< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (436. sayfa)

-
-
Turkcell faturalıydım. Faturasıza gecme teklıfını canlı yardımdan yazdım.
1 gun sonra aradılar ve 15 gb 270 ; 20 gb 330 teklıf ettıler.
Bılgınız olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netgsm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam iyi bayramlar babamın taahhütü 19u biticek faturasıza geçmek istiyoruz fiyatlarınız yüksek desek işe yararmı (turkcell)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 16 Haziran 2024; 6:51:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ıyı bayramalar oncelıkle.
faturasıza gectıkten snra sıze donmelerı sanırım şans işi. Forumdan okudugum kadarıyla bazı kısılere donmemısler ama benm gbı bazı kısılere donus yaparak teklıf sunmuslar.
geçicem değil blöf
Mevcutta Türk telekom müşterisiyim, 15 gün sonra tahhütüm bitiyor. Türk telekom arayıp sormuyor Türkcell de 30 gb civarı interneti olan en uygun tarife nedir? Bilgisi olup yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 16 Haziran 2024; 17:12:35 >
Bi deneyin isterseniz hocam. Umarım guzel teklıf verırler
ek indiriminiz varsa teklif çıkmayabilir ben şuan taahhütsüz kullanıyorum ttde ek %15 indirimim olduğu için
bayramda mh hizmet veriyormuki
Anlamadım hocam?
-
turk telekom blof yemiyor artık ...uygulamada gordugunuz teklifler genelde sunulabilecek en uygun tarifeler olmakta malesef artık ..
-
Diğer Operatörden Telekom a geçecekler için bayiler 20 gb 210 tl sunuyor.
Hatta ankara daydım dün Ankamall daki telekom bayisinde ankamal a özel 210 TL diyordu muhtemelen bu.
-
Gönderdiğiniz linkte içişleri bakanlığı diyor ama size bu kojudq bişey söylediler mi
Beni kurtarın arkadaşlar 2 mesaj yukardaki rakamlar bende yok 146 liraya 20 gb internet paketli tarife kullanıyorum şimdi muadil pakete 365 tl istiyorlar
Bu durumu nasıl çözerim?
Şu fiyatlara bakar mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 18 Haziran 2024; 17:33:43 >
-
-
Fiyatları kabullenmekten başka çareniz yok maalesef. Bunlardan gelirse belki 30 40 lira daha ucuzları gelir daha da ucuz gelmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reddetsem nolur hocam fiyat yukarı doğru mu güncellenir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X