Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mustafa Eren Akbaş , Mustafa Eren Akbaş Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
13.007
Cevap
726
Favori
1.090.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Git gel ile direkt olur hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ama öncelikte turkcell faturalıdan hazırkarta her türlü geçmem gerekiyor sanırım. Faturalıdan direkt olarak git gel yapmıyor heralde operatörler.

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz hocam, Bimcell’e geçin, ardından Turkcell’e yeniden geçiş yapabilirsiniz.

• remy_ kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile cayma bedelini öğrenebilirsiniz hocam, verdikleri teklif de fena değilmiş.

Ama bölgeniz de araştırma yapın, Turkcell iyi ise bölgenizde eğer, geçiş yapılabilir bu tarifelere de.

• Bimcell e gidince hemen diyorlar ki hazırkarta geçin faturalıdan ondan sonra bize gelin diyorlar.

• Vodafone faturasıza geçme blöfüme istinaden 77 TL 15gb teklif etti. Kabul ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlara takılmayın, lafı hiç uzatma dan siz Turkcell Faturasız (Hazır Kart) dan geçmek istiyorum ben kardeşim deyin ve geçişi yapın, yoksa o elemanlara kalsa bizi mülakata bile sokacaklar alt tarafı bir numara taşıma işlemi için.

Ayrıca müsterih olun, bir sorun yaşamazsınız.

• ersincoo E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam yeni tarifeniz.

• Vodafone faturasıza geçiş uzman ekibi bana redli 15GB 1+1 yıl taahhütlü 74TL önerdiler hemen balıklama atladım tabii. Müşteri temsilcisini biraz darlayınca uzman ekibe yönlendirdi. Ama şuan dikkat edin; "Bana uygun faturalı tarife bulamadığım için faturasız tarifelere geçmek istiyorum" demeniz lazım, bu cümleyi kurmazsanız sizi yönlendirmiyor. Uzman ekipteki arkadaş sağ olsun beni 3-4 defa yönlendirmeye çalıştı ama ben inatla farklı cümleler kurdum(mallıktan) sonra jeton düştü ve faturasıza geçmeyi düşünüyorum dediğim anda bana bu teklifi sundu. Bilginiz olsun arkadaşlar.

• broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam yeni tarifeniz

• Markalarda e sim çalışıyor mu? Sim kartlı almakla vs uğraşmadan git gel yapmak için mesela vodafone a geçiş talebi yapsam e sim istesem, daha sonra turkcell e geçiş e sim istesem oluyor mu böyle bir şey acaba?

• Maalesef Turkcell Faturasız (Hazır Kart) dan Faturalıya geçişe özel tarifelerin fiyatları yukarı yönlü güncelleme almış bugün itibariyle, geçmek isteyenlerin bilgisine arkadaşlar…

• Bime ücretsiz geçişi nasıl yapıyorsunuz, tarife alma mecburiyeti yokmu orda?

Birde bimcell paketleri uygun gözüküyor turkcellden, illede turkcellmi diyorsunuz?

• Uygulama üzerinde online'a özel gördüm. Farklı bir operatöre geçtikten kaç gün sonra bu tarifelere geçiş yapabiliriz?

• nightfrostt kullanıcısına yanıt
    Hemen, hat açılır açılmaz geçiş mümkün hocam.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Paket alma zorunluluğu yok hocam, tarife önerisine gelince bütçenize hangisi uygun gelirse o daha iyi olur sizin için hocam, bir de çekim gücü hangisi daha iyi ise tabii ki.

• Bilgi için teşekkür ederim.

• nightfrostt kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, her zaman

• 1 hattımı deneme amaçlı bimcell e geçireyim diyorum. 15 gb 105 tl pakete 1 ay takılıp hiç bir ücret ödemeden çıkabilirim yani doğrumu anladım hocam, vergiyi nasıl yapiyolar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Faturalı dan geçecekseniz eğer, son faturanız da TKÜ hepsini alacaklar hocam.

Bimcell de sadece pakete ücret ödeyebilirsiniz, dediğim gibi geçiş olacaksa eğer.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.