< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (519. sayfa)

-
-
Yanıt için teşekkür ederim. Bu dijital kurye firmasından kurtuluş yok sanırım.Netgsm ne güzeldi normal kargo ile geliyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
120 lira.dijital kurye ücreti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Digital kuryedeki öyle diyordu yani gerçektten ötlemidir bilmiyorum
Ne zaman alıyorlar o ücreti
Faturaya 12 taksit de alıyorlar.
Turkcell'de son 5 günüm kaldı taahütüm bitmesine. Çok pahalı teklif sunuyorlar şuan. Vodafone taşıyıp açıldığında tekrardan ay sonuna kadar turkcell dönsem en uygun fiyat bu oluyor gibi şuanlık.
-
Tekrar dönmen için sürekli kısıtlaması yapmıyor mu Turkcell
bu tarifeleri tam olarak nereden görüyoruz hocam bende geçireyim çocuğun hattını bu hafta sizin bahsettiğiniz tarifeye fiyat iyiymiş
Yapmıyordu önceki seferlerde aynı şekilde yaptığımda.
-
bireysel.turktelekom.com.tr
Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?page=6Bu sayfakları inceleyin hocam.
-
teşekkürler hocam 👍
Güçlü fırsat tarifelerine listedeki iller dışından geçme şansı var mıdır? Taahhüt 6 güne bitiyor kampanya yok.
-
Arkadaşlar merhaba, şu an turkcelldeyim. İnternet ihtiyacım yok. Numara da taşıyabilirim. En uygun tarife ne var acaba şu an? Tek ihtiyaç 500dk konuşma
6-12 yaş çocuğunuz varsa telekom hit tarifelere bakabilirsiniz, yoksa pttcell e bakabilirsiniz.
-
merhaba şu an turkcell de 20 gb 1000 dk + 250 sms e 151 lira + telsiz devam ediyorum ancak 1 haftaya taahüdüm bitiyor aynı tarife 340 diyor. Turkcell fena değildi çekim gücünde ama eski kaliteyi bulamadım, bimcell aşağıdaki 20 gb lık tarife 270 oluyor, sizce bu nasıl ? Bimcell de taahüd yok , bir handikapı 1 - 2 ay sonra ben de 340 yaptım derse sıkıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wert1903 -- 18 Kasım 2024; 11:12:34 > -
Bir ay sonra yapmasa bile daha sonra kesin yapacaktır. Uzun vadede ger türlü taahhütlü bir tarife seçmeniz daha karlı olacaktır. Ancak İnternet sizin için çok önemli değilse ve her ay yükleme zorunluluğunun olmaması vb kullanım tercihlerinde bimcell daha avantajlı da olabilir...
merhaba, oğlumun hattını Netgsm den taşıyacağım. Uygun tarife arıyorum. TT Hit tarife de fiyatlar makul ve 12 ay taahhütlü. Bu tarifeye hat taşımak için MH aramak mı lazım, yada bayilere mi gitmek gerekir.
-
Bende sizinle aynı durumdayım. Ya bimcelle geçip geçiştten sonra tekrar turkcele geçiş yapacaksınız yada bimcell veya pttcell var pttde 20 gb 286..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert#Ali -- 18 Kasım 2024; 12:32:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X