Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2025 (20 GB 196₺) (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: recep_ilhan , dobrasam Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.248
Cevap
768
Favori
1.207.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam diğer bir konu hakkında size bir PM atacaktım ancak mesaj alma ayarınız kapalı olduğu için atamadım. Siz bana atarsanız oradan yazayım. Teşekkür ederim.
    @krkmz1666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Kasım 2025; 22:55:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar bu 121 liranın üstüne aylık başka hangi ücretler ödeniyor. Devlete ödenen telsiz vergisi var sanırım. Başka?

Ömrüm boyunca hiç faturalı hat almadım. Bize bunun toplam aylık maliyeti ne olur yani

Turkcell'de bunu buldum. Vodafone'da da aynı şekilde mi ek ücretler?

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2025 (20 GB 196₺)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Standartuye -- 3 Kasım 2025; 14:0:17 >

• Standartuye S kullanıcısına yanıt

Şuan için 21.50 TL vergi var..Yılbaşında artacak...Başka yok..Birde ilk faturaya damga vergisi olur..Oda belki 20 30 lira birşey..Baka bir ücret ödemezsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin1621 -- 3 Kasım 2025; 14:5:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

çok sağolun hocam.

• Forumda birkaç kişi de gördüğüm tarife vardı 100gb ssm yt dahil 585den geçiyorlardı ben istediğimde başta bakalim donelim dediler döndüler veremeyiz şöyle tarife var dediler benim tarifeyi tekrar soyledi anlamadım ve fiyat 1580tl istedi nasıl olabiliyor anlamıyorum deprem bölgesi her yer insaat altyapi duzgun olsa onu gectim mobil altyapı da berbat.

• Senelerdir vodafone 20 gb 1000 dk 118 TL ödüyordum geçen gün iptal blöfünü yemediler. Hem kullanıcıyı kazıkla hem ihalelerde en düşük paketleri al. Turkcell 40 gb 1000 dk 370 TL yeni gelene verilen tarifeye geçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

İntetnet sitesine göre devam ediyor..Halen sitede duruyor fiyatlar..

• xweser X kullanıcısına yanıt

Bence devam eder. Çünkü en azından son 2 yıldır bakıyorum tam Kasım'da başlayıp Aralık 25 civarı bitiriyorlar hocam...Umarım güzel bir kampanya yakalarsınız..

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

10 gb 200, 20 gb 260 var

Teşekkürler. Sözleşmenin son gününü bekleyelim bakalım

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

rica ederim benim de 20 gün kaldı, turkcell iyi bir kampanya bekliyorum

Müşteri hizmetleri

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

Turkcell ile kıyaslayınca bulunduğum bölgede Turkcell Mercedes turktelekom fiat Efes gibi kalıyor ve 6 TL daha ucuz diye kalite olarak daha aşağıda olan bir operatör tercih etmem

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.