< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (609. sayfa)

-
-
işte bu rezillik ihtimalinden korktuğum için taşıma işlemini yapamıyorum. Bunlara güven olmaz. Fatura kesim tarihinden bir gün önce başvuru yaparim. Taşıma onayı fatura kesimine denk gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden taşıyorsunuz pahalımı teklifler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
23 Haziran itibariyle Vodafone li olduğunuz sürece başka taahhhütünüz yoksa cayma çıkmaz
Benim de türk telekom 22 haziranda bitiyor ve bugün turkcell e geçtim bakalım ne olcek , nalet olsun bunlara bu kadar baskı yapıyorlar insana,
gitmek isteyeni son ay bırak nereye isterse gitsin, şimdi bakıyorum uygulamada telekomda sana özel hiç bir tarife yok diyorlar hissettiler galiba :)))
bakalım mokoko mu olacaz yoksa ...kafa kafaya mı çıkacaz...
-
Aslında pahalı değil, 40 GB paketi 329 TL.. bana 20 GB yetiyor, fazla paket fazla ücret. Bence gereksiz. Çok internet kullanmam. Bu sebeple 20 GB pakete geçeceğim.
20 gb teklif iste vermiyorlarmı
23 Hazirandan itibaren taşındığın sürece mokoko olmazsın
Hocam 40 gb 330 tl nerede ben bulamadım sitesinde?
telekomda fatura kesimi gelmedenmi taahhüt yenilemek gerek 1 ay kaybetmemek için
20 GB istersem 400 TL civarına paket çıkar dediler..saçma bir uygulama var. 40 GB 329 TL civarında veren firma 20 GB için daha fazla ücret istiyor.
Bana Özel teklif bunlar. Sözde % 40 indirimli teklifimis.
Gece 12 yi bekliyorum ben vodafona taşıcam hattı. Uygulamada taahhüt yok yazıyor ama altında 22 haziran bitiş diyor saçma bişey. Ne olur ne olmaz diye bekliyorum
al geç 329 tlye ne uğraşıyorsunki
gayet teklifler iyi bence daha ne bekliyorsunuz 42 gb 329 tl şu ortamda iyi 50 bile uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 22 Haziran 2025; 9:33:27 >
-
Boşuna bekliyorsunuz
On numara tarifeler :)
Son bir günde olsa çıkar dedi tt müşteri temsilcisi ona inanarak bekledik vodafone zam yaptı😀
quote:
Orijinalden alıntı: IKaptan
Son bir günde olsa çıkar dedi tt müşteri temsilcisi ona inanarak bekledik vodafone zam yaptı😀Konuya defalarca yazdım .
Madem burada denileni yapmayacaksınız sormanın bi mantığı yok .
Burada tecrübe var
Diğer tarafta ezber .
Sağlık olsun
2 gün önce başvuruda bulunsaydınız hem zamdan etkilenmeyecektiniz hemde cayma ödemeyecektiniz
Acı tecrübe dedikleri bu olsa gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X