Şimdi Ara

En yakın arkadaşımıda yüzük akımına kaptırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim dediğim insan, hani 16 17 yaşında takarlar ya yüzük sözlendik filan, bu işler oyuncak oldu biliyorsunuz. Düne kadar kendisiyle hep bu yüzük takanlar hakkında dalga geçerdik, bugün ne göriyim birde elinde yüzükle geliyor, ilk dediğim şey bari sen yapmaaaa oldu. Ondan sonra dedim o yüzüğü takıcakmısın devamlı yok dedi, bende iyi dedim ama takarsanda seni tanımıyor taklidi yaparım bilesin dedim. Gerçekten saçmaladı millet bu yüzük olayında.

• Haklısın kardeş. 2 gün çıkıyorlar takıyorlar yüzüğü nişanlandık deyip yemedikleri halt kalmıyor. 2 hafta sonra bakmşsın ayrılmışlar.
  • dediklerin iyi gibi bişi anlamadım kardeş :D
  • Yüzüğü taktığında sırada ne takacağını bilseydin hak verirdin arkadaşına.
  • 12 yıldır takıyorum. Durum bu merkezde ise ben çıkarayım bâri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

Yüzüğü taktığında sırada ne takacağını bilseydin hak verirdin arkadaşına.

Kusura bakmada, hatunların bir taraflarına koyalım diye yüzük takan kişilik sahibi insanlar değiliz. 1 senedir çıkıyorlar kız istemiş hayır diyememiş ama bence takmaması gerekirdi.

@muRTah

Sizin olayınız farklı hocam arkadaşlarım 16-17 yaşında takıyor. Komik olan durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 18 Nisan 2010; 3:05:33 >
  • Aslında ben de sevmiyorum bu yüzük olayını aşırı abartılı ama Türkiye'de birim alana düşen abaza sayısını düşününce yüzük olayına birden sıcak bakmaya başlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ergen modası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinning Star

Aslında ben de sevmiyorum bu yüzük olayını aşırı abartılı ama Türkiye'de birim alana düşen abaza sayısını düşününce yüzük olayına birden sıcak bakmaya başlıyorum

birim alan abaza sayısı:D

bu arada arkadaşlar
  • Ha kupe takmsn ha yuzuk.aynı sey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

Ha kupe takmsn ha yuzuk.aynı sey

o zaman evlenilince yüzük değil küpe takılsın aynı şeyse.

küpeli birini gördüğümüz zaman evli olup olmadığı hakkında düşünmüyoruz, ama yüzük takan birisi için durum başka.
  • Where is your crown king nothing. Yeah!
    Kusura bakma bi an gaza geldim. Konuya dönecek olursak daha önce hiç duymadım böyle bi olay nedir ki bu?
  • Ekonomik özgürlüğü olmayan,akşam ezanı okununca evinde olması gereken çocukların yaptığı,ayağa düşen bir trend oldu bu..Gereksiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

Ekonomik özgürlüğü olmayan,akşam ezanı okununca evinde olması gereken çocukların yaptığı,ayağa düşen bir trend oldu bu..Gereksiz..
    hemşerim imzanı gordum malatyanın neresınden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technik -- 18 Nisan 2010; 5:17:00 >
  • quote:

Ekonomik özgürlüğü olmayan,akşam ezanı okununca evinde olması gereken çocukların yaptığı,ayağa düşen bir trend oldu bu..Gereksiz..

Birbirine "karıcım-kocacım" diye hitap eden sevgilimsi yaratıkların çıkardığı bir şey olsa gerek?
  • geçer bu yaşlarda hoşuna giderl yüzük takıp her yaptıklarını facee koymak
  • 1. Üstteki arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum. Ayy millet işte yüzüğümüz Kocacım Karıcım muhabbetleri :S ya siz daha çocukluk döneminizi bile atlatamadan daha yüzük olayına girişmeniz iyicene saçmalık.. Konuyu açan arkadaş kusura bakma biraz eleştiri konusunda sert olucam. Çünkü bu yüzük olaylarına çok karşıyım..

2. Hatunların hemen bi tarafını kaldırıyoruz. Yani 2 gün çık sonra hemen yüzük olayına girmesi.. Çok saçma.. Şimdi o çocuk bana göre büyük ihtimalle ya çevrede bir sürü abaza gençlik var. Onların gözüne pek batmaması açısından yüzüğünü görürler ya o zaman pek birşey olmaz diye düşünmüş olabilir. Harbi harbi ciddi olduğunu gösterir ki ben inanmıyorum. Ya bide o kızı şimdi umutlandırmış..

3. O kız arkadaşında da suç var. Daha yaşın kaç başın kaç senin yüzük senin neyine kardeşim ? Bu kadar mı herşey çok kolay ve rahat yada ucuz ? soruyorum. Ya geçersin 18ini tamam mı ? yetişkin olursun. O zaman sözlenmeyi bırak kendi hür iradenle bile yani o durumla istediğinle evlenirsin. Ama 16 yaşında şimdiden böyle durumlara kapılıyorlarsa bunlar ilerdeki hallerini düşünemiyorum..

Allah yardımcıları olsun. Boşver sen yapman gerekecek uyarı yapmışsın kardeş. Şuan o arkadaşının gözü toz pembe.. tabiri aşık oldum misali..

• quote:

Orijinalden alıntı: Technik

quote:

hemşerim imzanı gordum malatyanın neresınden?

Bende Malatyalıyım bizim orada da başladı bu yüzük sevdası. Arkadaşlarımda da takanlar var hiç hoşuma gitmiyor
  • Ciddi bir ilişki içerisindeysen bu Türkiye abazaları yüzünden takacaksın. Millete öküz gibi bakıyorlar. Kavga etmemek için kendini zor tutuyorsun. geçiyorlar köşe başlarına milleti dikizliyorlar. Polis çağırıyorsun halkın huzurunu bozuyorlar diye bişeyde olmuyor. Abazalar da gün geçtikçe artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ergen modası

Bende ergenim ama yüzük takmıyorum hatta sevgilimde yokAma arkadaşım var 14 yaşında yüzük takmışlar 2 gün sonra birbirine küfür ediyorlardı telefondan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.