Şimdi Ara

En yakın arkadaşımdan kazık yedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

Okuyanadım biri özet geçsin lütfen

En iyi arkadaşı buna arkadaşlar senle dalga geçiyor demiş oda o yüzden o insanlara soğuk davranmış onlarda soğuk davranıyor diye dışlamışlar. En iyi arkadaşı da bunu ezikliyolar diye satmış sonra herkese bunun hakkında yalanlar söylemiş psikopat falan diye. Aslında arkasından da laf etmedileri ortaya çıkmış oda yalanmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 20 Mayıs 2015; 10:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

En iyi arkadaşı buna arkadaşlar senle dalga geçiyor oda o yüzden o insanlara soğuk davranmış onlarda soğuk davranıyor diye dışlamışlar. En iyi arkadaşı da bunu ezikliyolar diye satmış sonra herkese bunun hakkında yalanlar söylemiş psikopat falan diye. Aslında arkasından da laf etmedileri ortaya çıkmış oda yalanmis.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

Kaydi yayinla

Ben de öyle düşünüyorum sağolun fikriniz için

• Baranın yaptıklarını telefon kaydıyla idareye anlat.Sınıfını değiştirsinler.
  • elin oğlu degil mi yapar. herşey beklenir elin oğlu sonuçta. satarda cephede alır barışırda. ilginç varlıktır insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

Barana o konuda bende çok kırgınım

En yakın arkadaşımdan kazık yedim
  • Yaymasan, iyi birisi gibi davransan yine kaybeden sen olacaksin. Ses kaydini yay ve ona kimin patron oldugunu goster.

• Showtek S kullanıcısına yanıt
    Kime kaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

En iyi arkadaşı buna arkadaşlar senle dalga geçiyor demiş oda o yüzden o insanlara soğuk davranmış onlarda soğuk davranıyor diye dışlamışlar. En iyi arkadaşı da bunu ezikliyolar diye satmış sonra herkese bunun hakkında yalanlar söylemiş psikopat falan diye. Aslında arkasından da laf etmedileri ortaya çıkmış oda yalanmis.

Sonra cocuk kanser olmuş ölmüş

• okuduğun okulu pm den at, orada arkadaşlarım varsa gelelim bi konuşalım sınıfındaki veletlerle.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

Arkadaşlar öncelikle bu hesap abimin, ben İzmir'de yüksek puanlı bir anadolu lisesinde 10. sınıfım, sakın "daha küçüksünüz boş işler bunlar" demeyin, çok büyük değiliz belki ama olayları kavrayabiliyoruz çok şükür.

Anlatayım direk; çok yakın bir arkadaşım vardı Baran diye ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, kime sorsanız bilirdi bizi hatta ve yazın falan günde iki saat konuşurduk en az. Yine yazın konuşurken bana arkadaş grubumuzun benim arkamdan laf söylediğini anlattı, köpek vb şeyler söylemişler ben yokken. Ben de çok teşekkür ettim söylediği için ve ona "o zaman artık onlarla konuşmayı keserim okullar açıldığında yanıma oturursun mesafeli davranırım ben de anlarlar" dedim o da tamam dedi. Ben üzülmüştüm tabii ki de kolay yutulabilir laflar söylememişler, ama çok da kafama takmadım liseden sonra nerde görücem ki bu boş insanları diye. Yine biz yazın konuşurken Baran sürekli arkadaş grubumuz hakkında laflar söylüyordu, bu kız kaşar kesin vermiştir, nefret ediyorum ondan, bu cocuk çok itici falan diyordu ben de onun da sevmediğini zannetmiştim o grubu bu yüzden. Neyse okullar açıldı, yanyana oturduk, ben aşıro soğuk davranıyorum insanlara, Baran hala o insanlarla takılıyor ama çok dert etmiyorum. Sonra bir anda tüm sınıf bana cephe alıyor, sürekli dalga geçmeye ve uğraşmaya başlıyorlar, hiç unutmam boğazım bile sıkıldı düşünün. Baran da bunları görür görmez yanımdan kaltı ve yalnız kaldım. Artık her gün okulda dalga geçiliyordum, sırama inşallah ölürsün ezik yazıyorlardı ama ben hiçbir şey yapamıyordum. Sınıfa girdiğim an gülme sesleri geliyordu kendime olan güvenim sıfırlanmıştı. Baran da herkese benim hakkımda yalanlar söylüyordu, galiba onun insanların arkasından konuştuğunu yayacağımı zannetti, işte bu çocuk psikoloğa gidiyo uzak durun ondan, herkese laf söylüyo yalancı bu mal falan diye ama hiçbiri doğru değil tabii ki. Neyse 2 dönem her gün dışlandım, tamamen yalnız kaldım ama kimse bir kere bile ne kadar üzüldüğümü düşünmeden uğraşmaya devam etti. Sonradan öğrendim ki aslında arkadaş grubumuzdan kimse arkamdan laf etmemiş, Baran kafasından uydurmuş ve ben ona inandığım onlara soğuk davranmışım. Ve yine bu çocuk beni ilk fırsatta sattı, yalanlar yaydı ve 2 dönem yalnız kalmama neden oldu.
    Geçen gün telefonu karıştırırken Baranın söylediği lafların ses kaydını buldum ve çok sevindim elimde somut kaynağım oldu diye. Sorum şu, sizce ne yapmalıyım? Aklımdan yaymak geldi ama emin olamıyorum, sonuçta bir zamanlar en sevdiğim arkadaşımdı nerdeyse. Sizce ne yapmalıyım?

sende Baran ı rezil et önce küçük şeylerle.Mesela saçıyla dalga geç.Yani saçma saçma şeylerle başla önce sonra zamanla sınıfın odağı haline gelince senin durumunda olmanın nasıl bir şey olduğunu anlar.

• Arkadaşını bıçakla.
  • Dövebiliyosan döv. Heçkırsan heçkle. Ya da ikisi de. İntikam al ama.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.