Bimcellden geçiş mümkün mü? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nDise -- 22 Ocak 2024; 23:59:54 > |
Bildirim
Bimcellden geçiş mümkün mü? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nDise -- 22 Ocak 2024; 23:59:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interiordesign35 -- 23 Ocak 2024; 1:22:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Abonelik sormuyorlardı. Şartlarda yazıyor ama abone olmadan geçen çok oldu (biri de ben, gerçi Mediamarkttan geçtim ama tarife enerji tarifesi) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 24 Ocak 2024; 1:52:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 24 Ocak 2024; 11:11:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şu yazıyı uygula,sonucu bana yazın. Büyük ihtimalle işine yarayacak istediğin Enfes Prime tarifeye daha uygun fiyatlarla geçeceksin.. 👇 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 24 Ocak 2024; 20:7:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İlettiğiniz yöntemle biraz önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. Enfes prime 40 gb (30+10 gb) 218.14 TL şeklinde teklif sundular. Geçiş yaptım, teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J_Live -- 24 Ocak 2024; 21:41:2 > |
218 TL TKÜ 15 TL dahil mi? 40 GB Limitsiz sosyal medya 253 TL. 37 TL daha versen limitsiz sosyal medya + 40 GB tarifesini alabilirdin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |