Bu likten başla hocam sonra ilerlemede e devlet ile devam et akabinde mağazadan teslim al diye gidiyor. ![]() Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/ALL?couponCode=RED35976782< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (654. sayfa)

-
-
Yaw şu zamanda bile hâlâ turkcell kullanmaya çalışmak büyük delilik😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş gereği kullanıyoz hocam. Başka hat çekmiyor, bütün işim telefonda dönüyor.
-
Ayy canım benim kıyamam ben sana🙂
Gsm faturanı da ödüyor mu şirket?🙂
(üslübum sana deil şirketlere.üni mezunu olduktan sonraki günlerim aklıma geldi ve cinlerim tepeme bindi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 27 Ağustos 2025; 13:10:43 >
Şu fiyatlardan bile kar ediyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BTK bu konuda düzenleme yaptı en son. Diyelim 12 aylık tarifeyi bir dilim gibi düşün ne kadar az dilimden yararlandı isen o kadarını ödeyeceksin ilk 3 ay yararlandın geriye 9 ay var sadece 3 aylık dilimi ödüyorsun. 9 ay yararlandın taahhüt bitimine 3 ay kaldı kalan 3 aylık cayma bedelini ödüyorsun. Senin durumunda en fazla 1 aylık cayma bedelini ödersin. O yüzden geçsin
-
o da bir şey mi, artık 3 ve 6 aylık bedava paket bile veriyorlar. yıllarca millete üç beş gb ı bile kıyamayan adamların canı istediğindeki bonkörlüğüne bakın.
ve hala sınırsız internetten söz etmeyerek üç beş gb kotayla yine soyma kapısını açık bırakıyorlar. bu arada 5g frekans ihalesinde 5g nin en üst hızları ihaleye sokulmamış. tam bir skandal. ama sözde yıllardır 5g'ye hazırız masallarıyla reklam yaptılar. kim bilir o geciktirdikleri ve yapmadıkları yatırımları suriye'ye ya da nereye kaydırıp sümen altı ediyorlar...
-
5g isi cok umrumda degil benim acikcasi. Kotalara el atsinlar yeterli
Hicbiri mukemmel degil. Turkcellin de eski kalitesi yok
Hocam bunun linki var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TT 20GB 155 TL. 2 GÜNLÜK KAMPANYA..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 27 Ağustos 2025; 15:19:35 > -
2 gün niye abi yaa :(
Gsm gir çık yapamasınlar diye.
Min. 3 gün sürüyor geçişlerde bu yüzden.
Bu çok büyük bir çakallık.
Kafan mı iyi dayı ne anlatıyon
-
👍
☺️
Ben de bu cayma bedeli hesaplama mantıgını merak ediyordum. Tesekkur ederim.
-
Çokta siyasete girmeyelim de beyler, o konuları Ülke ve Dünya Gündemin de devam ettirelim 🙏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynısını verdi almadım gerek yok şu anlık
-
Valla hocam ben Turkcell'e geçmek zorunda kaldım çünkü evimde Türk Telekom telefon görüşmesi yapılmayacak kadar az çekiyor, mobil internet çoğu zaman çok kötü Speedtest error veriyor; Vodafone telefon görüşmesi yapılabiliyor, mobil internet stabil ama hız çok kötü (5 mbps altı) 2-3 ay önce hız ortalama (10 15 mbps) seviyedeydi; Turkcell telefon görüşmesi yapılabiliyor, mobil internet 3 operatör arasında açık ara en iyisi.
Annem babam Türk Telekom'da, evde internet ve fazladan 1 tane Vodafone hattı olmasa en fazla 2 dakika kesintisiz telefon görüşmesi yapabiliyorlar sonra kesilmeye hatta hattan bile düşmeye başlıyorlar. O sebeple evde olduğumuz sürece Vodafone'dan veya benden (Turkcell) birilerini arıyorlar. Elektrik gidince mobil internet sadece Turkcell'de rahatça kullanılıyor.
Ben de aynı kanaatteyim, benim gibi evi dezavantajlı konumda olmayanlar için Turkcell lüzümsuz, hem pahalı hem de çok üstün kalite yok. Kalan ikisi arasında mobil internet olarak Türk Telekom, telefon görüşmesi olarak Vodafone iyi. Vodafone'un 4.5 G si hız olarak 3G gibi artık sebebi neyse bilemedim. (aklıma masraf azaltmak için baz istasyonu alımı yapmadan hali hazırda olan 2G 3G antenlerini yazılımla 4.5G miş gibi mi gösteriyor olayı geldi ama mümkünatı nedir bilmiyorum tabi.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X