Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hüseyin Bey merhaba, ben izmir dışından eutelsat şampiyonlar paketinizi satın almayı düşünüyorum fakat önce digiturk müşteri hizmetlerini arayıp kampanyanızdan bahsettim, görüştüğüm kişi bana bu paketin 670 tl olduğunu (kredi kartı) içinde de sadece temel paket ve müzik eğlence paketinin (Turk Max, Home Tv, BBC Entertainment, Fashion Tv müzik kanalları bla bla) olduğunu ve sizin bahsettiğiniz keyif paketlerinin (belgesel, çocuk, sporsever) dahil olmadığını belirtti.

Açıkçası aklım karıştı, 600 tl karttan çektirdikten sonra sorun yaşamak istemiyorum, çünkü dmsart aboneliğimi iptal ettirip paketinizi satın almayı düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4sprz

Bu güzel kampanya için teşekkür ederim, kurulum yapıldı, arsenal liverpool maçı özetini izliyorum şu an.:) Ayrıca bu konuyu açan arkadaş başta olmak üzere bildiğini esirgemeyen herkese de teşekkür ederim tekrardan.
    Yine bir soruyla bitirmek istiyorum, hangi paketlere sahip olduğumuzu nereden görebiliriz, burada resim paylaşan arkadaşlar vardı, ekstra paket yanlışlıklarından bahsediyorlardı, üstü çizilmiş 5 Tl galan yazıyordu. Aynısı banada olmasın çünkü kuran kişi tüm keyif paketleri var gibi bir şey dedi.

https://onlineislemler.digiturk.com.tr/Login hocam burdan girebilirsiniz ilk kayıt ikonuna tıklayarak müşteri hizmetlerinden veya kurulum yapan bayi varsa üye noyu öğrenin benim telefon onaylanmamıştı müşteri hizmetlerinden onaylatmıştım.direk orayı arayın olmadı.

• serdaros S kullanıcısına yanıt
    kafanızda şüphe olmasın müşteri hizmetlerinin haberi yok öyle bir kampanyadan bende aldım çok memnunum hüseyin beye teşekkürler burdan tekrardan kurulama gelen ekip bile bu fiyata nasıl aldın dediler... 5 büyük takım lig maçları 2 keyif belgesel ve spor sever paketleri var. 153 tlye de spor extrayı eklettim premier lig, la liga, eurosport 2 de bundesliga, şimdi italya seri A geldi haftasonu 7/24 maç izliyom :) digi bana bide kıyak geçti bazı arkdaşlara 5 salon filmi vermişler bana direk 1 ay film paketini hediye tanımladılar. yayınlar eutelsattan olduğu için lig tvler hd yayın türksat yayınında sadece ligtv 1 hd miş oda çabası sitede bu fiyata türksat satıyorlar içnde bişi yok sadece 5 büyük. humak kutusu istedim 9503 hd İQ verdiiler durdur ilerlet yapabiliyosun ayrıca Harici hard disk bağlayarak kayıt yapabiliyorsunuz. yalnız bir kanalı izlerken diğer birini kayıt yapamıyosun o kötü (İQ plus kutular yapıyo sanırsam) ama evde olmadığın zamanlar direk kayıt talimatı verip programları kaydedebiliyon sonra rahatla izle..

• [
    merhaba ben bu paketi almayı düşünüyorum gün içerisinde kafama takılanları sormak istiyorum şampiyonlar paketini aldıktan sonra diğer spor ekstra ve ya tüm maçları izlemek için yani lig tv 1-2-3 diğer maçlarda ve programlarda kapanmaması için ne kadar bir ekstra ücret çıkar bilginiz var mıdır ? ve ya ekstra film paketi aylık fiyatı ne kadar oluyor ?
    mention]hüseyinekdi[/mentioned]
  • hüseyin bey paketin son aktivasyon tarihi nedir? alınca hemen kurdurmak gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deu_ultraslan

kafanızda şüphe olmasın müşteri hizmetlerinin haberi yok öyle bir kampanyadan bende aldım çok memnunum hüseyin beye teşekkürler burdan tekrardan kurulama gelen ekip bile bu fiyata nasıl aldın dediler... 5 büyük takım lig maçları 2 keyif belgesel ve spor sever paketleri var. 153 tlye de spor extrayı eklettim premier lig, la liga, eurosport 2 de bundesliga, şimdi italya seri A geldi haftasonu 7/24 maç izliyom :) digi bana bide kıyak geçti bazı arkdaşlara 5 salon filmi vermişler bana direk 1 ay film paketini hediye tanımladılar. yayınlar eutelsattan olduğu için lig tvler hd yayın türksat yayınında sadece ligtv 1 hd miş oda çabası sitede bu fiyata türksat satıyorlar içnde bişi yok sadece 5 büyük. humak kutusu istedim 9503 hd İQ verdiiler durdur ilerlet yapabiliyosun ayrıca Harici hard disk bağlayarak kayıt yapabiliyorsunuz. yalnız bir kanalı izlerken diğer birini kayıt yapamıyosun o kötü (İQ plus kutular yapıyo sanırsam) ama evde olmadığın zamanlar direk kayıt talimatı verip programları kaydedebiliyon sonra rahatla izle..

Sporsever paketi zaten işe yarar tek kanal eurosport 2 . Belgesel kanalları birde lig tv hd dışında avantajlı bir olay yok. Ayrıca bunu yeni üyeler alabiliyor mevcut üyelerin işine yaramıyor. Müşteri hizmetleriyle konuşarak teklifle daha avantajlı alanlar var yani mesela 600 tl ye şampiyonlar paketi hd ve 6 ay sporextra olsa mesela daha avantajlı olurdu. Burada bana anlamsız gelen sporsever denen paket bomboş bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu paketi aldım Yarim saat kadar once Aktivasyon kodu verdiler ücreti 9 taksitle aldım mail order sistemiyle 2-4 gun içerisinde geleceklerini söylediler

• Kredi karti kampanyasi mi ne varmiş,

549 tl dediler ama hd degil musteri hizmetlerinden,

Benim 2 yillik mm den pesin aldigim paket yarin bitiyor,

Super lig paketi alacak olan icin ayni fiyata geliyor,

Kampanyanin cazibesi nerde ben anlayamadim,

Sadece şampiyonlar paketi alacakara cazip sanirim

• Super lig paketi +hd + sinema paketi + 2 keyif paketi ne kadar sizde, nakit alicam,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 31 Ağustos 2015; 21:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Super lig paketi +hd + sinema paketi + 2 keyif paketi ne kadar sizde, nakit alicam,

600 liraya bu paketi alırsın
    +aylık 16 lirada sinema paketi alırsın. 12*16=192

600+192=792
    792/12=66

aylık 66 liraya geliyor. bence uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurksk1912

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Super lig paketi +hd + sinema paketi + 2 keyif paketi ne kadar sizde, nakit alicam,

600 liraya bu paketi alırsın
    +aylık 16 lirada sinema paketi alırsın. 12*16=192

600+192=792
    792/12=66

aylık 66 liraya geliyor. bence uygun

Şampiyonlar paketine 600 diyorlar super ligun tamami degil ole olsa hemen alirim

Mh sinema paketini bana aylik 12 ye birakiyor kk ile 144 tl 9 taksit,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 31 Ağustos 2015; 22:24:12 >
  • Bu pakete ek en ekonomik Spor Extra ne kadar olur acaba, yaptiran var mi?

• Bn dun aldım ama hala dönüş olmadı kod verdiler kurulum icin arayan soran yok ne kdr bekliycem

• Eutelsat uyeligi icin iptal faxi cektim, sampiyonlar paketi + iki keyif+baslnagic paket, hd, ilk 2 ay 49, sonraki aylar, 78 tl,,,
    Kabul etmedim iptal oldu..

• biz 2 arkadas istanbuldan havale ile aldık. ertesi gun kurulum icin servis geldi. sehir dısından alacak olanlar gonul rahatlıgıyla alabilir
  • Merhaba Hüseyin bey,

