Bende öyle düşünüyorum hocam, faturalama yaparken gun bazlı çıkar inşallah. Vodafone bulundugum bölgelerde biraz İnternet sıkıntılı geldim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (542. sayfa)

-
-
Ama siz sozlesme buldunuz pdf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu kadar uğraşmanıza değecek bir rakam değil ya..Sadece ilk faturada 11 lira ödeyeceksiniz..Ben bütün taahhütlerimde sadece ilk faturada damga vergisini ödedim..Yinede tabiki takdir sizin..
dün akşam taşıttım bayi dediki o yeni hat alırsanız ödenen bir ücret siz taşıma yaptıgınız için böyle bir ücret yok dedi
-
Hayırlı olsun hocam..
vodafone link at kampanyasindan parasini alabilen var mi? Winfluencera yonlendirdi girdik bilgilerimizi ay sonu gecmesine ragmen para yatmadi, mus hiz aradim tecrubesiz bi cocuktu siteden sikayet olusturun dedi olusturdum
Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom’da devam eden kampanyaların bitiş tarihleri nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ay sonuna kadar olması lazım hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam takip edemedim ama 15 ya da 20’sinde bitiyor yazmışlardı hangisi doğru bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssabakan -- 12 Aralık 2024; 17:5:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone turk telekomdan çok daha ucuz olması lazım bence. Turk telekom fiyat performans ve içerik bakımından en zengini bence.
Turkcell 19 Aralık gece 12ye kadar
Bu Türk Telekomunda internet paketi kesinlikle Turkcell gibi erken bitmeye başladı.
-
Ne hikmetse Turkcellde su gibi giden internet kotam Türk Telekoma geçtiğimden beri (34 gün oldu) bitmek bilmiyor daha 3gb bile gitmedi türkcelde iken haftada 3 GB gidiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 ay önce turkcell faturalı 250 liralik 15 gb çocuk tarifeye geçtik.turktelekoma geçsem ceza ne veririm
Turkcell'e hat değişikliği için başvuralı belki de 5 gün oldu hala sim kartım gelmedi ? Bu neden böyle ?
-
Dostlar Türk Telekom uygulamasında youtube, instagramda kaç GB kullandığını gösteriyor mu Vodafone gibi?
Hocam cüzi bir rakam için tt geçilmez ama takdir sizin.
Vodafone bile her yerde çekmiyor bende yeni turkcelle geçtim akşam 18:50 de aktif olacak.
-
Hocam yanlış hatırlamıyorsam sizde türk telekomda içinde YouTube sınırsız tarifeyi kullanmıştınız. TT ye geçmeyi düşünüyorum da aceba YouTube'nin normal paketten yediği oluyor muydu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmngz -- 16 Aralık 2024; 22:7:11 >
Son geçtiğim de olmuştu hocam.
İlk kez 2021 de geçmiştim, 20 GB + Sınırsız Sosyal Medya var idi Selfy de, 59-69₺ öyle bir şey idi sanırım.
O zaman hotspot bile yapıyordum, Youtube da ve kota dan gitmiyordu.
Sanırım ondan sonra ki yapılan değişiklikler den sonra oldu ne olduysa.
Anladım hocam peki normal kotayı çok zorluyor yani bunu engellemenin herhangi bir yolunu keşfetmediniz mi? :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X