Bildirim
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2025 (30 GB 248₺) (689. sayfa)
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir - 10 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Oluyor, devir çok değişti artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Bugün il müdürlüğüne gittim.Bayan elaman bizim alt yapımızı kullanıyorsunuz direk geçemezsiniz.Vodafon vs başka operatöre geçip daha sonra telekoma geçiş yapabilirsiniz dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 15 Ekim 2025; 14:41:32 >_____________________________ -
Arkadaşlar mevcut Vodafone aboneleri için aynı operatör içinde geçiş 20-30 gb uygun tarife var mı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Blöf, Şikayet Var vs gibi yöntemlerle mümkün olabilir hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Yarın büyük gün…
(5G İhalesi başlıyor)
Yarın belli olacakmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ DİGİTÜRK HUMAX 9505 SPORUN YILDIZI DSMART MODÜLLÜ(MEGA HD)UYE ORİGİN ID:efecik07/// i7 4790k///MSI Z97 GAMİNG3///ASUS STRİX 1070/// -
İhale olacak yarın, sonuçları bi anda verirler mi bilmiyorum hocam.
1 Nisan da 81 ilimiz de 5G faaliyete geçecek İnşallah.
5g önemsiz ama vf 3 .operatörmü kalacak acaba atakmyapacakmı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ DİGİTÜRK HUMAX 9505 SPORUN YILDIZI DSMART MODÜLLÜ(MEGA HD)UYE ORİGİN ID:efecik07/// i7 4790k///MSI Z97 GAMİNG3///ASUS STRİX 1070/// -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >Bakalım hocam, şimdi ne desem yalan olur.
Lakin ♾️ kullanıcısı olarak, hiç değilse Türk Telekom dan biraz daha iyi olmasını beklerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende telekom faturasıza başvuru yaptım tcell sarmadı🤣
Türk Telekom’un tarifeleri Turkcell den iyidir, bölgeniz de çekim gücü iyiyse eğer, süper olur sizin için.
Tcell-telekom aynı benim evde fark yok gibi vf ikisinden iyi ama güvenemiyorum
4-5 senedir aktif olarak Vodafone kullanırım, takip ettikten sonra bir şey olmaz hocam
Benim sorunum aşım değşl hocam her ay gb çöpe gidiyor ama bşr ara numara taşıma yapmıştım 2-3 gün eğey sorun oldu ama son aylarda eşimin hattı taşımıştım iyiydi ama fşyatlar yğksek şu an 132 tl gelse geçerim hemen
-
Bence bunların yenisi gelir ama kasım-aralık gibi
Evet İnşallah, ben de öyle düşünüyorum.
3 operatör de son bombayı bu aylar da patlatacaktır.
telekom sağda solda dönen reklamlarında çok iddialı gözüküyor, 5g'ye en hazır operatör avrupa standartlarının üzerinde fiber altyapı ağı filan...
o yüzden bu sefer acaba turkcell değilde telekom mu başı çeker ihalede merak etmekteyim.
tabii bu ihaleye kadar gene her şey ayarlıdır ama bakalım dağ fare mi doğuracak, neler olacak göreceğiz.
_____________________________ -
Sürprizlere hazır olalım biz her ihtimale karşı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı