Şimdi Ara

EN UTANC VERİCİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: spiegel

İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.
    Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı
    aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs
    geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo'
    dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider'
    diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andır Sedat Abi

en cok buna guldum....
  • Bunlar başımdan geçse kafamda bir kese kağıdıyla gezerdim.

quote:

Orjinalden alıntı: archuman

spiegel
    abi sen yaşamaya devam et her yıl başından geçenleri burda anlat

• @spiegel

imzan hakkında detaylı bilgi verirmisin dostum ilgimi cekti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoomx3 -- 18 Aralık 2004, 21:37:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: archuman

spiegel
    abi sen yaşamaya devam et her yıl başından geçenleri burda anlat

İtiraf.com'a biraz takılırsan benzer bir eser sen de yapabilirsin.

• umut sarikaya'dan arak yapmayalim :)))
  • Lisede matematik hocamız taş gibi bi hatundu mankendi resmen..hergün nöbetçi olurdum tahtayı silmek için bigün en geniş açıyla yakaladım..Tam kesiyorum kafasını bi çevirdi dondum kaldım..Kıpkırmızı oldum Ama süperdi yaw :)) unutmadan 3 sene boyunca matematiğim hep 1-2 geldi
  • ben safım ne yapayım yaşadı sandım
  • ortaokulda hocanın bacakLarına bakarken yakaLandık 5-6 kişi birden kadın bizi sıraya dizip nasiyat wermişti okulun ortasında!

2-3 sene önce tunasilah'La yoLda yürüyorduk. bende baba işi, uzun pardesüLerden wardı hafif küçüktü! eLimi cebime sokmuşTum. yüksek bi kaldırıma çıkmak için ayağımı attım ama ayağım takıLdı. elimi cebimden cıkartamadım birden! yawaş çekimde yüz üstü kapakLanıyordum. düşerken kadının nasıL güldüğünü gördüm..son bir hamLeyle omuzumun üstüne attım kendimi..sonra kopmuştuk zaten...

kotLarım düğmeLidir fermuarlı giyemem. çünkü düğmelerin arasından parmağımı sokup istediğim gbi yön weriyorum aLete. bunu her yerde yaparım bu esnada bikaç kızLa göz göze geLdiğimi biLirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemoSoZ -- 18 Aralık 2004, 23:01:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MemoSoZ

kotLarım düğmeLidir fermuarlı giyemem. çünkü düğmelerin arasından parmağımı sokup istediğim gbi yön weriyorum aLete. bunu her yerde yaparım bu esnada bikaç kızLa göz göze geLdiğimi biLirim...

bellı neden bole ac kaldıgın

• quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

bellı neden bole ac kaldıgın

neden??
  • kot pantolonunun fermuarsız olmasında dolayı.hava alıyosun..gerısı sansurlu baska zaman solerız
  • bende bıgıun taksımde yuruyorum bı hatun hosuma gıttı ama acıp sekılde ya arkadasa dedım dur ben suna bı tanısma teklıf edım yanındakıyle sen ılgılenırsın dedım..kızın yanına gıttım ıyı aksamlar dedım vede sonra dondum kaldım ..
    nedenı kız bana oyle sert bakıtıkı vede YURUUUUU!! dedı ama acaıp oldu ya vede cektı gıttı kendımden utandım vede hızla uzaklastım ordan..
  • bir gün iki üç arkadas bakırkoye gidiyoz bindik otobuse bizim cocuklardam mustafa diğer arkadas utkuya 100000 lira vermis buda geri vermiyo neyse otobuste bagararak konusuyolar amcanınn biri kalktı olum ayıp biraz yavas dedi bizimkiler durmuyo tabi bir teyze olum ayıp terbiyesizler dedi bütün otobus bize bakıyo hepimiz sustuk tabi otobuste ses yok 2 dakka gecmedi mustafa utkuya bagararak versene lan paramı si.... cem bak demezmi zaten attılar sonra
  • alın sıze yasanmıs bı olay.benım basımdan gecmedı ama paylasmak ıstedım...

Amcanın bırı o meshur mercedes otobuste...telefonun acılmasının yasak oldugu bı otobus..neyse.adamın telefonu calar.adamda halıyle acar..konusmaya baslar.neyse herkes adama bakıyo tabı.sofor aynadan bakıyo..bır bakar ıkı bakar ucuncude otobusu ceker kenara ve yuksek sesle'' kardesım bu otobuste telefonla konusmak yasak!!''...adamın cevabı ''alo ahmet abı ben suan otobusteyım telefonla konusmam yasak.sen konus ben dınlıyorum abıcım''
  • 15 yaşlarında idim büyük ada da bisikletle kadıyoran yokuşundan hızla iniyordum.yolun ilersinde sağda bizim guruptan kızlar vardı.aralarında da benim en beğendiğim kız,hemen suratımda peyda olan gülümseme ile sağ elimi kaldırdım selam veriyordum o esnada yan yollardan birinden bir fayton çıktı.herşey film karesi gibiydi faytonu kızları yolu bir anda hepsini gördüm elimi indirene kadar refleks olarak sol elimle ön frenleri sıkmışım.hiç unutmuyorum yaklaşık bir 3 metre havalanıp atların kıç tarafına doğru o bok torbalarının olduğu yere uçtum.havada nereye düşeceğimi görmüştüm sanki saniyeler ağır geçiyordu.Soldaki atın kıçına çarpıp bok torbasının içine yarı belime kadar girdim.Milletin gülmesine mi hoşlandığım kızın kendini yere atıp gülmesine mi,birçok yerimin kesilmesine mi,yoksa hakkı olmadığı halde yola çıkan faytoncunun anırmasınamı, işte size hayatımın en kötü en utanç verici kısmı.

not.bu durum kızın ya çok hoşuna gitti yada içinde benim başıma gelenler için mi üzüldü.yoksa çok güldüğü içinmi utandı bilmem ama o kızla iki yaz boyunca çıktık sonunda.

• quote:

Orjinalden alıntı: mabanaxar

not.bu durum kızın ya çok hoşuna gitti yada içinde benim başıma gelenler için mi üzüldü.yoksa çok güldüğü içinmi utandı bilmem ama o kızla iki yaz boyunca çıktık sonunda.

dostum süpermiş...ben de hoslandıgım kızı gördümmü atcam kendimi KUBUR' un içine...
  • zoom eger ole atarsan kız degıl senle cıkmak...kendı basına dısarı bıle cıkmas senı gorcem korkusuyla bu herıfınkı tamamen farklı.demekkı kızın zevkının ıcıne etmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekerkızzz

quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

vallaha suana kadar utanc duycak bısı yapmadım ama sole bısı geldı basıma bıraz komıkk...3 sene onceydı sanırım.kar yagmıs her yer kar ve buz..ben elımde kartopu ıle yuruyorum.yokus asagı.asagıdan da ıkı tane kız gelıyo.kar topunu kıza attım..kız yere dustu ve kufur etmeye basladı..ben tabı fecı bı sekılde guluyorum..tabı sız dıceksınızkı gulerken yeremı dustun.tabıkı hayır..ben daha karda yere dusmedım

rezilligin daniskası abi bu bizimkilerden de beter

Sekerkız sen kız olduğuna eminmisin abi felan ????

• sculpture ınanabılırsın kızdır.ayrıyetten ne alakası var.james_earl_cash de aynı tarz konusuyo.bole konusmaları onların kız olması gercegını etkılemes kı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.