Şimdi Ara

En yeni YABANCI hit parçaları çalan radyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi? Power fm mi number one fm mi başkası mı? Sadece hit şarkıları ve hareketli şarkılar (slow istemiyorum), şu aralar popüler olan yabancı hit şarkıları çalan radyo hangisi?

power fm'i açtım çok alakasız şarkılar çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 6 Aralık 2010; 15:21:42 >

• powerfm ve mydonose takip ediorm.çok ilginçtir ki birinin çaldığı parçayı diğeri çalmıyor.günde en fazla 3-4 parça aynı çalıyorlardır.kendilerine göre hitleri var.sanırım telif haklarıyla alakalıdır
  • winamp'ın shoutcast radio bölümünde çok güzel kanallar var, en yeni hit şarkıları çalıyorlar ama onu da kapatmış mahkeme.
  • PAL - FENOMEN ve VİRGİN RADİO
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Hangisi? Power fm mi number one fm mi başkası mı? Sadece hit şarkıları, şu aralar popüler olan yabancı hit şarkıları çalan radyo hangisi?

metro ve mydonose yıllardır hep aynı kalıp şarkılarda ilerliyorlar..

power fm bence frekansı 100.00 olması dışında çok fazla bi numara yok..acayip sapıtıyorlar bazen...

gene en iyisi virgin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanky23

PAL - FENOMEN ve VİRGİN RADİO

virginin neresi hit hep eski şarkılar

radio mydonose en iyisi herhalde bilinenler arasında
  • radyo fenomen fena değilmiş. Onu dinliyorum şu an.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virgin Radio. Radio Eksen de var güzel parçalar çalıyorlar ama hit demek yanlış olur.
  • radyo 5 ile power fm

hatta just hit music programlarıda var. sadece hit çalıyorlar belirli bir gün ve saatlerde.

dıptıs dıptıs dışında bişeyler arıyorsan FG öneririm.
  • eskiden ben de power'cıydım ama şu anda bence de virgin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

radyo 5 ile power fm

hatta just hit music programlarıda var. sadece hit çalıyorlar belirli bir gün ve saatlerde.

slow şarkıları sevmiyorum, hareketli ve dıpdıslı olsun ve en önemlisi şu aralar hit olan şarkılar olsun.

Mesela demin Virgin Radio Hoobstank - The Reason çalıyordu ki, ykaç yıl öncesinin şarkısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 6 Aralık 2010; 15:20:04 >
  • radyo mydonose dur heralde..çünkü başka radyolarda çalmayanları buluyor ve hit oluyor..daha sonra o radyolardada çalmaya başlıyor..

mesela aklıma ilk gelen..diğer radyolar shakira loca çalarken mydonose daha iyisi olan remix ini çalıyor

daha sonra pal fm ve virgin radio gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 6 Aralık 2010; 15:19:30 >
  • FG iyidir tarzına uyar mı bilmem ama setleri güzeldir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

radyo 5 ile power fm

slow şarkıları sevmiyorum, hareketli ve dıpdıslı olsun ve en önemlisi şu aralar hit olan şarkılar olsun.

Mesela demin Virgin Radio Hoobstank - The Reason çalıyordu ki, ykaç yıl öncesinin şarkısı

hayır yanlış anladın FG slow müzik yayını yapmaz. electronic, trance, house, progressive yayını yapıyor... ama işte böyle piyasadaki dıptıs müzikleri bulamassın, electronic in kralını yayınlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 6 Aralık 2010; 15:28:28 >

• quote:

Hangisi? Power fm mi number one fm mi başkası mı? Sadece hit şarkıları, şu aralar popüler olan yabancı hit şarkıları çalan radyo hangisi?

Hangi yabancılıktan bahsediyoruz ona bi karar verelim önce. Power Fm Trance altyapılı prodüksiyonlara daha özen gösterir ve literatüründe o tarz parçaları barındırır... Senin hit dedigin parçaları genelde "House" altyapılı olur ve o parçaları da pek tınlamaz tüzüğünde bulundurmaz. Neticede Power Fm, pek popüliter olgularla yaklaşmaz her zaman çizgisini korur tarz konusunda... Mydonose, Fenomen, Number One gibi fm lerse daha çok evrensel yabancı hit trackler yayınlarlar bunlar İngilizce, Fransızca,Latince farketmezsizin o gün o hafta hangi ense rutin günde 5-10 kez aralığında çalarlar.. Ona göre kulak zevkini seçip, radyo dinlemekte yarar var bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.