Şimdi Ara

En ucuz otobüs/uçak firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar p.tesi günü İzmir'e gitmem gerekiyor. Acaba en ucuz uçak veya otobüs olarak, hangi firmayı önerirsiniz?

Dün baktığımda onur air 54tl'ydi, rezervasyon alamadım bugün 84 tl olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Yırtık Dondan Çıkan Adam

Arkadaşlar p.tesi günü İzmir'e gitmem gerekiyor. Acaba en ucuz uçak veya otobüs olarak, hangi firmayı önerirsiniz?

pegasus olması lazım en uygunu
  • Olivilin kullanıcısına yanıt
    Kdv hariç 70tl hocam bu, hem de gece saatine
  • quote:

Kdv hariç 70tl hocam bu, hem de gece saatine

nerden gidiceksin izmire
  • quote:

Arkadaşlar p.tesi günü İzmir'e gitmem gerekiyor. Acaba en ucuz uçak veya otobüs olarak, hangi firmayı önerirsiniz?

İzmirden ucacaksan yada geleceksen pegasus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yırtık dondan mı gideceksin izmire nereden gideceğini söyleseydin yardımcı olurduk
  • Uçak İstanbul Atatürk Hava Limanı

Otobüs Avcılar/esenyurt/beylikdüzü otogar

@Olivilin

@Gündüz Alp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulusoy internetten satış 50 lira saatine bakmadım ama.uçaklar çok pahalı 2-3 gün önce belli olsaydı gideceğiniz o zaman otobüs fiyatına gidilirdi
  • aynen 2-3 hafta öncesinden aldınmı uygun olur ucuza getirceksen kamil koça felan bak
  • Bende Ankara'dan İzmir'e geçeceğim en ucuz uçak bletini hangi firmadan alabilirim? 1 hafta sonra gideceğim
  • sabihadan git daha ucuzdur pegasus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz Alp

ulusoy internetten satış 50 lira saatine bakmadım ama.uçaklar çok pahalı 2-3 gün önce belli olsaydı gideceğiniz o zaman otobüs fiyatına gidilirdi

Online satın alamıyorum malesef, telefondan rezervasyon yapamıyor muyuz? Nakit para vereceğim de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz Alp

ulusoy internetten satış 50 lira saatine bakmadım ama.uçaklar çok pahalı 2-3 gün önce belli olsaydı gideceğiniz o zaman otobüs fiyatına gidilirdi

Online satın alamıyorum malesef, telefondan rezervasyon yapamıyor muyuz? Nakit para vereceğim de.

bilmiyorum hocam sorun isterseniz .ben hep anadoluyu kullanırım uçak olmadığı sürece.o yüzden bir şey diyemeyeceğim. 55 lirayada normal alım var.arayın süreniz varsa.ben arayayım oluyor mu diye sonra size döneyim ya da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündüz Alp -- 21 Temmuz 2013; 0:45:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.