimus problemi nedir ?

hocam bu modu yükleyince optimus teknolojisi olan notebooklarda oyun nvidia değil intel'in onboard kartını görüyor ve yabancı forumlardan da edindiğim bilgilye göre bunun çözümü yokmuş.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.