Şimdi Ara

EN UZAĞI ÇEKEN WİRELESS ADAPTÖR ?? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
394
Cevap
5
Favori
94.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bu tür ürünler sadece elden ya da gittigidiyor tarzı sitelerde satılıyor. Bunun nedeni nedir? Bilişim firmalarında görmüyorum hiç. Bir çok ürün var. 2-3 km çektiğini iddia edenler, yanında 10 üstü dbi anten verenler vs. Siz ne dersiniz bu konuda?
  • TP LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbnülemin

TP LİNK

Ucuz etin yahnisi yavan olur yeğeeen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Bu arada bu tür ürünler sadece elden ya da gittigidiyor tarzı sitelerde satılıyor. Bunun nedeni nedir? Bilişim firmalarında görmüyorum hiç. Bir çok ürün var. 2-3 km çektiğini iddia edenler, yanında 10 üstü dbi anten verenler vs. Siz ne dersiniz bu konuda?

slm. bu birazda distribütör kaynaklı bir durum. yani ticari meseleler. bilişim firmaları bu tarzda
    ürünler piyasada ve herkez sattığı için pek girmiyorlar kar marjı v.s. sıkıntılarından dolayı.
    2-3 km mesafe aslında abartılı bir mesafe diil. 500mw destekli birçok usb adaptör 3-4 dbi
    antenlerle bu mesafelerde bağlantı sağlar. fakat açık görüş ve karşıdaki cihazın güçlü
    çıkış yapan bir cihaz olması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Bu arada bu tür ürünler sadece elden ya da gittigidiyor tarzı sitelerde satılıyor. Bunun nedeni nedir? Bilişim firmalarında görmüyorum hiç. Bir çok ürün var. 2-3 km çektiğini iddia edenler, yanında 10 üstü dbi anten verenler vs. Siz ne dersiniz bu konuda?

slm. bu birazda distribütör kaynaklı bir durum. yani ticari meseleler. bilişim firmaları bu tarzda
    ürünler piyasada ve herkez sattığı için pek girmiyorlar kar marjı v.s. sıkıntılarından dolayı.
    2-3 km mesafe aslında abartılı bir mesafe diil. 500mw destekli birçok usb adaptör 3-4 dbi
    antenlerle bu mesafelerde bağlantı sağlar. fakat açık görüş ve karşıdaki cihazın güçlü

Cvplar için tşk. Alında ben alt çapraz komşumdan internet almak istiyorum. Konuştum 3 kişi kullanıyorlarmış. Sen de kullanabilirsin dedi. Ben şu an 6 gb kotalı kullanıyorum fakat yetmiyor. Onlara geçsem, 15 gb dan sonra adil kullanım davasından hızımız nasıl olur? Sizce onlara mı geçeyim, yoksa 39 tl ya 12 gb mı alsam? Fakat maddiyattan onlara katılabilirim. Kapattırmam için 110 tl indirim geri ödemem lazım.
    Air2210 adaptör var elimde. Daha önceden hiç görmüyordu onu. Fakat resimdeki eski modemden kalma anteni monte ettim. 2 çizgi görüyor şu an ve zayıf yazıyor. Bazen bakıyorum hiç görünmüyor yine. Bir lap top var eski. O da 2 çizgi görüyor. Tabi bunları benim odamda görüyor ki modeme en yakın oda. Komşudan almadan şifreyi alaağım ichazla şifre taraması yapmak istiyorum. Eğer kırabilirsem ya da açık varsa wep vs. kendi internetimi ve bunu kullanamyı düşünüyorum.

EN UZAĞI ÇEKEN WİRELESS ADAPTÖR ??

EN UZAĞI ÇEKEN WİRELESS ADAPTÖR ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Cvplar için tşk. Alında ben alt çapraz komşumdan internet almak istiyorum. Konuştum 3 kişi kullanıyorlarmış. Sen de kullanabilirsin dedi. Ben şu an 6 gb kotalı kullanıyorum fakat yetmiyor. Onlara geçsem, 15 gb dan sonra adil kullanım davasından hızımız nasıl olur? Sizce onlara mı geçeyim, yoksa 39 tl ya 12 gb mı alsam? Fakat maddiyattan onlara katılabilirim. Kapattırmam için 110 tl indirim geri ödemem lazım.
    Air2210 adaptör var elimde. Daha önceden hiç görmüyordu onu. Fakat resimdeki eski modemden kalma anteni monte ettim. 2 çizgi görüyor şu an ve zayıf yazıyor. Bazen bakıyorum hiç görünmüyor yine. Bir lap top var eski. O da 2 çizgi görüyor. Tabi bunları benim odamda görüyor ki modeme en yakın oda. Komşudan almadan şifreyi alaağım ichazla şifre taraması yapmak istiyorum. Eğer kırabilirsem ya da açık varsa wep vs. kendi internetimi ve bunu kullanamyı düşünüyorum.

Selam hattınızda sanırım taahhüt var. Şöyle bir hesap kitap yapabilirsiniz

Hattınızı kapatıp 110TL ödeseniz
    Komşudan neti alsanız seninle beraber 4 kişi kullanacak. Kişi başı 60/4 = 15TL düşecek aylık

Hattınızı kapatmayıp devam etseniz
    Sanırım 6gb 29 TL ödüyorsunuz. Sınırsız olmuş olsa 60 lira ödeyeceksiniz. Ortak kullanırsanız 15 tl ödeyeceksin. Arada 45 lira gibi bir fark var.

