Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.023
Cevap
726
Favori
1.096.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nDise -- 22 Ocak 2024; 23:59:54 >
  • 17 gün sonra Turkcell’de sözleşmem bitiyor. 25+5 paket için ilk 3 ay 470 tl, son 9 ay 600 tl istiyorlar. Alternatif arayışındayım , tavsiyelerinizi alabilir miyim? (Vodafone hariç, bölgemde çok kötü) Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interiordesign35 -- 23 Ocak 2024; 1:22:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • interiordesign35 kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce Vodafone bu tarifeyi sunmuştu fiyatı çok iyiydi bölgenizde Vodafone çekim gücü iyiyse biraz bekleyin derim bu tarifeyi tekrardan çıkarabilirler. Bölgenizde Vodafone kullananlara sorarak çekim gücünün ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • interiordesign35 kullanıcısına yanıt
    mh aradımı turkcellde en mantıklısı telekom yada teknosacell geçmeniz olur

• Degerli musterimiz, Otomatik Odeme Talimati verdiginiz icin Haftalik 5 GB hediye internet paketi hattiniza ucretsiz olarak tanimlanmistir. 01/02/2024 tarihine kadar yurt icinde kullanabilirsiniz.

• odessa798 kullanıcısına yanıt

Abonelik sormuyorlardı. Şartlarda yazıyor ama abone olmadan geçen çok oldu (biri de ben, gerçi Mediamarkttan geçtim ama tarife enerji tarifesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 24 Ocak 2024; 1:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

şuan bana gelen teklifler vodafone

• Enerjisa Fiyatlarda güncelleme yaptı mı , ayrıca kampanyanın son katılım zamanı falan var mı, paylaşırsanız sevinirim

• TT taahhüt uzatmaya 1000 dk 250 sms 25+2 GB için 288 TL, 2000 dk 250 sms 30+2 GB 304 TL teklif ediyor. Bir kuruşta düşmüyor. Alternatif öneriniz var mı? Vodafone burada çekmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
    ozaman turkcell geçicen yada telekomun alternatifi teknocell veya pttcell bakıcan turkcellde pahalı yada tt alıp sonradan indirim alıcaksın paketinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 24 Ocak 2024; 11:11:20 >
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt

Şu yazıyı uygula,sonucu bana yazın.

Büyük ihtimalle işine yarayacak istediğin Enfes Prime tarifeye daha uygun fiyatlarla geçeceksin..

👇

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157779361

• Vodafone abonesiyim taahutumun bitmesine 1ay var Vodafone uygulamasında görünen cayma bedeli 100 TL fatura ayın 21 de kesildi enerji tarifesine geçsem bu ay tam ücret + cayma bedeli mi yansır acaba

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Yurtta kalanlar ile anlaşılıp ortak girilecek paketler vermiş hocam

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. 3 tane hat vardı olursa efsane olur. Ne kadar teşekkür etsem az.

Sonucu yazarm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 24 Ocak 2024; 20:7:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit : BİTTİ ARKADAŞLAR

Turkcellli olan varsa numaralarını bana pm'den yazsınlar. 20 GB internetim kaldı yarına kadar. En azından size atayım 2şer GB ki 1 ay boyunca kullanın.

Turkcell biz'e ekleyerek yapacağım. Bilmeyen varsa günlük 1 gb hediyeleri falan da oluyor, ayrıca ekip içi sınırsız konuşma vs.

Neden size veriyorum? Çünkü çevremde turkcelli kimse kalmadı enflasyondan

Edit: bir arkadaş için denedik faturalı değil diye uyarı verdi, sanırım faturalı istiyor
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 25 Ocak 2024; 3:50:46 >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

İlettiğiniz yöntemle biraz önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. Enfes prime 40 gb (30+10 gb) 218.14 TL şeklinde teklif sundular. Geçiş yaptım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J_Live -- 24 Ocak 2024; 21:41:2 >
  • Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt
    Sadece 2 kişiye 1 er GB yollayabilirsiniz ve karşı tarafın alma limiti dolduysa yine atamazsınız daha evvelsi gün denedim olmuyo ayrıca siz attınız ya fatura kesim tarihine kadar geçerli oluyo yani siz şimdi atsanız bile 1.5 saat sonra boşa gitmiş olcak. Kısacası internetiniz boşa gidecek

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin için öyle olabilir ancak fatura kesim tarihi değil 1 ay süre tanıyor. Ayrıca faturalılar için 2, faturasızlar için 1 gb. O konuda haklısınız

• furkanemre8 kullanıcısına yanıt
    23.01.2024 tarihi itibariyle bitti o kampanya.

• J_Live kullanıcısına yanıt

218 TL TKÜ 15 TL dahil mi?

40 GB Limitsiz sosyal medya 253 TL.

37 TL daha versen limitsiz sosyal medya + 40 GB tarifesini alabilirdin.

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.