Bildirim
EN UCUZ MS DUO (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
al gitsiiin _____________________________ VW GOLF -
Forumda bişey alcaklara söylenen son sözü söylemişsin valla
quote:
Orjinalden alıntı: peacer
al gitsiiin

_____________________________ VW GOLF -
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
@Dr. Asli;
Doğubank
9
@cellat206;
Öncelikle jeton yeni düştü seni görünce söliyim unutmadan: "aramıza tekrar hoşgeldin
"
-Al bence iyi huylu bunlar galba, hiç sorun yok
@ozkulse;
6630 MS cinsi kullanmıyo ki dostum, sen SD MMC bakcaksın -ki "yanlış bilmiyosam" max. 512 destekliyo
saolasın hoşbulduk ben de öyle düşünüyorum aliim yaa sonuçta hafıza kartı nolucak bozulsa ne yazar
bu arada burakk76 yoluyla siteye eklettiğim hindi ile alakalı olan o gazete fotosu nasıldı
ilk gazetede gördüğümde ne gülmüştüm yaa
Orjinalden alıntı: cellat206
quote:
@Dr. Asli;
Doğubank
9
@cellat206;
Öncelikle jeton yeni düştü seni görünce söliyim unutmadan: "aramıza tekrar hoşgeldin
"
@ozkulse;
6630 MS cinsi kullanmıyo ki dostum, sen SD MMC bakcaksın -ki "yanlış bilmiyosam" max. 512 destekliyo
saolasın hoşbulduk ben de öyle düşünüyorum aliim yaa sonuçta hafıza kartı nolucak bozulsa ne yazar
bu arada burakk76 yoluyla siteye eklettiğim hindi ile alakalı olan o gazete fotosu nasıldı
şşt çaktırma ama süper fotodu, alınıyo arkadaşlar sonra
quote:
Orjinalden alıntı: cellat206
quote:
@Dr. Asli;
Doğubank
9
@cellat206;
"
@ozkulse;
şampiyonluğumuzu da gizli kutladıktan sonra ne anlamı kalıo ki
cümlemize hayırlı olsun 99ytl ye 2gb aldık insallah bi aksilik cıkarmaz..._____________________________ -
ben de aldım geliyo :) _____________________________ TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :) -
ılgılenen arkadaslar balıkcıoglu pasajı sıhhıye ankara bıraz zorlasanız 110 100liraya kapatırsınız 2gb ms
_____________________________ -
arkadaşlar w800i de 2gb kart çalışır değilmi?
sonra alıpta ortada kalmayalım
piyası tam olarak bilmiyorum ama aşağıdaki kartları satıp 2 gb MS Pro Duo Kart almak istiyorum 2gb kart satan varsa eğer bunları verip üstüne makul bir fiyat sölerse takas yapabiliriz
Bigboy 512 MB RS MMC DV Kart
Sandisk 512 mb MS Pro Duo Kart
Sandisk 128 mb MS Pro Duo Kart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpforever -- 3 Haziran 2006; 23:15:37 >_____________________________ -
Ya bu ms işi gercekten cok karmasık nerde ucuz hangısı orgınal hangısı guvenılır ne nedegıldır off bune ya telefon almakdan daha zormus hakkaten
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: alpforever
arkadaşlar w800i de 2gb kart çalışır değilmi?
sonra alıpta ortada kalmayalım
piyası tam olarak bilmiyorum ama aşağıdaki kartları satıp 2 gb MS Pro Duo Kart almak istiyorum 2gb kart satan varsa eğer bunları verip üstüne makul bir fiyat sölerse takas yapabiliriz
Bigboy 512 MB RS MMC DV Kart
Sandisk 512 mb MS Pro Duo Kart
Sandisk 128 mb MS Pro Duo Kart
w800i 4 gb a kadar ms pro duo kart destekliyor._____________________________ TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki