yazılımla falan uğraşmak zor geliyorsa(usb den dahil)
seoul veya redline gibi uydudan yazılım güncellemeli bir cihaz düşünebilirsin..
peki dostum seni mi kıracam YUSUF-MAHMUT-TUNCAY olsun...
yarın konya sokağa gidip redline seoul ve yumatu modellerine bi bakıcam yüksek ihtimal yumatu olur herhalde
YuMaTu IQ serisini özellikle öneririm, MX'de kötü değil ama siz yinede IQ serisine yönelin. Aldıktan sonra farkedeceksiniz, bu makina gerçekten eşdeğerlerinin içinde farklı bir makina. Saygılar
g.tuncer dedigini yaptım ve yumatu iq aldım.80 papel.ok hayirli olsun henüz kurmadık.yarın kurucaz büyük ihtimal.degerlendirmeleri aktaririm
Dilerim memnun kalırsın, bende önerimin altında ezilmem. Bir sorunun olursa, bu zeminde yardımcı olmak isterim, saygılar
bugun kuruldu makine.biraz inceledim.menü biraz yavas geldi mesela aşşağı tusuna basınca sinir bozucu bir yavaslıkla tek tek iniyor yada cıkıyor.yine menü biraz karısık geldi.belkide benim cihazlara alısmamdam dolayidir.( dreambox+next ).ama tps açma hızı çok iyi.tuneride biraz zayıf gibime geldi.trt de sinyal 77 filan gozukuyord.hotbird de ise mesela tps kanallarında 51 felan idi.kanal degisim hızıda memnun edici.önizlenimlerim boyle.zamanla daha acıklayıcı seyler yazıcam.
*İlk açılışta turuncu renkli IQ serisi ilemi yoksa mavi menülü Digital World zeminimi çıkıyor bilmiyorum, çok farklı olmasada ilk açılım dediğiniz gibi biraz uzun, Sayfaları aşağıya/yukarıya çoklu değiştirmek için, p+ yada p- ile yapabilirsin. Hesaplı bir cihazı Dreambox yada next2000cx ile yarıştırmanı anlayamadım. Sinyalmetrenin değerlerine takılı kalmayın.Örneğin, Astra'da Diğer cihazların %35 ile yakaladığı kanalı YuMaTu'da %20 ile izleyebiliyorsunuz. Oransal değerleri farklı *İlk başta ben size bu cihazı önerirken, büyük marketlerde yada piyasada satılan ucuz cihazlarla kıyaslamıştım, Mesela; decktron, next-wawe, zeg gibi...Tabiki bazı yönleri çok çok iyi değil, lakin verilen paranın karşılığı olarak bence en iyi cihaz, Dilerim sizde memnun olursunuz, bende zan altında kalmam. Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme