Şimdi Ara

En ucuz internet hangi operatörde?_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturasız, en ucuz internet paketi hangi operatörde? Sadece telefondan gireceğim. Sınırsız olursa iyi olur ancak 500bm olursa yeterli olur mu bilmiyorum. Dh de facebookta twitterda takılıyorum sadece arada bir kaç youtube videosu izlerim o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Faturasız, en ucuz internet paketi hangi operatörde? Sadece telefondan gireceğim. Sınırsız olursa iyi olur ancak 500bm olursa yeterli olur mu bilmiyorum. Dh de facebookta twitterda takılıyorum sadece arada bir kaç youtube videosu izlerim o kadar

cevren avealı ise binden fazla sms kullanmıyor isen avea içi 1000 dakika 1000 sms 1 gb net 19 tl en iyisi bu galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea dışından insanlarda var. mesaj hiç kullanmam. Arama bile çok az yapıcam. Sadece internet olsun yeter.

• numarani tasi pocelle 30 tl yukle 500 sms +500 mb hediye. 18 tl 500 dk al. 12 tl artar bi sonraki ay paket alirken kullanirsin ;) 1 gb net 14,5 tl
  • 500 mb 9 lira 1 gb 14.5 lira vardı cepten internettte aveanın onlardan birini düşün derim nternet konusunda avea dışındaki operatörler baya pahalıya mal oluyor
  • 500 mb 15 TL
    1 GB 19 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

500 mb 15 TL
    1 GB 19 TL

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/500MBAylikInternetFaturasiz.aspx

kaç aydır bu paketteydim yeni iptal ettim

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/1GBAylikInternetFaturasiz.aspx

buyur bu da diğeri

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Faturasız, en ucuz internet paketi hangi operatörde? Sadece telefondan gireceğim. Sınırsız olursa iyi olur ancak 500bm olursa yeterli olur mu bilmiyorum. Dh de facebookta twitterda takılıyorum sadece arada bir kaç youtube videosu izlerim o kadar

Cepneti 4 yıldır kullanıyorum,96 kb hız ama iş görüyor,
    Aktif kullandığım aylık 11 tl olan bu CEPNET hattımı satıyorum,
    Düşünrseniz pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gönderilen kodlar da farklı sen benim dediüim yerden gönder en iyisi
  • eyvallahh

benim 2 GB AKK'lı sınırsız internetim var
  • TURKCELL Mesaj attı size özel geri hattınızı taşırsanız 500 MB net paketi 5,90 tl diye. Vodafonedan geri turkcele taşıdım hattı

zaten aveayaya geçicektim turkcell böyle uygunluk yapınca geri turkcelle geçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.