Şimdi Ara

EN UTANC VERİCİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostlar bok deyip geçmeyin .bu nesneyi rüyada görünce tabir kitapları bile paraya yoruyor.bana da at pisliği uğurlu geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: §cuLPtuRe®
    Sekerkız sen kız olduğuna eminmisin abi felan ????

bi an için kendi nickinde yazıyor sandı gaLiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemoSoZ -- 19 Aralık 2004, 5:45:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bart simpson

abi üniversite 1 digital elektronik hocası nefret ediyom adamdan herif gec kaldı bizim cocuklar kapıda bekliyo benimde arkam dönük gelmedimi o murat denen a........ cocu..... dedim arkamı dondum herif gunaydın dedi birden gunum aydınlandı

• quote:

MemoSoZ
    kotLarım düğmeLidir fermuarlı giyemem. çünkü düğmelerin arasından parmağımı sokup istediğim gbi yön weriyorum aLete. bunu her yerde yaparım bu esnada bikaç kızLa göz göze geLdiğimi biLirim...

• Bende Lise2 deyken kalemimi çalan insana ana avrat küfür ediyordum ki birden arkamda bölüm şefi belirdi ben hala dewam ediyorum baya ısrarlı bir şekilde. O da nesi bölüm şefi. Saolsun anlayışla karşılamıştı. Kalemi çalan şerefsiz başka bir sınıftanmış bir güzel dövmüştük ama ettiğimiz küfür ve karizmanın çizilmesiyle kaldık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 19 Aralık 2004, 11:43:51 >
  • Bundan 5-6 sene önceydi. Yazlıktaydım,arkadaşımı çağırmak için evinin önünde bekliyodum. Arkadaş üst kat balkonundan çıkıp "oolum galatasaray 3-0 yeniyo" dedi...bende "YALANCININ" der demez alt kat balkonunda oturan babası "ANASINI ANASINI" diye bağırdı. Tabi ben o arada kafamı sokacak delik arıyordum.
  • daha dün gözlüğüm gözümsdeyken herkese gölüğümü gördünüzmü diye sordum
  • daha dün olan olay..
    istanbuldayız..yemek yedik falan.. 40 kişi grup indirimi oldu biz 4 kişi ayrı kalktık parayı öderken abi biz de demin çıkan gruptayız..grup indirimi falan dedik..41 milyonluk hesabı 35 dedi adam..ben de ödedim sonra bi de yüzsüzlük örneği göstererek fiş istedim
  • 2-3 ay önce kadıköy de arkadaşlar la kahvehane türü bir yere gittik. İçeride masa tenisi falan var. Neyse çıkarken hesabı ödemeye geldi sıra,

Hesap 15.000.000 tuttu. Arkadaşlardan biri 10 milyon koydu masaya.
    Diğeride cebinden bir avuç dolusu madeni para çıkardı. masanın üstünde saydı 3 milyon. Amacı bozukluklardan kurtulmaktı.

Toplam 13 milyon oldu. Sonra baktık kimsede bozuk para kalmamış. Bende çıkardım 10 milyon verdim. Adama da buradanda 2 milyon al dedim toplam 15 hesap tamam olur.
    Adam geri kalan 5 i buradan alayım dedi.( bozuklukları almamak için) bende hayır dedim biz ayrıyız sen 10 milyondan 2 al dedim.O arada hafif bi gerginlik oldu. Tamam dedi.
    Sonra geldik can alıcı noktaya, adam kasadan 5 milyon çıkardı bana verdi sonra masanın üstündeki bozuklukları topladı avcunda bana uzattı. Toplam 8 milyon dedi.

Biraz düşündüm hiç bişey diyemedim.
    Arkadaşlarda gülme krizine girdiler. Bende bişey diyemeden bozuklukları cebime doldurdum. Dışarıda bayaa bi gülmüştük olaya.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kür-Şad

2-3 ay önce kadıköy de arkadaşlar la kahvehane türü bir yere gittik. İçeride masa tenisi falan var. Neyse çıkarken hesabı ödemeye geldi sıra,

Hesap 15.000.000 tuttu. Arkadaşlardan biri 10 milyon koydu masaya.
    Diğeride cebinden bir avuç dolusu madeni para çıkardı. masanın üstünde saydı 3 milyon. Amacı bozukluklardan kurtulmaktı.

Toplam 13 milyon oldu. Sonra baktık kimsede bozuk para kalmamış. Bende çıkardım 10 milyon verdim. Adama da buradanda 2 milyon al dedim toplam 15 hesap tamam olur.
    Adam geri kalan 5 i buradan alayım dedi.( bozuklukları almamak için) bende hayır dedim biz ayrıyız sen 10 milyondan 2 al dedim.O arada hafif bi gerginlik oldu. Tamam dedi.
    Sonra geldik can alıcı noktaya, adam kasadan 5 milyon çıkardı bana verdi sonra masanın üstündeki bozuklukları topladı avcunda bana uzattı. Toplam 8 milyon dedi.

Biraz düşündüm hiç bişey diyemedim.
    Arkadaşlarda gülme krizine girdiler. Bende bişey diyemeden bozuklukları cebime doldurdum. Dışarıda bayaa bi gülmüştük olaya.

• quote:

Orjinalden alıntı: mabanaxar

15 yaşlarında idim büyük ada da bisikletle kadıyoran yokuşundan hızla iniyordum.yolun ilersinde sağda bizim guruptan kızlar vardı.aralarında da benim en beğendiğim kız,hemen suratımda peyda olan gülümseme ile sağ elimi kaldırdım selam veriyordum o esnada yan yollardan birinden bir fayton çıktı.herşey film karesi gibiydi faytonu kızları yolu bir anda hepsini gördüm elimi indirene kadar refleks olarak sol elimle ön frenleri sıkmışım.hiç unutmuyorum yaklaşık bir 3 metre havalanıp atların kıç tarafına doğru o bok torbalarının olduğu yere uçtum.havada nereye düşeceğimi görmüştüm sanki saniyeler ağır geçiyordu.Soldaki atın kıçına çarpıp bok torbasının içine yarı belime kadar girdim.Milletin gülmesine mi hoşlandığım kızın kendini yere atıp gülmesine mi,birçok yerimin kesilmesine mi,yoksa hakkı olmadığı halde yola çıkan faytoncunun anırmasınamı, işte size hayatımın en kötü en utanç verici kısmı.

not.bu durum kızın ya çok hoşuna gitti yada içinde benim başıma gelenler için mi üzüldü.yoksa çok güldüğü içinmi utandı bilmem ama o kızla iki yaz boyunca çıktık sonunda.

RESMEN KOPTUM , DAHA REZİL BİR DURUM NASIL OLABİLİRKİ...?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.