Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.009
Cevap
726
Favori
1.090.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Degerli musterimiz, mobil hattiniza tanimli taahhudunuz 26/10/2023 tarihinde sona erecektir. Kampanya bitiminden sonra farkli bir paket / kampanyaniz yok ise Gecis 12GB Tarifesi uzerinden ucretlendirileceksiniz."

Vestelcell almıştım bi süre önce kapandı sanırım telekoma geçirmiş. Yukarıdaki mesaj gelmişti ama fiyat vs belirtmemis acaba fiyat ne olur başına gelen var mı?

Uygulamada gecebilecegim tarife vs. gözükmemekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Permanent. kullanıcısına yanıt
    Fazla bir ücret eklenmiyor sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    Mh ile konuşmuştum. Opet yıl sonuna kadar geçerli yani sadece 2 ayı kaldı

• Impuissant kullanıcısına yanıt

Bende arayıp sorduğumda taahhüt süremde 12 ay boyunca geçerli dediler bir yanlışlık olmasın.

• phradrel41 kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse iyi fiyat sayılır. Ben de hattımı taşıyacaktım bi arayıp sorayım

Bende mt ile görüştüm şimdi 12 ay boyunca geçerli olacak dedi

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)
    Bu tarife çok uygun değil mi ?

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    İdare eder hocam, tercih edilebilir.

• Vodafone Red 20 yi 70TL ye kullanıyorum Taahhütüm bitmeye yakın. Evde internetim var 10GB civarı da yetiyor ama uygun fiyatlı bir paket istiyorum. Şuan en uygun teklif benim tarifemin aynısı ve 215TL. Nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 11 Ekim 2023; 20:48:27 >
  • Blöf yolunu denediniz mi hocam?

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce tekrar aradım opet kampanyası 31 aralık 2023 son dedi. Emin misiniz 12 ay denmiş dedim yok yılbaşında bitiyor 3 ayı kaldı dedi. Öyle olunca hiç yerimden oynamayayım dedim 254 tl ye türk telekom 40 gb + sınırsız sosyal medyaya geçtim.

Bende numaramı bıraktım Vodafone a aradılar Aralık ayına kadar sürecek dediler. Bende bir önceki mt 12 ay boyunca dedi diye ısrar edince kesinlikle yok dedi.

Bu durumda alternatif lere bakacağız.

• Faturasız blöfünü son çare olarak son aya girince denerim zaten geçiririz derlerse de geçeriz iki konuşup birkaç GB internet kullanacağım diye 200TL veremem.

Ben tarifeye geçerken ikinci dönem de var +10TL ile deniyordu, ama şuan MH yi arayıp ikinci dönem ne kadar diyorum 305TL olacak taahhütlü diyor diyor 80TL olacaksa bunda da kalırım ama net bilgi yok.

• Kırmızı Fırsat
    16 GB 107 TL
    24 GB 138 TL
    32 GB 168 TL

Online’a özelmiş 6 gün sonra bitiyor.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

• Red 20 de ikinci dönem var mıdır? Veya varsa sonradan kaldırılabilir mi? Geçerken 12+12 ay denen taahhütün ikinci dönemi ne kadar diye birkaç MH ye sordum hepsi ısrarla ikinci dönemi yok tarifeniz tek dönemlik ve bitince taahhütsüz fiyattan devam eder diyor. Bu kadar alenen yalan söyleyebilirler mi yoksa gerçekten ikinci dönem yok mu?

• phoenix3434 kullanıcısına yanıt

2 ay sonra bitiyor sözleşmem geçilir mi buna sizce

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyi ama Vodafone’dan memnun kalmadım ben şehir merkezinde görüşme sırasında kesilmeler oluyordu tabi bu dediğim 3 yıl önceydi belki şimdi altyapısını geliştirmiştir Vodafone. Şu anda aktif kullananlar fikrini belirtse daha iyi olur.

En son 2016 gibi kullanmıştım 4.5G de rezil olduğu için diğerlerine geçip yıllarca diğer ikisini dönüşümlü kullandım. Bu sene hem iyi bir kampanya yüzünden hem de evde Vodafone iyi çekiyor diye şans verip geçeyim dedim, beklentim yerlerdeydi ama kullanınca beni baya memnun etti. Bundan sonra büyük ihtimalle fiyata göre Türk Telekom/Vodafone arası dönerim, Turkcell son geçtiğimde berbattı resmen birkaç sene kullanmam onu.

vodafone çevremdeki kullanıcılara göre çekimde sıkıntılı zaten reklamlarıda azaldı yatırımı azaldı ben telekom öneririm indirimde alabiliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.