70 GB 365 TL hocam. Platinum paket < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (207. sayfa)

-
-
Taahhütlü mü taahhütsüz mü pakete geçmeliyim ? Sınırsız paketler de hotspot limiti var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütlü olarak geçin hocam.
Hotspot limiti var 15 GB, bitince duruyor.
Dilerseniz üstüne de aylık 50 GB ek hotspot paketi alabilirsiniz 30₺.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Teknosacell akıllı saat tarifesi var hocam, 1 GB 600 Dakika ve 600 SMS 29₺, Teknosa mağazaların da ki personellerin vicdanına kalmış, kimi saatle beraber kimi ise saatsiz direkt tarifeyi 29₺'ya veriyor, bence bir sorun derim.
Olmazsa Vodafone tavsiye ederim.
Hocam 1 de cok az, simdi akilli telefon acinca mobil veriyi direkt ona buna harciyor. Garanti olmasi acisindan minimum 4gb tarzi tahhutlu bir tarife/operator var mi bu gunlerde?
Vodafone da bulabilirsiniz, ama biraz süreç zorlar.
Ama kesin bulunur yani.
Surec zorlardan kastiniz sey mi, istedigim ucuz tarifelerini karsima cikarana kadar onlarin dedigi tarifelere boyun mu egiyoruz
Yaani biraz öyle de diyebiliriz hocam evet, lakin 1 haftaya hallolmuş olur.
Anladim hocam, peki giris icin ne tavsiye edersiniz Vodafone da?
Illa Vodafone olmasina da gerek yok, ben 50-70tl arasina da tamam olurum. Ama suan oyle bir durum varmis gibi geliyor ki, 100Tl asagisinda hic bir sey yokmus gibi.
-
-
1-2 ay denildiği gibi geldi sonrasında fatura ücretlerinin yükseldiğini gördüm en son 77,5 TL çıktı nasıl iştir anlamadım. Telefonla arıyorum cevap veren yok, mail ve sitelerinden yazdım TIK yok...
-
Müşteri hizmetlerinin en sonunda açması lazım hocam, açmamalarına imkan yok.
Teknosa ve de Türk Telekom mağazalarına da gidip, durumu sormanızı tavsiye ederim.
Biraz bunla takıl, sonra gelen teklifler den birine geçersin veya blöf ile daha uyguna bir tarife alırsın.
Bu tarife de idare eder.
Merhaba arkadaşlar faturasız bir şekilde Vodafone kullanmaktayım ama artık tarife ücretlerim fazlası ile şişirilmiş durumda faturasız hangi operatör önerirsiniz ve ya fatıluralıya geçmek mantıklı mı?
Yokizm hocam merhaba
Mevcut tarifem Faturalı fırsat prime 25
1000 dk 25 gb ve 91 tl ödüyorum.
Geçen ay 173 tl’ye 25+5 gb, 1500 dk veriyorlardı.
Şimdi Özgür prime adıyla aynı içeriği 183 tl’ye teklif ediyorlar. Taahhüt bitimine 7 gün kaldı.
Taahhüt bitimi gece söz yazıp şansımı denemeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
25 GB değilde, 40 GB falan olsaydı teklif kabul edin derdim hocam.
Mega 21'i 220 TL'ye yenilemek mantıklı mı? 135 TL idi.
-
Turkcell de kabul edilebilir hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X