Şimdi Ara

En Ucuz Harici 1TB Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.5" 1tb uygun fiyatlı mümkünse değerleri yerlerde sürünmeyen stabil bi harici harddisk arıyorum. kampanyaları takip ediyororum fakat gözümden kaçabilir yine de. tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler.

• fiyat bilgisi olan yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentinel_85

fiyat bilgisi olan yok mu acaba?
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMDEX
    istersen linkten biraz inceleyebilirsin.
    fiyat olarak çok uygun bulabilirsin ama belli markalardan vazgeçmeni önermem sonuçta hdd yedekleme için kullanılacak sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiRWoLf

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMDEX
    istersen linkten biraz inceleyebilirsin.
    fiyat olarak çok uygun bulabilirsin ama belli markalardan vazgeçmeni önermem sonuçta hdd yedekleme için kullanılacak sanırım

Alıntıları Göster
    3.5 Smart disklerden uzak dur içinde sese karşı yapılan hiç bir müdahale yok.

içinde samsung disk var ama kutuları çok kalitesiz içindeki fanıda sesli çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ASİL01

içinde samsung disk var ama kutuları çok kalitesiz içindeki fanıda sesli çalışıyor

dediğin gibi bazı kutulu modellerde fan var. acaba piyasada daha fazla bulunan fansız olan modellerde ısınma problemi olur mu? sonuçta pc ile beraber açık kalacak. içine dl yapacağım çoğu zaman ya da film izleyeceğim sonuçta veri akışı olacak yani. ses konusundan zaten çok çekiyorum daha fazla ses mümkünse istemiyorum fansız sessiz problemsiz bir şey ne de güzel olurdu.

SEAGATE 3.5" 1TB Expansion USB 2.0 --- 156tl

SEAGATE 3,5" 1 Tb Freeagent Desk --- 172tl

ikisi arasında kutu dışında bi fark var mıdır acaba? teknik detaylar aynı gözüküyor ama sonuçta ona rağmen fark olabiliyor. sizce hangisi daha mantıklı? bu arada önerilerinizi hala bekliyorum. teşekkürler.

• quote:

quote:

dediğin gibi bazı kutulu modellerde fan var. acaba piyasada daha fazla bulunan fansız olan modellerde ısınma problemi olur mu? sonuçta pc ile beraber açık kalacak. içine dl yapacağım çoğu zaman ya da film izleyeceğim sonuçta veri akışı olacak yani. ses konusundan zaten çok çekiyorum daha fazla ses mümkünse istemiyorum fansız sessiz problemsiz bir şey ne de güzel olurdu.

SEAGATE 3.5" 1TB Expansion USB 2.0 --- 156tl

SEAGATE 3,5" 1 Tb Freeagent Desk --- 172tl

ikisi arasında kutu dışında bi fark var mıdır acaba? teknik detaylar aynı gözüküyor ama sonuçta ona rağmen fark olabiliyor. sizce hangisi daha mantıklı? bu arada önerilerinizi hala bekliyorum. teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Freeagent modelinde uyku modu ve klasör şifreleme gibi artı özellikleri var

başka fark göremedim

• Piyasada bulabileceğiiz en uygun ürün bence 1 TB 32MB MIKROBOX 3.5" SATA USB 2.0 SIYAHhttp://www.atekbilgisayar.com/1-tb-32mb-mikrobox-3.5(inc)-sata-usb-2.0-siyah.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: atekbil

Piyasada bulabileceğiiz en uygun ürün bence 1 TB 32MB MIKROBOX 3.5" SATA USB 2.0 SIYAHhttp://www.atekbilgisayar.com/1-tb-32mb-mikrobox-3.5(inc)-sata-usb-2.0-siyah.html
    hala güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: atekbil

Piyasada bulabileceğiiz en uygun ürün bence 1 TB 32MB MIKROBOX 3.5" SATA USB 2.0 SIYAHhttp://www.atekbilgisayar.com/1-tb-32mb-mikrobox-3.5(inc)-sata-usb-2.0-siyah.html
    wd nin iki modeli var my book essential ve my book elite, aralarında 30-35 tl fark var, acaba elitede bu farka değecek artı özellikler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salla_gitsin

wd nin iki modeli var my book essential ve my book elite, aralarında 30-35 tl fark var, acaba elitede bu farka değecek artı özellikler varmı?

my book essential modelinde yazılım üzerinden parola koruması tek tuşla yedekleme gibi ek özellikleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

my book essential modelinde yazılım üzerinden parola koruması tek tuşla yedekleme gibi ek özellikleri var.

parola koruması nasıl bu üründe, tüm disk içinmi geçerli, yoksa disk içinde istediğimiz klasöre şifre koyabiliyormuyuz
  • quote:

quote:

parola koruması nasıl bu üründe, tüm disk içinmi geçerli, yoksa disk içinde istediğimiz klasöre şifre koyabiliyormuyuz