İlgili paketi 28.08.2015 günü telefon aracılığı ile satın aldım, telefonda görüştüğüm yetkili çok ilgiliydi sağolsun. Satın alma işleminden 20 dk sonra servis tarafından arandım ve kurulumun en erken 02.09.2015 gün yapılacağı söylendi, ben bu tarihin çok geç olduğunu belirterek daha erken bir tarihte kurulum talep ettim, telefondaki bayan 31.08.2015 pazartesi saat 17:00 için bana randevu verdi, buraya kadar her şey normal, pazartesi iş yerimden izin alarak erkenden eve geçtim, bir personel geldi çatıya çıktı, çatıda bağlı çanak olmadığını ve yanında da çanak bulunmadığını 01.09.2015 de yani ertesi gün kurulumu yapabileceğini söyledi. 01.09.2015 günü müsait olmadığımdan 02.09.2015 e saat 18:00 den sonraya randevulaştık. 02.09.2015 Saat 17:00 civarında çağrı merkezlerini arayarak bir problem olmadığını ve kurulumun yapılacağı hususunda mutabık kaldım ve başka bir işimi erteleyerek eve gitmek üzere yola çıktım. Saat 18:05 de arayan personel kurulum için geleceğini ancak elinde çanak olmadığını söyledi. kendisine durumu özetledim, başka işlerimi ertelediğimi çanak yoksa o saate kadar neden gelinecekmiş gibi davranıldığını sordum Digitürk den çanak gelmediğini yapacağı bir şey olmadığını Cuma günü kurulum yapabileceği tarzında bir şeyler söyledi, bende kendisine randevu vermeden telefonu kapattım ve Digitürk çağrı merkezine şikayette bulundum. Ben ilgili firma tarafından kurulum yapılmasını istemiyorum. Benden bir para kazanılacak ise, beni bu kadar oyalayan ve sözde Pazartesi gününden bu güne kadar ellerinde çanak bulunmayan bu arkadaşların değil, işini daha ciddi yapan kişilerin kazanmasını isterim. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesi hususunda yardımlarınızı rica ederim.

• Bende bugun kurulum icin geleceklerdi ama
    Yeni alacak Arkadaşlara önerim için onların aramasını degil yönlendirilen servisin numarasını Alıp sizin aramanız ve randevu talep etmeniz iki gundur arayan olmadı Meğerse burdaki Digiturk servisi iptal etmiş bnm randevu talebimi hemen Aradım aldığım satıcıyı 1 saat sonra randevu aldım acil isim Çıktığı icin Yarin gelecekler baska sıkıntım yok tskler ilgileri icin firmaya Gönül rahatlığıyla alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

Merhaba Hüseyin bey,

İlgili paketi 28.08.2015 günü telefon aracılığı ile satın aldım, telefonda görüştüğüm yetkili çok ilgiliydi sağolsun. Satın alma işleminden 20 dk sonra servis tarafından arandım ve kurulumun en erken 02.09.2015 gün yapılacağı söylendi, ben bu tarihin çok geç olduğunu belirterek daha erken bir tarihte kurulum talep ettim, telefondaki bayan 31.08.2015 pazartesi saat 17:00 için bana randevu verdi, buraya kadar her şey normal, pazartesi iş yerimden izin alarak erkenden eve geçtim, bir personel geldi çatıya çıktı, çatıda bağlı çanak olmadığını ve yanında da çanak bulunmadığını 01.09.2015 de yani ertesi gün kurulumu yapabileceğini söyledi. 01.09.2015 günü müsait olmadığımdan 02.09.2015 e saat 18:00 den sonraya randevulaştık. 02.09.2015 Saat 17:00 civarında çağrı merkezlerini arayarak bir problem olmadığını ve kurulumun yapılacağı hususunda mutabık kaldım ve başka bir işimi erteleyerek eve gitmek üzere yola çıktım. Saat 18:05 de arayan personel kurulum için geleceğini ancak elinde çanak olmadığını söyledi. kendisine durumu özetledim, başka işlerimi ertelediğimi çanak yoksa o saate kadar neden gelinecekmiş gibi davranıldığını sordum Digitürk den çanak gelmediğini yapacağı bir şey olmadığını Cuma günü kurulum yapabileceği tarzında bir şeyler söyledi, bende kendisine randevu vermeden telefonu kapattım ve Digitürk çağrı merkezine şikayette bulundum. Ben ilgili firma tarafından kurulum yapılmasını istemiyorum. Benden bir para kazanılacak ise, beni bu kadar oyalayan ve sözde Pazartesi gününden bu güne kadar ellerinde çanak bulunmayan bu arkadaşların değil, işini daha ciddi yapan kişilerin kazanmasını isterim. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesi hususunda yardımlarınızı rica ederim.

isminizi özelden yazarsanız hemen ilgilenebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Eutelsat uyeligi icin iptal faxi cektim, sampiyonlar paketi + iki keyif+baslnagic paket, hd, ilk 2 ay 49, sonraki aylar, 78 tl,,,
    Kabul etmedim iptal oldu..

iptal işlemi onaylandıktan sonra bizim paketten yeni üyelik alabilirsiniz.
  • Aldim sorunsuz bi sekilde kuruldu hersey mukemmel fakat 2 keyif paketi 4 tl gorunuyor o neden oldu onu anlayamadim

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.