< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (399. sayfa)

-
-
Ah bir kestirebilsem hesapladığımda bana maliyeti aylık 311 lira olacak şuanda geçiş yaparsam , insan 'da bilemiyor 5 ay sonra taahhüt sonunda beklide yine 275 lira civarı bir teklif yaparlar mı diye :)
Ben en iyisi arayıp 24 ay taahhüttü sorayım 2 sene önce o şekilde yapmışlardı çok karlı çıkmıştım :)
-
Zorunluluk yok hatalı bilgi vermeyelim lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%65 lik zammı göz onune aldigimizda cok saglam bir teklif almissiniz .bu teklife 15 tl civari vergi eklenecek onu da soylemis olalim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Nisan 2024; 8:5:52 > -
Bu teklif hariç hala hiçbir makul teklif görmedim. Çünkü diğer arkadaşlara özel diye gelen tarifeler herhangi bir TT mağazasına gittiğinizde karşılaştığınız fiyatlarla aynı hatta bazısı daha yüksek. 20G paket 295₺ iken, adama özel teklif diye 297₺ olarak gelmiş şaka gibi. Allah bizi bu yamyamların elinden kurtarsın çok ciddi bir sömürü sistemi kurmuşlar.
-
Turkcell 120 TL 20gb kullanıyorum. Şu an 15gb +5gb sosyal medya 1000 dk 250sms 230tl teklif etti. Son 43 gün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an 15GB 240 a satıyor zaten. Sizinki iyi denebilir.
Aynı zamanda geçmişiz son 43 benimde. Ne yaptın şu anda 230 tl olana mı geçtin. Başka var mı kampanya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, iyi bayramlar herkese. Türk Telekom'dan faturasızdan faturalıya yüksek GB'lı önerisi olan varmı? İdeal Prime 35 GB çıkıyor internette 35GB+1000DK+250SMS 212 TL'ye. Düz İdeal 25 GB için 182 TL veriyorlar. Prime mantıklı mı olur?
-
35 lik cok uygun gozukuyor
Sağol hocam, ona geçtim. İnternette alıma kapalı olduğu yazıyor ama verdi bana. Uygulamadan girince çıkmadı, bilgisayardan online işlemlerden çıktı. Tarife de buydu.
bireysel.turktelekom.com.tr
İdeal Prime 35GB | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/ideal-prime-35gb-mevcut.aspx -
Bu tarifeye geçmek için TT faturasiz mi olmak gerekiyor
Evet en az 3 ay faturasız olmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece dakikası 3000 diğerleri aynı 420 lira fiyat istiyorlar benden, bu çok iyi fiyat.
-
Evet hocam, ben Ocaktan beri faturasızdaydım.
Bu arada işine yarayacak olan varsa diğer yüksek GB'lı paketler şunlardı TTKomda
-
Bekliyorum öbür teklifleri pahalı.
Vodafone deyim teklif falan yok tt olsa tahattut biterkrn teklif yagardi. Onerisi olan var mi 10 12_15gb internet yeter li ama ucuk fiyat olmayan var mi oneriniz
Yukarda arkadaslarin yazdigi ideal 25 e falan baktim gecemiyorum vodafonede olduğum icin. Yukardaki tabloda mevcut musteriye sanirim disardan no tasimayla gelene uygun bir tarife var midir tesekkurler
Hangi öbür teklifleri. Yine Türkçel de mi kalacaksın. Ya 230 tl ilk teklifte kalkarsa.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12 fatura donemi icin taahhut aldi. Kayip nasil olacak ki? Bir de son gundu.
Sizin agustos durumunu hesaplamak lazim ama tarifenin fiyati cok iyiymis, 30gblik prime'i 350ye aldik biz. O da taahhutsuze gecicez diyince.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X