Şimdi Ara

||| EN UCUZ N70 NEREDE ? ||| ya da n70 mi ? || ALDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce elli milyon kere açıldı bu konudan biliyorum ama o konuları hortlatsam bu kadar dikkat çekiceğini sanmıyorum çünki durum acil....

ne zamandan beri n70 alıcam alıcam olmadı en sonunda n73 ü bekliyelim dedik o da gelmiyo bi türlü... 6 aydır da telefonsuz takılıyorum.. telefon maceram film olur... tak dedi artık bi tel alalım diyorum.. en ucuz n70 i İstanbul'da(avr.) nereden bulabilirim.. netten alışveriş yapmıyorum.. bu nedenle mağaza olmalı ve cepkask imkanım olmalı.. telefonla cep kask aynı faturada olması gerekiyormuş bu nedenle cepkask bayisi de olmalı alacağım mağaza.. çok ayrıntı gerekli ama napalım her gün telefon değiştirmiyoruz ki.. her neyse soru gayet açık.. + n70 dışında 750-800 civarı bişeyler de önerebilirsiniz(nokia)...
    (biraz fazla oluyorum galiba :/ )

teşekkürler..

ALINDI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 22 Kasım 2006; 16:08:49 >

• n70 alma w810i al veya .n72 n70 tarih olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicker

arkadaşlar daha önce elli milyon kere açıldı bu konudan biliyorum ama o konuları hortlatsam bu kadar dikkat çekiceğini sanmıyorum çünki durum acil....

ne zamandan beri n70 alıcam alıcam olmadı en sonunda n73 ü bekliyelim dedik o da gelmiyo bi türlü... 6 aydır da telefonsuz takılıyorum.. telefon maceram film olur... tak dedi artık bi tel alalım diyorum.. en ucuz n70 i İstanbul'da(avr.) nereden bulabilirim.. netten alışveriş yapmıyorum.. bu nedenle mağaza olmalı ve cepkask imkanım olmalı.. telefonla cep kask aynı faturada olması gerekiyormuş bu nedenle cepkask bayisi de olmalı alacağım mağaza.. çok ayrıntı gerekli ama napalım her gün telefon değiştirmiyoruz ki.. her neyse soru gayet açık.. + n70 dışında 750-800 civarı bişeyler de önerebilirsiniz(nokia)...
    (biraz fazla oluyorum galiba :/ )

teşekkürler..

Arkadaşım N73 çıktı piyasada alan arkadaşlarda var..

• @onboardx : örnek bir mağaza adı verebilir misin ?

n70 için tawsiyeniz var mı ?!

@onboardx : teşekkürler. hatta çıkış fiyatı n70 e göre daha da düşük. ilginç. alınası bi telefon =)

n70 için tawsiyeniz var mı ?!

yer olarak bi tavsiyem yok ama artık alma o teli. geçti artık o tel.

yani yeni alacağın için geçti diyorum yoksa n70 i olanlar alınmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wansayr -- 30 Ağustos 2006; 21:50:35 >

800 ü geçmemesi gerek.. n73'ü beklersek(fiyatının düşmesini) bi 6 ay daha telefonsuz gezmem gerekecek. o da kurtarmıyo...

@wansayr , saol hocam da ne almalıyım ? illa n70 olacak diye bişey yok fiyatı n70 e yakın bir tel de olabilir..

800 ü geçmemesi gerek.. n73'ü beklersek(fiyatının düşmesini) bi 6 ay daha telefonsuz gezmem gerekecek. o da kurtarmıyo...

n70 e yakın n72 var şekil falan karizma gecenin 5 inde aklıma bu geldi (fiyatını bilmiyorum pahalıysa kusura bakma)

şimdi baktım n70 ten daha ucuz.820 ytl hpsiburada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wansayr -- 31 Ağustos 2006; 4:54:46 >

n70-1.- n72de hafıza daha kısıtlı
    n70-2.- n72de ön kamera yok (gerçi neye yaricaksa)

n72-1.- n72, n70'ten fazlalık olarak kızılötesine sahip
    n72-2.- n72'nin fiyatı n70'ten düşük
    n72-3.- batarya; "n70=900 li-ion" - "n72=970 li-ion"
    n72-4.- n72 daha karizma

alttaki 4 özellik nedeniyle üstteki 2 özellikten vazgeçmelimiyim diye çok soruyorum kendime =) ama bi karara varamıyorum :(

son 1-2 saatim almaya gidiyorum :( ama ne alıcam :S

aldın mı?
    van_hoijdonk : özellikleri kısıtlı.. saol !

10 dakikam daha var :( bomba bi teklif gelir mi acaba... =)

Orjinalden alıntı: wansayr

quote:

son 1-2 saatim almaya gidiyorum :( ama ne alıcam :S

aldın mı?

adam 17:25'te almaya gidiyorum diye yazmış sen 1 saat sonra aldınmı diye sormuşsun,bence bu kararsızlıkla gece 12'ye anca alır gelir telefonu

wansayr : tam çıkıyodum son bi kez bakim dedim..
    van_hoijdonk : özellikleri kısıtlı.. saol !

10 dakikam daha var :( bomba bi teklif gelir mi acaba... =)

Yaw özellikleri kısıtlı demişsin o zaman n73 al diyecem param yok demişsin o kadar o yüzden bütçene uygun önerdim n72'yi.

Eğer düşünürsen 6233'te alabilirsin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.