Şimdi Ara

EN UYGUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sizce evlenmek için en uygun yaş nedir.yani 22 çok mu erkendir biraz daha beklenmelimidir.yoksa beklenirse kokar mı?

• Maddi durumları bir yana bırakırsak her insanın ruh haline göre yaşlarda değişebilir.
  • kısmet :)
  • ali_sami çok doğru demiş.
    Kısmet işi. Sevdiğini 18 de bulursan senin için evlenme yılı 18'dir.
    30'da bulursan 30'dur.
    Ama birini sevmedi isen. İsterse 40 ol yine evlenme.
  • bence 24 iyidir...ama böyle bi sorumluluğa kendini hazır hissedersen hiç durma
    UNUTMA Bu çocuk oyuncağı değil iyi düşün
  • ßaßa ßence evlenmek için biraz beklenmeli. İyi düşünüp taşınmalı. ßenim buyuklerim yakın akrabalarımın hepsi aynı şeyi soyluyor. 27-28 yaşından once evlenmemeye çalış. (çalış diyorlar arkadaşlarında dediği gibi bu iş gönül işi ama..) Şimdi çıktığın insanı veya ailenin sana beğendiği insanı çok iyi tanımalısın. Yani uzun zaman beraber olmalısın. Bir birini çok iyi tanımalı bazı konulardaki hareketler karşılık gelen kelimeler bunlar çok onemli. Evlenip bağlandıktan sonra hele hele bide çocuk olduktan sonra bunları yaşamak insana çok ağır gelir. UYUMSUZLUK KARŞILIKLI İNATLAŞMALAR AŞIRI KISKANÇLIKLAR VE KARŞIDAKİ İNSANIN BUNU BİLEREK YAPMASI... En buyuk sorun bu. ßir kızı çok seversin işte bu benim tanıdığım insan beklediğim kız çok güzel ben bununla mutlaka evlenmeliyim dersin. Ama o insan senin onunden çok iyi biri olmasına rağmen arkandan acayip derecede hayin ikiyüzlü ve kansız çıkabilir. Mesela bir ornek veriyim. Şehirler arası bişr otobüs firmasında çok fazla derecede seyahat ettim. İnsanları orada anlaya biliyorsunuz. Sadece bir ornek. Karı koca yan yana oturuyor. Kocasının karısına çok sahip çıkan bir insan olduğu belli. Kadında aynı hareketler içinde. ßir süre sonra kocası uykuya dalsıktan sonra kadın hareketlenip. Sağa sola bakmaya göz kıpmaya felan başlıyor. ßende ßu evlilik işi çok yürek cesaret ve sadaket isteyen bir iş. Alla evlenenlere kolaylık versin zaman çok bozuldu. Artı bu soylediklerim sadece kadınlar için değil erkekler içinde geçerli. Bizim hemcinslerimiz azmı sanki? :) Tabi herkezin düşüncesinin aynı olmasını bekleyemem ama ben bu düşüncelerin şu yaşadığımız zaman için çok mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Hehe ço konuştum galiba..!

• 22 çok erken.. en azından bi 26 olması lazım bana göre..
  • kısmet ama insan maddi bakımdan özgürlüge kavuşunca ister istemez bu konuda düşünceler oluşuyor beyninde.bir gün gelecek bu zor kararı verecegiz.inşallah pişman olmayız. :))
  • Aşk için düşünmek için insan önce temel ihtiyaçlarını karşılayacak belli bir<b<font color='blue'>::MADDî::</font id='blue'></b>ve <b><font color='red'>::MANEVî::</font id='red'></b> birikimini sağlayabildiği yaşta olmalıdır bence mutlu bir evlilik için..
    Aksi takdirde ilişkinin içine bir yığın parazit giriyor..Bunların diğer yönlere açılan kollarını düşünün isterseniz..

Bir atasözü vardır bunu anlatan(istediğiniz gibi anlamakta herkes serbesttir..Yeter ki fazla extreme kaçmasın)

<b>Gençlikte mal kazan kocalıkta kur kazan.</b>
  • Bence 26 iyi gibi
  • Bence 28 ve30 yaş arası en uygun yaştıt.Kişilik oturmus belli bir mesleğin ve kariyerin var,var da var işte :)
  • 28-30 yas araliginin uygun oldugunu dusunuyorum ozellikle kendim icin...
  • Mystique de benden hadi bakalım : Şaka bir yana en uygun yaş budur beyler mantıklı düşünün...
  • 28-22 arası idealdir. Ama evleneceğiniz bayan kaçıyorsa 21-20 yaşında da evlenebilirsin.
  • Buldum mu evlenicem de yok işte bıktım yalnızlıktan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toltol123

28-22 arası idealdir. Ama evleneceğiniz bayan kaçıyorsa 21-20 yaşında da evlenebilirsin.

yakaladim seni kerata mesaji silip kacacaktin degilmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, cevaplarım kalıcıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.