Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2025 (30 GB 248₺) (698. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
14.024
Cevap
763
Favori
1.191.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu uyduruk ulkede operatorler dövlet icinde dövlettir.

Btk da mahalle bakkalidir.

Ona gore hareket edin. Defakarca kez bu ikisiyle muhatap oldum ,magdur oldum.

Benim gordugum toplum umursamiyor ona yapilani.

Daha yeni 35 lira alacagim vardi telekomdan defalarca istedim vermediler. Icra yoluyla aldim kac katini. Bunun gibi milyonlara sapliyorlar hergun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 21 Ekim 2025; 19:17:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • HaberDH H kullanıcısına yanıt
    çok iyi teklif

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu operator değişikliğinde hepsinde de telsiz ücreti var mı ? Turk telekomun verdiği teklif+ telsiz ücreti olarak çıkıyor. İnternet sitesinde de yazıyor zaten. Ama Vodafone da göremedim o teklifin içinde olan bir ücret mi ?

hocam bimcell kullanıcısı bu 5gblık pakete gecebilir mi ?

bimcell tk altyapısı kullandıgından sanki gecis olmuyor diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turk telekomdan vodafone taşıdım 30gb internet 1000dk 250sm 293tl ama hat daha taşınmadı 24.10.2025 te taşınacak sim kartı aldım,bugun indirim yapmışlar 245tl olmuş aynı tarife,müşteri hizmetlerini aradım ama iptal etmiyor indirimli tarifeyide uygulamıyorlar,nasıl bir yol izlemeliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ne zaman simkartı aldınız acaba..Açıldığı zaman şikayetvara yazın...Düzeltmezlerse başka operatöre geçin..Onlar kaybetsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin1621 -- 22 Ekim 2025; 13:40:7 >

20GB 160 TL

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

bugun aldım sim kartı,BTK ya şikayet ettim yinede geri adım atmıyorlar ülkede vatandaş lehine tek şey kalmamış,faturalı hat açışırsa iptal edecem bakalım ne kadar ceza çıkartacaklar

Bence şikayetvar deneyin..Annemle babamın taahhüt sona eriyordu...BTK dan yazdık birşey olmadı..Ama şikayetvar'a yazınca indirim sundular..Şansınızı birde ordan deneyebilirsiniz bence..

• Telekomdayım 3 gün kaldı taahhüt. TT Yıldızlı günler için, Vodafone ya da türkcelle geçiş yapmam lazım, faturasıza taşıyayım diyorum, hat açılana kadar durulacak. Hangi firmanın standart tarifesi var, kontör yüklenmeden kullanabileceğim? birkaç gün durulacak arama gelsin yeter.

26 ekim son gün olduğundan, ben şimdi ne zaman başvurayım da fatura kesimi bitince geçiş olsun cayma bedeli çıkmasın? Kaç gün sürüyor bu taşıma işleri Vodafone türkcell gün farkediyor mu?
    Şunu anlamadım: taahhüt bitmeden taşımaya başvursak, hat açılınca taahhüt bitmiş olsa cayma bedeli çıkar mı
    Başvuru tarihi mi esas alınır, hat açılış tarihi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2025 (30 GB 248₺)

5g tarife fiyatları fahiş olacakmış! bir de bunu ulaştırma bakanlığındaki kişi çekinmeden söylüyor. hem de operatörlerin adeta sözcülüğünü yaparak inanılır gibi değil:

Alıntı

metni:
    “5G hızından yararlanmak isteyen herkes buyursun bunu kullansın ama elbette her şeyin, her nimetin bir külfeti olacaktır. Şu andakine göre tarifeler biraz daha yukarıda olacaktır. Niye? Bu üç operatör, KDV dahil 3 milyar 535 milyon dolar ödeyecek. Bu ciddi bir para. Sonra milyarlarca dolar yatırım yapacak. Adam 4.5G faturasıyla bunu yapamaz, geri dönüşünü sağlayamaz, batar. O zaman 4.5G hızıyla ben idare ederim, diyen makul faturasıyla devam edecek. Fazla hız isteyen de onun maliyetine, külfetine elbette katlanacak.”

https://bigpara.hurriyet.com.tr/haberler/ekonomi-haberleri/ulastirma-bakani-kritik-ihale-sonrasi-hurriyete-konustu-uraloglundan-5g-mesajlari_ID1619576

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Malum yontemlerle kullanimi arttirmaktan baska bir ise yaramaz.

hocam dünya 6g'ye adım atacakken zaten geç kaldılar zaten geç geçecekler 5g'ye ve buna rağmen bunca yıl kazandıkları milyar dolarlar yokmuşcasına sanki adamlar tüm kasalarındaki parayı 5g'ye gömüyorlarmış gibi algı yaparak vatandaşı korumakla birinci önceliği olanların operatörlerin cebini düşünerek söylediklerine bakar mısınız cidden ya? tam bir skandal.

ihale de zaten göstermelikmiş buna göre. son pasta pozu her şeyi anlatıyordu zaten. 5g bahanesiyle milleti yiyip bitireceğiz diyorlarmış meğersek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 24 Ekim 2025; 4:15:32 >
  • 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.