Şimdi Ara

En yüksek boyutlu usb bellek kaç gb ve fiyatı ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum !!

• USB yi salla harici hdd al :D 250 gb bile var hem çok ta büyük değil fiyatıda değişir
  • quote:

Orjinalden alıntı: WowStyle

USB yi salla harici hdd al :D 250 gb bile var hem çok ta büyük değil fiyatıda değişir

Ne 250 Gbsi 1.5 Tb var..
  • 128 görmüştümde fiyat hakkında bişey söyleyemeyeceğim.
  • Teknosa broşüründe görmüştüm 64gb'lığı 400TL idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: WowStyle

USB yi salla harici hdd al :D 250 gb bile var hem çok ta büyük değil fiyatıda değişir

Nerden alınır.
  • harici hdd ile flash belleği karşılaştırmayalım.Arada önemli farklar var.hdd kısmen büyük boyutlu ve içindeki diski darbelere dayanıklı değil.Flash bellekte ise bu tür problemler yok ve cebine at götür istediğin yere.

Soruna gelirsek eğer , çinde 128 gb lık varmış galiba ve fiyatı da kaçak getirenlerde oldukça uygundu.Geçen birisi getireceğini söylemişti ama fiyatın ne olduğunu bilmiyorum.Gittigidiyorda olabilir büyük boyutlu ve çin çakması modeller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 22 Şubat 2009; 14:12:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bazılarınızı anlamakta güçlük çekiyorum. Arkadaş USB Bellek sormuş, siz "Bırak HDD Al" diyorsunuz. Zaten onu almak istese onu sorardı.

Edit: erdenar, bu Çin'lilerde çakma makma ama herkesten iyilerini yapıyor yahu. (Büyük ekranlı çift simli teller, yüksek boyutlu bellekler) + Bence yüksek boyutlu çalışması muamma olan çin malı alacağına, düşük kapasiteli iyi bir marka al daha iyi. Bende Samsung Çipsetli Bigboy var 8 gb. Dolduramıyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 22 Şubat 2009; 14:28:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.