Şimdi Ara

En zor BOSS? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pre-tbc unuttuk yaw. C'thun neydi harbi ya :D

Nihahaha
  • Şimdiki bosslarla Pre-TBC'i karşılaştırmak pek doğru sayılmaz. Pre-TBC zamanında raid yapan bir guild'e dahil değilseniz değil Naxx, Molten Core bile görmeniz kolay değildi. Kaldı ki 40 kişinin aynı anda online olması, bu kadar kalabalık bir grubun koordinasyonu, idare edilmesi çok daha zordu. Eğer raid yapan bir guildde değilseniz ancak Strat/Scholo/UBRS yapabiliyordunuz.

Kendi adıma konuşmak gerekirse oynadığım sunucuda doğru düzgün raid yapan 10-12 guild'den birindeydim. Bu sayı Horde ve Ally guildlerin toplamı. Yani ne kadar az kişinin raid yapma fırsatı olduğu hakkında bir fikriniz olsun. MC ve BWL temizlemiş, AQ40'a başlamıştık. Naxx'ı görme fırsatımız bile olmadı. Birçok oyuncu da benimle aynı durumdadır. Dolayısıyla Pre-TBC Kel'Thuzad en zor boss demek biraz da o dönemin şartları sebebiyle geçerli olabilir.

Şimdi oyuncular çok daha bilgili. ICC bile PuG ile temizlenebiliyor. Açıkçası oyun da daha kolay. Molten Core'u hatırlayın, Garr addlerini banish'lemek için bile 4-5 warlock gerekiyordu. Şimdiki gibi AOE yaparak indiremiyordunuz.

Şu sıralar hiçbir boss'ta zamanında Razorgore the Untamed (o zaman için çok değişik bir boss'tu) veya Vaelastrasz the Corrupt'ta haftalarca takıldığımız gibi uğraşmıyoruz. Özellikle Vael birçok guildin dağılmasına sebep olmuştur. Şimdi en fazla birkaç denemede her boss indirilebiliyor.

• Yani evet. Ben de Vanilla zamanında doğru düzgün raid yapan 7-8 guildtan birindeydim. Vael'de çok takılmıştık gerçekten. Nefarian da keza. AQ40a gittik. Cthun hariç bütün bossları öldürebilmemiz aylar almıştı. Cthun hak getire zaten. Yahu madem yapamıyoz deyip Naxx'a gitmiştik. Orada da 5 boss falan. Bayağı zordu Naxx, gearımız falan olmasına rağmen. Sonra dağıldı guild zaten, progress yapamaz hale gelmiştik. O zaman Naxx bosslarının taktikler de farklıydı. Instructor falan, bir shout atardı, herkes yatardı

Cthun ilk çıktığında Blizzardın bir hatası yüzünden kesilmesi olanaksızmış (diye duyduydum, neden diye sormayın) bir hotfix ile düzeltilmişti sonradan.

Bana kalırsa ben de LK heroic diyeceğim, sonra Cthun ve Yogg Saron. Can sıkar bunlar

• sizi bilmem de ben ahnqirajdan aldığım olayı bu son bosslardan alamıyorum
    eskiden sürekli wipelanmaktan mıdır nedir millet birbirini deli gibi tanırdı bi de kesemedikçe hırs yapardık
    hiç okumayn araştırmayan adam bile ciddiye alırdı 20-30 cthun wipeından sonra
    ciddi ciddi oturur çalışırdık biz 3-4 ark o zamanlar da köle gibi çalışmamıza rağmen
    şimdi arthas diosun..eee salla gel arena yapalım dyo millet
    herkesin gs olmuş 6k zaten, bi özelliği kalmamış olayın kessen n olucak
  • Ben de çok severim Ahn'Qiraj'ı. Çok keyifliydi o bosslar. Eşşek gibi instance zaten git git, ne bossu bitiyor ne trashi Mekanın müzikler muhteşem. Atmosfer süper.

Biz hala 2-3 arkadaş 2 haftada bir falan full kesip çıkıyoruz. 2-3 kişiyle böyle daha bir mistik oluyor. Gevşiyo insan
  • Abi bırakın hiç biriniz bişey görmemişsiniz wowda belli, bunlar kimmiş alın size en zor boss.

http://www.wowwiki.com/El_Pollo_Grande
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Abi bırakın hiç biriniz bişey görmemişsiniz wowda belli, bunlar kimmiş alın size en zor boss.

http://www.wowwiki.com/El_Pollo_Grande

• eski bosslar yetenek istiyordu şimdikiler gear istiyor. zorlugu neye göre düşüneceğimiz önemli. lk tabi zor ama herkesde 16k dps yapacak gear varsa sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

eski bosslar yetenek istiyordu şimdikiler gear istiyor. zorlugu neye göre düşüneceğimiz önemli. lk tabi zor ama herkesde 16k dps yapacak gear varsa sorun olmaz.

ya nasıl bir atmasyondur seninkide.. diyecek söz bulamıyorum, eskileri de zamanına göre zor ve zevkliydi, şimdikiler de şuan için zor ve zevkli olanları var.

C'thun demeyin çünkü Yogg+0 mümkün olan en iyi gearla bile kesilmesi cthundan kat ve kat daha zor bir bosstu. Pre tbc KT demeyin, çünkü ondan önce 4 horsemen 2 kat daha zordu naxx40 da.

