< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (479. sayfa)

-
-
17 agustos faturalıya taşıdım 2ci hattıda 11 eylülde faturasıza taşıdım kampayadan yararlanmaya başladım hatırlatanlara teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, hayırlı olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Limitsiz teklifi ne koşullarda ediliyor? 1mbps olsa da sınırsız olsun razıyım ben.
-
9 Ekimde taahhütüm bitiyor. Yıldızlı günler vb. tarife çıkana kadar faturasız başka operatöre geçmek istiyorum. Ne zaman geçişimi yapmalıyım?
-
Vodafone da faturalı hattınız olması lazım hocam, 1-2 ay faturalı da olunca çoğunlukla teklif ediliyor limitsiz teklifler.
5 Mbps
10 Mbps
Hız sınırsız
Olarak 3'e ayrılmaktadır, hepsinde de aylık 15 GB hotspot kotası mevcut.
İki sene oldu faturalıda, taahhüt Ekim'de bitecek. Uygulamada çıkıyordu bir aralar sanırım ama şu an görünürde yok. Günlük ücretsiz sınırsız internet paketi varmış forumda bir arkadaş yazmıştı, o da çıkmıyor bende.
-
Şu an ben de de çıkmıyor hocam, ara ara takip edin çıkabiliyor belli olmaz.
Günlük ücretsiz sınırsız internet için bir de şansınızı buradan deneyin;
https://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/ek-paketler/sinirsiz-internet-paketi
Oradan da denemiştim çıkmıyor bana. Şu işlerin bir standardı yok. Piyango gibi çıkarsa çıkıyor, çıkmazsa yok. Teşekkürler.
-
Rica ederim, bence biraz daha bekleyin hocam, misal 1 fatura dönemi bekleyin.
Yine olmadı diyelim git gel yapın, direkt faturalı bir tarifeye geçin 1 dönem de öyle geçsin, limitsiz teklif yüksek ihtimalle gelecektir.
Hocam sizce bu 999₺ lık paket için vodafoneu arasam indirim olurmu veya bayiye gitsem ? Şimdi yüksek ama ocakdan sonra normal gelcek gibi rakam 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şansınızı deneyin hocam, olmazsa bence kabul edin.
Dediğiniz gibi olası zamlar dan sonra o fiyat normal gelecek.
Hele hele bir 5G gelsin, Limitsiz tarifeler çoğalsın siz o zaman görün buralar karışacak
-
-
Bekleyin hocam, gelmezse eğer taahhütsüz devam edin.
Belki 1000₺'dan daha uyguna gelir taahhütsüz hali
Tekrardan karşıma sınırsız paket gelmezse nanayı yedik
Valla bana gelseydi hemen geçerdim hocam, Vodafone da benim 15 Ekim'e kadar bekleme mi söylüyor, bekle bekle sinir oldum.
Artık Şikayet Var da işe yaramıyor, denendi onaylandı.
Sizce gelirmi tekrar bana hocam ?
-
6 ay sonrasında çıkacak faturayıda yazsaydı keşke
Bence bu kampanyadaki ''bit yeniği'' bu sınırlı paket, insanlara yetmez de fahiş fiyata ek paket kakalarız olabilir. Hırsızın evine ben göz kulak olurum demesi gibi bir durum bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X