< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (548. sayfa)

-
-
Dün akşam üzeri bimcellden türktelekoma geçtim. 1 yıl taahhütlü,faturalı,aşmayan duran 10gb+1000 dk+ 250 sms+telsiz kullanım= 253 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
su anda netgsmden ucuz ne var? 10 gb -15 gb icin konusma 500 dk yeterli?
-
Netgsm uygun ama yeni müşteri almıyor şu an. Geçiş veya hat alma yok.
-
netgsmdeyim zaten, bu fiyatlara ne var diyorum. vodafone kampanyasini yurtidisinda oldugm icin kacirdim.
-
Netgsm tabiki fiyat olarak uygun. Özellikle düşük dakikalı gblı tarifelerinin alternatifi yok. Bende 500dk+1gb+100sms paketine alternatif arıyorum şu an. Netgsm-Turkcell sorunu çözülse hiç düşünmeden geçerdim.
-
vefat kaynaklı hattı üstüme alacaktım turkcell 1100 tl para istedi. yeni hat almak daha mantıklı geldi en iyi operatör seçeneği nedir
-
-
Vefat kaynaklı olunca ücret alınamıyor diye biliyorum onu sorgulayın derim bayi yanlış bilgi vermiş olabilir.
Hattı üstüne geçirirken ücret alıyorlar. Ayrıca diğer varislerinde onayı gerekiyor. Bende vefat sonrası babamın hattını bu şekilde alabildim. Başka yolu yok. Veraset ilamı + ücret şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat5757 -- 14 Ocak 2025; 16:24:49 > -
arkadaşlar ne zaman çağrı merkezi kampanya için arar ? veya benmi aramlıyım ? önümüzdeki ay bitiyor
bu tarife 420 tl ödüyordum
-
Hocam arayın ama size çok pahalı tarifeler verecekler. Turkcell'in olayı bu. Başka firma bakmanızı öneririm. 900 - 1200 TRY ödemeye hazır olmanızı öneririm.
TÜRK TELEKOM:
TEKNOSACELL:
TURKCELL:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 14 Ocak 2025; 19:46:31 >
-
Turkcell uygun tarife var mı arkadaşlar 10-15 gb interneti olan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yok maalesef. En uygun Tarifeler PTTCELL, TeknosaCELL ve Türk Telekom.
-
-
Bugun Akasya turkcelle sordum, resimdeki paketler yoktu. Yolladiginiz resimlerdeki paketleri nereden bulabiliriz acaba? Konustunuz mu detay aldiniz mi?
Bana da lazım bu civarda birşeyler ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
230 tl kampanyasından ben faydalanabildim de eşime de almak istedim kampanya vs kalmamış hiç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef bitti o kampanyalar. Artık gelmez de ülkenin halinden dolayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X