Kullanmadığım için maalesef bir fikrim yok. Yanlış hatırlamıyorsam forumda incelemesi mevcuttu ürünü kullanan bir üye ile temas kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

quote:

Kullanmadığım için maalesef bir fikrim yok. Yanlış hatırlamıyorsam forumda incelemesi mevcuttu ürünü kullanan bir üye ile temas kurun

Alıntıları Göster
    Tüm Disk için Diski çıkınca parola ekranı geliyor..
    Parolayı girince disk içeriği mount ediliyor.
    Bu Arada HDD'i ilk şifreleme için saatlerce beklemek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbil

Tüm Disk için Diski çıkınca parola ekranı geliyor..
    Parolayı girince disk içeriği mount ediliyor.
    Bu Arada HDD'i ilk şifreleme için saatlerce beklemek gerekiyor.

Alıntıları Göster
    wd nin mybook serileri kağıt üzerinde biraz yavaş gözüküyor can sıkacak kadar yavaş mıdır acaba? çünkü kampanyalarla my book essential uygun fiyatlara düşebiliyor.
  • quote:

wd nin mybook serileri kağıt üzerinde biraz yavaş gözüküyor can sıkacak kadar yavaş mıdır acaba? çünkü kampanyalarla my book essential uygun fiyatlara düşebiliyor.

Alıntıları Göster
    WD my book essential electroworlde de kdv dahil 169 tl,
  • quote:

smartdisk in yeni ürünleri e-satalı ve fansız fiyat olarak da şu an için en uygun gözükenler yine onlar 1tb-173tl .... 1.5tb-193tl her ikisi de aynı kasa e-sata lı fansız ikisi arasında kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 10 Nisan 2010; 0:23:30 >
  • quote:

quote:

smartdisk in yeni ürünleri e-satalı ve fansız fiyat olarak da şu an için en uygun gözükenler yine onlar 1tb-173tl .... 1.5tb-193tl her ikisi de aynı kasa e-sata lı fansız ikisi arasında kararsızım

Alıntıları Göster
    yukarıda da yazdığım gibi uzun süreden beri harici hdd almaya niyetliydim ve bu başlığı açmıştım uygun fiyat/performansa sahip bi ürün bulabilmek için. haftalarca 3.5" haricilerin fiyatları düşmedi hatta geçen hafta pahalandı; fakat şimdi yine haftalar öncesine döndü. bendeki şans olsa gerek 1 nisan da konu açtım, ondan da 2 hafta falan önce piyasa takibine başlamış kammpanya bekliyordum; fakat hiçbir şey değişmedi. şu an için

SMARTDISK 3.5" SUPERFAST serisi uygun gözüküyor fiyat/performans açısından.

artıları e-sata bağlantı seçeneği, açma/kapama tuşu , ses ve ısı sorunun olmaması, alüminyum şık kasa falan.
    içinde samsung 32mb/5400 rpm hdd varmış. kutu içinden e-sata kablo ve desteği olmayan pc ler için portu çıkıyormuş. fiyat olarak 1tb için e-sata sız rağbet gören samsung story lerle aynı 1.5tb leri ise daha ucuz hatta piyasadaki en ucuz 1.5tb lerden. her iki kapasite için de kasa aynı.

1tb-173tl

1.5tb-193tl havale fiyatlarıyla buldum en uygun.

sizin fikirlerinizi de almak isterim.

konu uzadı farkındayım ama en azından benim gibi arayışta olanlar için de klavuz olmuş olur.

• biraz konu dışı olabilir ama bence biraz daha para ekleyip 3.5 yerine 2.5 al cok daha rahat ve kolay bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: imamoglu

biraz konu dışı olabilir ama bence biraz daha para ekleyip 3.5 yerine 2.5 al cok daha rahat ve kolay bana göre
    3.5 ile 2.5 arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seifer Almasy

3.5 ile 2.5 arasındaki fark nedir?

Alıntıları Göster
    3.5 daha büyük ve çalışmak için ayrıca elektriğe ihtiyaç duyuyor

2.5 hem taşınabilir portatif küçük ve sadece usb'ye takarak ayrıca bir elektriğe ihtiyaç duymaz...

2.5 ve 3.5 arasındada bence bayaa fazla fiyat farkı oluyo. Mesela 500gb'lık 2.5'e vereceğin fiyata gidip 1tb 3.5'luk alabiliyorsun...

Bakınız: İmza

Şu anda vatanda eğer internetten alacaksanız Esssntial'da indirim var. 152 lira... Bence şahanee
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaaf0010hbk-3,5-1tb-my-book-essential-usb-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=41015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 13 Nisan 2010; 12:01:17 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.