Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OscarOscar , Alastair JR Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
36.235
Cevap
1.138
Favori
3.543.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Abartmıyorum ama yıllardır var yeni dediğine bakmayın :)

2.55 den 1 milyon 2.7 den 3.850 mi veriyor halk şimdi öyle mi anlıyorum?

3.850 veriyor 2.55 den bana mayısta vermedi herifler şubede olay şu başvuru yaptınız mı? Versi mi net şekilde? Bana da ilk görüştüğümde alacağınız evin %80 nine kadar veririz 2.200 tabiki veririz falan dedi yarım saatten fazla sürdü başvuru aldı bir sürü evrak hazırladık imza sirküleri yok sicil jaydı nüfus kaydı falan. 2 gün sonra başvurduk yarım saat başvuruyu girdi gitti şube müdürüyle görüştü sonra arkamıza bakmadan uzaklaşma yaşadık, aynısını 3yıl önce se yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 10 Eylül 2025; 0:28:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Ben en son 5 yıl önce kredi kullanmıştım güncel durumu pek bilmiyorum.

Beni bir tanıdık yönlendirdi. Bilgilerime göre bir yerlerden onay aldı. 3.850 girebiliyoruz sisteme dedi.

Yarın istediği evrakları ileteceğim. İnşallah şaşırtmazlar beni de.

Benim açıkta kaldığım konu şu oldu ayda 8 bin daha az ödemek ve 150 binlik altın mı borçlanmak yoksa direkt ziraatle mi ilerlemek. Çetrefilli geldi soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yureklibatur -- 10 Eylül 2025; 0:35:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yureklibatur kullanıcısına yanıt
    4 ayda ne değişti bilmiyorum ama ziraat bankası da atıp tuttu bana %80 nini veririz tabiki 2.200 veririz dedi başvuruda 1.4 milyon verdi kaldı, ki 3 yıldır 4 girişimimde de böyle senaryolar oldu. 1.2 istedim 300 verildi, 1.6 istedim 500 verildi falan, bende gittim qnb den çektim 4 ay önce, şimdide yapı kredi bankasına taşıdım 2.49 a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 10 Eylül 2025; 0:34:49 >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Eksper göndermeden belli oluyor değil mi bu kısım?

Benim de biraz dediğiniz gibi olmaz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yureklibatur -- 10 Eylül 2025; 0:38:47 >
  • yureklibatur kullanıcısına yanıt
    Tabi önce size bu kredi onaylanır sonra ekspertiz vs sürecine geçilir. Bende de şans olmayabilir millet çekiyor ben çekemiyorum gibi geliyor :)

• dberkamp D kullanıcısına yanıt

Aldığınızla sattığınızın arasındaki fark azalıyor ya hocam alırken yüksek gösterince o yüzden

@dberkamp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastair JR -- 10 Eylül 2025; 0:53:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.89 2 mio akbank 2 taksit odendi sadece. Yapikredi ye taşımalimiyim sizce 59 binden 57 bine düşüyor taksitler 120 ay..

• ozgurr1903 kullanıcısına yanıt
    40 bin cayma bedeli, 10 bin dosya masrafı 17 bin ekspertiz, 5500 tapu harcı vererek geçebilirsiniz tercih size kalmış şak diye geçmiyor yani :) ama taksitleri 120 ay değilde 84 ay 72 ay yaparsanız ciddi fark olur en azından geri ödemede.

• Yapı kredi bankası konut kredisi hayat sigortasını iptal esen oldu mu daha önce allianz dan

Hesaplamada bir hata olabilir mi? Taksit süresini azaltmıyorsanız düşüş çok daha fazla olmalı.

Vadeyi 60 aya indirin ; şu an geri ödemeniz 2,89 120 ayda 7.170.000 iken; 60 ay vadeli geri ödemeniz 3.873.000 olur buna 100 binde masraf eklersiniz . 64500 de aylık ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaddar075 -- 10 Eylül 2025; 11:39:18 >
    İnternette refinansman hesaplama araclari var. Oradan hesap yapabilirsiniz.

• Ziraatten kredi çekipte son zamanda konut, aile ve eşya sigortalarını iptal eden ve başka yerden yaptırmayan arkadaşlar süreci nasıl işlettiklerini anlatabilir mi? Bana sigorta merkezinden red gibi bir yanıt geldi. Tekrar şikayet edeceğim .

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt

Ben de hayat sigortasını iptal edeyim istedim bir kaç sayfa önce verilen bir numara vardı o numarayı aradım ve sesli komut sistemi ile iptal talebi oluşturdum. Bugün şubede kredi işlemleri ile ilgilenen hanımefendi aradı böyle bir talebiniz olmuş dedi ben de evet dedim. O da bu sigorta kredi paketine dahil iptal ederseniz oran 3.09 olur dedi bende kalsın o zaman dedim. iptal ettiremedik vesselam :)

• udem1982 U kullanıcısına yanıt

Net yalan. Bence iptal etme niyetindeyseniz uğraşın, ama siz bilirsiniz. Hayat sigortası ve besi iptal ettim, hesabıma yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastair JR -- 10 Eylül 2025; 15:16:15 >
  • 
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.