< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altankorayb -- 18 Haziran 2021; 13:29:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altankorayb -- 18 Haziran 2021; 13:29:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
345 yayınları 5.deneme |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bs ayt mat 15.deneme güzeldi aklımda değil ama başka güzeller de vardı arasında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam o integral sorusunda bi hata yok muydu sizce f(-x-2) olmucak mı sağa kaydırmış ama +2 kabul etti video çözümde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet ya hatırladım şimdi niye öyle yaptığını anlamamıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bulursanız bana da anlatır mısınız hala anlamadım niye öyle olduğunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hangi soru hocam anlayamadım dediğinizi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam bu alan hangi integralle ifade edilebilir sorusuydu |
At bana tokatlim 👍🐺😀🤤😆🥰😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
13.denemede öyle bir soru göremedim 2020 basım mı sizinki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam 15.denemeymiş karıştırmışım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |