Şimdi Ara

>> EN YAKIN DOSTUNUZ İLE, NASIL DOST OLDUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorumuz açık. En yakın Arkadaşınız ile nerde tanıştınız? Nasıl buluşmaya başladınız? Kısaca Güzel anılarınız varsa alalım.

Selametle

TANIŞMA
    Ben En yakın arkadaşım ile, biz Çocukken Babalarımızın gittiği Sıra gecesinde tanıştım. (Evet, urfalıyım :) )
    Sıra gecesi bir evin, zemin katında bir daire tutmuşlar. Orada Kalıyoruz. Neyse, baktım ilerde gözlüklü bir çocuk var. Biz köfteyi beklerken ben bunu çağırdım. Bakkala gittik.
    2-3 Hafta yine karşılaştık. Evleride yakınmış bize. Dedim bir gün gelip alayımmı seni?
    O gün bu gündür, Dostuz. 2. Veya 3. Sınıf'tan Başlayan bir dostluğumuz var.

KISA BİR ANI

Bisikletler ile gezerken, Apaçıler bağırdı "HEY GOZLUKLU, BURAYA GEL!" Oda benden 1 yaş büyük olduğundan, hemen İlk bana dedi kaç, ilk ben gittikten sonra oda geldi. her zaman beni korudu.

Daha çok çok var. sonra yazabilirim..

• Liseden sınıf arkadaşlarım en yakın arkadaşlarım.Şuan yanımda çocukluğumdan kalan arkadaşım kalmadı.
  • İşten tanıştım bir dostum vasıtasıyla tanıştım. Bazen arkadaş aracılığıyla bile tanıştığın bir kişi gün gelir tanıştıran dostundan bile en yakın dostun olabilir.
  • Dost ? Bana gore dost = serefsizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşım ile bile nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Dost ? Bana gore dost = serefsizdir.

Dost kazığı yiyenlerdensin sende sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 20 Mart 2012; 7:51:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

quote:

Kazik degilde cok zarar gordum. Ama biletinide kestim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kazik degilde cok zarar gordum. Ama biletinide kestim

• quote:

İşten tanıştım bir dostum vasıtasıyla tanıştım. Bazen arkadaş aracılığıyla bile tanıştığın bir kişi gün gelir tanıştıran dostundan bile en yakın dostun olabilir.

Kesinlikle
  • Lisede 3 tane arkadaşım var. Samimiyiz ama ileride ne olur belli olmaz. Ayrıca, ilk ve orta okuldan kalan yakın arkadaşım, dostum yok. Biri vardı, ne yaptıysam çocuk bir anda uzaklaştı. Nereye çağırıyorsam gelmiyor. Neyse.
  • Arkadaşlar ben arkadaşımın eski sevgilisine aşık oldum.ama öyle böyle değil geceleri onun fotoğrafına bakmadan gündüzleri okulda onun yüzünü görmeden rahat edemiyorum. arkadaşım kızı sevmiyor gibi gözüküyor.ama seviyorda olabilir.kız ise onu seviyor.ama benle çık desem şuan çıkar okulda havam 1milyon tip desen var ama bu kıza çıkma teklifi etsem mi etmesem mi?

cevaplarınızı bekliyorum
  • en iyi dostum kuzenim 3 yaşından beri beraber yer içeriz

onun dışında 6. sınıfta bizim okula nakil yaptıran bi arkadaşım var 6 senedir görüşüyoruz beraber takılıyoruz bağlantıyı kesmedik hiç

bugüne kadar hiç dost kazığı yemedim çok şükür
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuyumDeqil

Arkadaşlar ben arkadaşımın eski sevgilisine aşık oldum.ama öyle böyle değil geceleri onun fotoğrafına bakmadan gündüzleri okulda onun yüzünü görmeden rahat edemiyorum. arkadaşım kızı sevmiyor gibi gözüküyor.ama seviyorda olabilir.kız ise onu seviyor.ama benle çık desem şuan çıkar okulda havam 1milyon tip desen var ama bu kıza çıkma teklifi etsem mi etmesem mi?

cevaplarınızı bekliyorum

Seviyorsan git konuş bence
  • İlkokulda tanıştık farklı sınıflardaydık. Birbirimize soru alıp vermeler. yabancı kaset değiş tokuşları falan derken en yakınım oldu şuan. Aramızda 1100 km kadar mesafe var ama hergün mutlaka konuşuruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.