Ayrıca git bir iki lk heroic videosu izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enqq

quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

eski bosslar yetenek istiyordu şimdikiler gear istiyor. zorlugu neye göre düşüneceğimiz önemli. lk tabi zor ama herkesde 16k dps yapacak gear varsa sorun olmaz.

ya nasıl bir atmasyondur seninkide.. diyecek söz bulamıyorum, eskileri de zamanına göre zor ve zevkliydi, şimdikiler de şuan için zor ve zevkli olanları var.

C'thun demeyin çünkü Yogg+0 mümkün olan en iyi gearla bile kesilmesi cthundan kat ve kat daha zor bir bosstu. Pre tbc KT demeyin, çünkü ondan önce 4 horsemen 2 kat daha zordu naxx40 da.

Ayrıca git bir iki lk heroic videosu izle.

icc de zor bir boss söylesene ?

• ben söylemiyeyim, söylenmişi var LK heroic kill ardından:

”This is definitely the most challenging boss in WoW history, and I’ve been there among the first to kill Horsemen in Naxx-40 and whatnot. Everything else up to this point pales in comparison. The encounter is extremely ruthless in the sense that anyone making a mistake will almost instantly lead to a raid-wide wipe. The fight itself requires almost 20-minutes of full-on concentration coupled with very high personal skill-level.

Quite simply the perfect end-boss to finish the expansion with, couldn’t have hoped for more. My hat is off to Blizzard on this one. I can’t wait to see if this encounter can be outdone in Cataclysm.”

-Synti <Paragon>

Sende bana icc de kestigin heroic boss sayısını söyle ki bi sonraki yorumumu ona göre yapayım veya yapmayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 11 Mayıs 2010; 13:02:15 >
  • @©oolermaste®

quote:

Orijinalden alıntı: Enqq
    sende bana icc de kestigin heroic boss sayısını söyle ki bi sonraki yorumumu ona göre yapayım veya yapmayayım

demiş arkadaş. bunun cevabını ben de merak ediyorum açıkçası.
  • Pugla 1st quarter yapan adam gelip ahkam keser ya şu forumlarda ona yanarım, hiç görmemişsin bossu ne ötüyosun. Normal moddan farkı ne bilmiyosun madem niye yorum yapıyorsun? Başkasının yazdıgıyla degil ilk kendim söyledim, ama belli ki anlamak istemedin. O yüzden paragondan birinden quote koydum, fanboy mu oluyorum şimdi vah vah. Sen guild recruitment forumlarına burdan daha çok vakit harcamalısın bence. Burayı da boss kesebilenlere bırak meydanı boş bulunca at koşturmaya kalkma, sahibi gelir semerinden çekerse yapışırsın torpaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 12 Mayıs 2010; 9:11:36 >
  • Yukardaki sorunun cevabını bende çok merak ettim, paragonu beğenmediğinize göre onlardan daha iyisini yapabiliyor olmalısınız..
  • Bence insanlarda Blizzard'ın oyuna karşı tutumu dolayısıyla bir önyargı oluşmuş. Vanilla zamanında MC'a raid yapmak iyi bir guild isterdi, herkeste kolay kolay epic item göremezdin. Gearı çok iyi olan biri olabilmek için sağlam raid, progress yapan bir guildta olman gerekirdi. O yüzden vanilla zamanı KT, C'thun öldürdüm deyince herkes bir dururdu, vay canına derdi. Ancak şimdi iyi gear edinmek çok zor değil, emblem falan kasarak, birkaç pug raid yaparak, iyi bir geara sahip olabiliyorsunuz. 40M yerine 25M olması guild sayısını da arttırdı. Etrafta bu sebeple çok fazla iyi gearlı, progress yapmış guild var. Ama bu sadece yanılsama, aslında fark eden birşey yok. Bosslar gearın yanı sıra hala çok fena koordinasyon, skill ve reflex istiyor.

Bir de Paragon'a taş atmak da akıl karı değil, şahsen videolarını da izliyorum, LK heroic fightını da izledim, ona istinaden zamanında yorumumu yapmıştım. Ben denemedim ama LK heroic bayağı zor görünüyor.

• farklı fikirlerde olabilirsiniz tartışmak forumun doğasında var ama neden birbirinize hakaret ediosunuz bunu hiç anlamıyorum
    değer mi yani bi oyun için???
  • Ulan millet Brutallus'u ne çabuk unuttu. Yemişim LK heroic'i

Burada aslında zorluk göreceli ama yinede TBC zamanında imkansız boss lardan biri de Brutallus'du. Tamam gear' a bağlı bir boss'tu ama oyundaki bence en zor boss'tu. LK 25man hc görmüş biri olarak söyliyim brutallus zamanına göre kesinlikle daha zordu. Herkez ne kadar skilled olursa olsun yine de 2 aydan önce kesmen imkansızdı bossu yaw. Zaten fazla skill gerektiren de bir boss değildi Hele M'uru Brutallus'dan da zordu.

40man naxx da KT hakkında bir yorum yapamıyıcam çünkü 4HM 'yi geçememiştik ama özetle LK heroic en zor boss demek bence komik.

• http://www.youtube.com/watch?v=6i5cdltQ7wE

Bence en zorlarindan biri aşina oldugumuz bir boss aslinda videoyu ceken taktigini bile vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 12 Mayıs 2010; 20:50:46 >
  • Ne kadar boş ve gereksiz yazılar yazıyorsun? Kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? daha denemedigin boss hakkında neden ahkam kesiyorsun ? Bu kadar ukala konuşabilmek için top5 guildde falan olman lazım senin ki eyvallah diyebilelim. Zaten bütün wow community gerizekalı, bi sen zekisin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.