< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
İnanın kimin yazdığını bilmiyorum ama aklımda öyle kalmış. O zaman nasıl bir süreç yaşadınız, nasıl iptal ettirdiniz ve neleri iptal etti banka bilgi paylaşırsanız sevinirim. artık bazı bankalar yokuş yapmaya başladı ve QNB neredeyse devlet bankaları oranında kredi veriyor. Kolay iptal ettirilen şeyler varsa bilgi paylaşırsanız sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kaç yaş bilmiyorum ama o kişiler tapuda ayırt etme kabileyetleri, akli dengesi yerinde olmayan hareketler ederse memur devlet hastanelerinden akli dengesi yerindedir raporu isteyebilir bildiğim kadarıyla. Vekâlet işinide çok iyi incelemeniz gerekiyor o kişinin öz çocuklarıyla iletişim kurun. Çok ortaklı bir yer sizin alacağınız yer. Tapu kadastro müdürlüğü sayfasından sağlık raporu istenmesi sayfasını bulup okumanızı öneririm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bide konut kredisi cekicegim için banka satın almiyor mu evi benim yerime yani işin içine banka girerse dolandırıcılık vs sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü banka boş şeye para baglamaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam açıkcası benim kişisel düşüncem ben olsam girmem öyle riske. İleride ne olacağı belli olmaz. Bir tanesinin çocuğu babam ya da annemin aklı yerinde değil ya da kandırıldı diye dava açsa ve akıl sağlığı yerinde değil raporu alsa 65 yaş ve üstü olanlardan sorun yaşanabilir. ama şu var eğer ki satışa o insanlar ve öz çocuklarıda gelecek, hepsi satış sözleşmesinin altına imza atacaksa düşünülür ama risk işte. Yinede siz bilirsiniz. Para kolay kazanılmıyor bu devirde. Tek tek aileleri ve çocuklarından feragat imzası almanız gerekebilir. Bence bir avukata danışın en güzel yolu o çizebilir. Belkide bu kadar evhamlı olacak durumda olmayabilir. En iyisi bir avukata danışmak olabilecekler ve önceden önlemleri hakkında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hiç bir ödeme yapmadan yapılandırma yapabilir miyim? Faizler tekrar düşerse yine yapılandırma hakkım olur mu? Yardımcı olabilecek var m? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |