Şimdi Ara

en uzun stun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
2
Favori
6.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Riveni satın dahi almaya gerek duymadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Riveni satın dahi almaya gerek duymadım

Bu yaptığın haksızlık,cümleni "Oyunun en kısa stunı/stunları öfkesiz Renekton w'su (0.75) saniye ve Rivenin w'su (0.75) saniyedir." olarak değiştir lütfen Ayrıca riveni satın alıp almananın konuyla alakası ne

• Annie nin ki bitmicek gibi geliyo bazen. O değil de ryze la 10 sn de 7-8 sn lik Stun atilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

En uzun stun zedde

Yine güldüm knk bu mizahşorluk nerden gelio

• quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

Annie nin ki bitmicek gibi geliyo bazen. O değil de ryze la 10 sn de 7-8 sn lik Stun atilabilir

Snare* Yani yerine sabitleme atabilirsin.Ayrıca 6 saniyede 5.6 saniye snare atabilir.Eğer komboyu çok çok hızlı (imkansız-script derecesinde) yaparsan 7 saniye snare atabilirsin.Kombo 6 saniyede bitiyor,7 saniyelik snare atarsan,snare bitmeden,snare atmış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

Annie nin ki bitmicek gibi geliyo bazen. O değil de ryze la 10 sn de 7-8 sn lik Stun atilabilir

Kafana Tibbers stunu yersen tabiî uzun gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Kooooskoca metinden oraya takılman ayrı bir konu, rivenim yok oynamam da ekleme ihtiyacı duymadım gerekte yok.

• quote:

Kooooskoca metinden oraya takılman ayrı bir konu, rivenim yok oynamam da ekleme ihtiyacı duymadım gerekte yok.

Bir adc mainin riven'dan nefret etmesi normal ama kafana göre oyunu ve istatistikleri değiştiremezsin Madem oyunun en kısa stun'ı/stun'ları yazıyorsun oraya bari doğrusunu yaz.Oyunun 2 tane eşit süren ''En kısa stun'ı'' vardır.Biri dediğin gibi öfkesiz Renekton w'su,diğeri Riven'ın w'su.
    Ay ben oraya yazmadım diye istatistik değişti yauv, riveni Stun süresini bilip çilingir olacaklardı benim yüzümden olmadı

• İrelia değil irelianın e skili sersemletiyor hatta yavaşlatma etksiide var fakat morgananın q su stun denen olayı yapıyor. gerçekten son seviyeden sonra muebbet atıyor bence morgana çünkü q atsa ardında bir ulti yapıştırsa klavye mouse bıraktırıyor
  • quote:

Ay ben oraya yazmadım diye istatistik değişti yauv, riveni Stun süresini bilip çilingir olacaklardı benim yüzümden olmadı

Yanlış ve eksik bilgi vermeye devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 31 Ocak 2016; 0:57:33 >
    Post kasmaya devam et

• onemli olan uzun olan cc degil onemli olan takimca cc lock yapabilmektir

• quote:

Post kasmaya devam et

Aynen 7k post olunca yönetici olacağım zaten xDDDD

• Doğru diyosun. ama sütunlamak zaten durdurmak demek. yani sütun+susturmadan bahsetmemiş anladığım kadarıyla. ashe sütun ve silence yapıyor morgana sadece sütun yapıyor ama mıhlama konusunda en uzun morgana diye biliyorum

• Grip oldum cure at
  • Bu efsane postu her okuduğumda Dany'nin tweeti geliyor aklıma.

https://mobile.twitter.com/nounkeud/status/329691753382825984 :((

• Hi Im Volvex H kullanıcısına yanıt
    Hocam stun sersemletmeyle ayni sey ingilizce turkce dusunun morganin q su snare olmali. Kafaniz karismis sanirsam

• Sahibini tebrik etmek lazım, bize de alıntı yapmak düşer.

• quote:

Tartışmaya açık sürüyle konu 2 - 3 mesajla forumun derinliklerine gömülürken böyle saçma muhabbeti kaç gündür gündemde tutuyorsunuz ya, konu tartışma değil blok konusu olmuş.

Stun: Her türlü hareket ve yeteneği engeller

Snare : Her türlü hareket kabiliyetini engeller

Root: Snare ile aynıdır Zyra için kullanılan bir terim sadece

Silence : Her türlü yeteneğin kullanılmasını engeller

Knockback/up: Havaya ve geriye savurmadır, her knockback/up yeteneğinde stun etkisi fazladan eklenmiştir çünkü sersemletmeyen bir knock etkisinden flash ile çıkmak mümkündür.

Sütun: herhangi bir maddeden yapılan, üstünde sütun başlığı denilen çıkıntılı bir bölüm olan, genellikle bir altlığa, bazen doğrudan doğruya yere dayalı silindir biçiminde düşey destek, kolon.

Stun etkisinin altında kullanılabilen özel yetenekler ve eşyalar var bunlardan bazıları :Jinx Q değişikliği, Alistar R, Tryndamere R, Qss... Vs

En uzun stun uzun menzilli Ashe ultisi 3,5 sn, en kısa stun öfkesiz Renekton w sü 0,75 sn.

Şampiyonlara özgü CC lerde mevcut Ahri Charm, Ww-Malzahar sindirme, Tahm kench Devour gibi

Burda en kötü şey ne bilmiyormusunuz bilmeyen adamın biliyormuş gibi millete ahkam kesmesidir

en uzun stun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.