< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (354. sayfa)

-
-
Uzun paketler vardı
6 aylık
bireysel.turktelekom.com.tr
Uzun 6 Ay 50GB Paketi | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/uzun-6-ay-50gb-paketive yıllık;
Uzun 12 Ay 100GB Paketi | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/uzun-12-ay-100gb-paketiFakat 12 Şubat 2024 itibariyle kapatılmış diyor. Yenisi çıkar mı bilmiyorum.
-
Yeni müşterilere kapanmış yazıyor. Deneyeceğim, teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim.
-
Merhaba,
Mevcut tarife: Türk Telekom Kamu 10 gb + dk vs vs
Gelen teklif: 20 Gb + 12 ay boyunca 2 gb = 22GB internet + 1500dk + 1000 SMS > 221,21 TL
Türk Telekom sayfasında tarifeler baktım. Sade Prime 30GB Tarifesi ilgimi çekti. 30 GB + 10GB Sosyal medya internet + 2000dk + 250 SMS > 250 TL Tarife taahhütsüz bir tarifeymiş. (Bu ileride zamlanmasına yol açar mı acaba ?)
Öneriniz veya fikriniz var mıdır yazdıklarım için ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tahut olmayan zam gelebilir bimcell dusunun aylik nerdeyse zam geliyor
Evet kontrati yenile tarafindan tum ana paketlere baktim, ayni haklara sahip paket en az 3 kat daha pahali olarak geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tarifeye nasıl geçerim uygulamada görünmüyor SMS atarak geçilebiliyor mu ?
EK olarak bayi fiyatları konusunda bilgisi olan var mı ? Hat babamın üzerine indirim büyük değilse durup dururken bayiye göndermeyim
Aşımsız Popüler 10GB Tarifesi | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/mevcut-musteri-tarife-ve-paketleri/tum-faturasizdan-faturaliya-tarifeler/asimsiz-populer-10gb-tarifesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 14 Şubat 2024; 11:0:23 > -
Peki aylık olan kampanyayı elediğimde teklif ile gelen kampanya nasıl avantajlı mı ?
Bimcell'e baktım, bana teklif olarak gelen kampanya daha avantajlı kalıyor internet ve tarife fiyatına göre.
Teklif 12 aylık taahhutlu ve sabit fiyatlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay baykuş -- 14 Şubat 2024; 13:48:5 >
bimcell faturasız nasıl 12 ay oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bimcell.com'a girdim, baktim tarifelere. Uygun bir tarife goremedim. Kaldi ki onceligim faturali hat olmasi.
Benim bahsettigim 12 ay taahhut isteyen tarife Türk Telekom'un bana önerdiği tarife. 12 ayın Bimcell ile bir alakasi yok
Hocam referans istemediler mi yani sizden
130 tl ye taahhütlü iç şleri prime tarifesi vardı bu tarifeye geçme hakkım var.20.şubat ta 210 tl olacak mış. yarın yani 15 şubatta numara taşıma yapsam turkcell den yetişir mi 19.şubata.
yetişirse eski ücretten 12 ay devam ederiz.
Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/icisleri-prime-20gb-tarifesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 14 Şubat 2024; 20:52:14 > -
Yarın tabletten hemen yapsınlar
sıkıntı çıkmaz sa yetişir
bu tarifeya geçiş telekom merkez ofisinden yapılıyor sadece.bence de yetişir gibi duruyor.
-
17 Sinde sabah açılsa sabah erkenden de tekrar başvursanız 19 unda açılabilir
geçmişte sabit internette 1 ay bedava veriyordu telekom, 31 inde saat 14.00 da başvurdum 2-3 güne anca gelirler diye aynı gün 17.00 de interneti açtılar benim bedava işi yalan oldu.20 sinde zam gelecek diye bekletseler bile karşı operatör onayladıktan sonra 2 gün içinde taşımaları lazım diye biliyorum. yarın sabah 9-10 gibi başuruyu yaparım artık hayırlısı
-
Size gelen tarife daha uygun ekonomiyi dusununce artik 20 gb 200 tl altinda bulmak zor oldu
burda onemli olsn basvurdugunuz gun isterse 19 unda basvur farketmez
20 şubatta yine zam mı gelecek tarifelere ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X