Şimdi Ara

en ucuz iphone 4 8gb nereden bulabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fiyat aralığında daha iyi telefonlar olmasına rağmen iphone kullanmak istiyorum. zaten iphone 4 rahatlıkla işimi görür. ama bakıyorum bazı sitelere iphone 4s 1100tl, iphone 4 1000tl. bu fiyat iphone 4 için fazla değil mi? öyle olsa gider 100tl daha koyar 4s alırım.

kısacası daha ucuza satan siteler var mı?

• Mediamarkt in magazalarini takip et,varsa onlarda vardir,internet sitesinden degil fiziki magazadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden gibi sitelerde satılan 0 lar normale göre daha ucuz onlara bak bi istersen

• Sahibindene baktınız mı?

• şimdi baktım 650Tl ye 2.el iphone 4s satılıyor. bunu almam daha mantıklı değil mi? fiyat olarak normal mi?

*ikinci el sorun yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 16 Haziran 2014; 1:34:53 >
  • 4 almak cok mantiksiz suan 2. el 4S veya 5 bakin hatta biraz daha para biriktirip 2. el 5 almaya bakin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4 ancak ios 6.1.3 yüklü olacak ki, biraz performanslı kullanılabilsin..
    İlla çelik kenarlı klasik iPhone istiyorsanız, 1100-1150 liraya 4S - 8 gb bulabilirsiniz.. 2 sene idare eder..
    16 gb'lık olanı piyasada kalmamıştır sanırım.. Yeni nesillere göre biraz ağır ama sağlam telefondur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben satayım hocam

• İos 7'li sıfır iphone 4 almıştı bi arkadaş 850 mi 900 mü ne diyordu. 2 ay önce ama şuanda daha ucuz oldu mu bilmem. İos / olduğu için ben sıfır mı ki bu dedim düşündüm biraz
  • ikinci el iphone 4 16 gb satıyorum ben. android e geçmeyi düşünüyorum fiyatı 450 liraya düşürdüm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.