Şimdi Ara

en uzun menziilli petrol firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en uzun menzilli firma hangisi..?
    bazı firma mesela 95 oktan ku. benzin ..fuull depo 800 km giderken..
    bazı firmalarınki.....aynı benzin ile..........................850 km gidiyor..
    hangi firmalar kaliteli........ilk 1

• bp
  • Shell yada total...
  • Ben Total'den alıyorum, gayet memnunum. Opet'de iyi ama motor sesini bana artıyor gibi geldi.
  • Bende ilk opet ten alıyordum ama 2 istasyonu birbirini tutmuyor.

Total ve shell de hiç olmazsa az çok aynı kalite var.

EDİT: bugün hovardalık ettim shell 100 oktan ile full ledim depomu.

psikolojikmidir nedir anlamadım motorun sesi değişti gidişi değişti bi hoş oldu. Genelde 97 ve 100 oktanın (97 oktan rafineri çıkışı yok sonradan katkı koyularak 95 ler 97 oluyor 100 ler rafineri çıkışlı) gereksizliği yazılır burada ama dediğim gibi bi hoş oldu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 18 Ağustos 2008; 1:25:48 >
  • shell en ıısı
  • İstasyon sahibinin dürüstlüğü ve pompaların zamanında ve düzgün olarak ayarlanması,yoksa marka olayı bana göre sadece etiket,çünkü mal aynı yerden çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen katılıyorum, Önce istasyon sahibi önemli, marka 2. planda kalıyor

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

İstasyon sahibinin dürüstlüğü ve pompaların zamanında ve düzgün olarak ayarlanması,yoksa marka olayı bana göre sadece etiket,çünkü mal aynı yerden çıkıyor.
  • belirgin bir fark olacağını sanmıyorum, depoda 3-5 km fark belki olur. namuslu bir adamın istasyonundan yakıt olsunda varsın 5 km eksik km yapsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

belirgin bir fark olacağını sanmıyorum, depoda 3-5 km fark belki olur. namuslu bir adamın istasyonundan yakıt olsunda varsın 5 km eksik km yapsın.

• Geçenlerde istasyon denetleme kurulu 3/2 pompa kalibrasyonlarının ayarsız oldugunu söyledi.20 lt bir bidonla gidip önce bidona daha sonra depo ya dökecez anlaşılan.Temiz insan gittikçe azalıyor.Lpg de çok vurgun oluyor.
  • ben bidonla alırdım alpetten 60-70 km kar ettigim olurdu.bidona farklı arabaya farklı pompadan koyuyolardı
  • Shell tabiki
  • Devamlı olarak 2 ayrı BP istasyonundan alıyordum yakıtımı, bi tanesi sanırım depoya hava bastı, aldığım tutar karşılığı km. yapamamaya başladım, benzin göstergemde de anormallik oluştu.

Tavsiye üzerine bir OPET istasyonundan yakıt almaya başladım. Yakıt tüketimim azaldı, bi süre sonra benzin göstergemde düzeldi. Belki tesadüf ama yaşadığım olay budur.
  • İşimiz zor Allah yardımcımız olsun, zaten dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz bir de sahtekarlıklarla uğraşıyoruz..
  • ben shell'den euro dizel kullanıyorum ve bana en az 800 km gidiyor...
  • Klasik bir söz vardır ya ''aklı kelden yakıtı Shell den al '' diye (kimse alınmasın lütfen) ama bence istasyonun güvenilirliği de çok önemli ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.