110 tl hat kapatma parası 70 lirayada alfa 1w adaptör alsanız toplam 180 tl yapar. 180TL/45TL= 4 ay gibi bir sürede amorte eder. Sınırsız internet kullanmış olursunuz. Alfa adaptörleri ilanımdan bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51695411/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51695411

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 10 Şubat 2012; 17:56:36 >

• Kardeş iyi yazmışsın da, çok para istiyorsun. Aynı ürün, kargo dahil daha ucuza var¿
  • hocam taktir ettim :D güzel motaj yapmişsin airties a :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123

hocam taktir ettim :D güzel motaj yapmişsin airties a :D

Muhahaha, o marka daha beterini hak ediyor aslında da, ben yine insaflı davrandım.
  • quote:

Kardeş iyi yazmışsın da, çok para istiyorsun. Aynı ürün, kargo dahil daha ucuza var¿

Sen bilirsin kardeş istediğinden almakta özgürsün para senin paran. Yanlız dikkat et alırken
  • doğru daha ucuzları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

Kardeş iyi yazmışsın da, çok para istiyorsun. Aynı ürün, kargo dahil daha ucuza var¿

Sen bilirsin kardeş istediğinden almakta özgürsün para senin paran. Yanlız dikkat et alırken

Bak ben de Karadenizliyim, Artvin. Hemşerine yap bir güzellik, yabancıya gitmesin para.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

Bak ben de Karadenizliyim, Artvin. Hemşerine yap bir güzellik, yabancıya gitmesin para.

alacağın modeli ozelden bildir bakarız duruma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbnülemin

doğru daha ucuzları var

üstte söylediğim senin içinde geçerli hocam. nerde ucuz ise oradan alın. Bende teknik servis bedava. kimseye kafama göre tavsiye vermiyorum. memnun olmayanlarınkini koşulsuz geri alıp değiştiriyorum. çoğu satıcı sattığı ürünler tanımaz bilmez. sağdan soldan duyduğu şeyleri yazar gider. ürünü sadece satar anlatacağın. kimin ne kadar sattığı belli. 4-5 aydır satıyorum ve 1 yılı askindir satan kişileri arkada bıraktım. distributorden al istersen, fiyatlarimiz ayni. 1 2 lira oynuyor. alfa 1w 59 tl + kdv nhr 74 tl + kdv dir.
  • ARKADAŞLAR WIRELESS ADAPTÖR İÇİN ACİL CEVAP
    ARADA 2 TANE CAM VAR MESAFE 70-75 METRE SORUNSUZ KESİNTİSİZ BAĞLANTI İÇİN HANĞİSİNİ ÖNERİRSİNİZ, BU ARADA YAĞMURLU HAVALARDA KESİNTİ OLURMU ACİL CVP LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadali

ARKADAŞLAR WIRELESS ADAPTÖR İÇİN ACİL CEVAP
    ARADA 2 TANE CAM VAR MESAFE 70-75 METRE SORUNSUZ KESİNTİSİZ BAĞLANTI İÇİN HANĞİSİNİ ÖNERİRSİNİZ, BU ARADA YAĞMURLU HAVALARDA KESİNTİ OLURMU ACİL CVP LÜTFEN

Adam üstte ürünü tanıtmış işte anlatmış okusana onu. Başçavuşun eşeğimi şeyidio¿
  • ARKADAŞIM OKUYORUM AMA CİHAZDAN CİHAZA FARK VAR SİZİN KADARDA ANLAMIYORUM BU İŞLERDEN LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

AMCAMDA ZTE ZXV10 W300 MODEM VAR BENDE Tp-Link TL-WN721N 150M Wireless Lite-N USB Adapter

ALACAĞIM 2 EVİN ARASI TAMAMEN AÇIK 75-100 MT UZAKLIK BU MESAFEDEN BAĞLANTI KURABİLİRMİYİM VE

YAĞMURLU HAVALARDA DA KESİNTİ YAŞARMIYIM.LÜTFEN BANA BU KONUDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ.
  • takip
  • yokmu cevaplayabilecek kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadali

ARKADAŞIM OKUYORUM AMA CİHAZDAN CİHAZA FARK VAR SİZİN KADARDA ANLAMIYORUM BU İŞLERDEN LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

AMCAMDA ZTE ZXV10 W300 MODEM VAR BENDE Tp-Link TL-WN721N 150M Wireless Lite-N USB Adapter

ALACAĞIM 2 EVİN ARASI TAMAMEN AÇIK 75-100 MT UZAKLIK BU MESAFEDEN BAĞLANTI KURABİLİRMİYİM VE

YAĞMURLU HAVALARDA DA KESİNTİ YAŞARMIYIM.LÜTFEN BANA BU KONUDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ.

slm. O usb alıcı ile olmaz. Eğer arada görüş varsa modemi camın önüne koy tp-link 7200nd usb adaptör ile çok rahat bağlanırsın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.