Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.981
Cevap
26
Favori
196.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polatttcan P kullanıcısına yanıt
    Fifa 15 bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özür dilerim arkadaşlar sabahtan beri fifa 16 sitelerini dolaşmaktan beynim sulandı dikkat etmemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

World kart hocam.

Bende de İş Bankası Maximum Kart var. Müsait bir zamanda deneyip, bilgilendiririm.

• Arkadaşlar şuan en ucuza güvenli şekilde alabileceğim alternatifler neler. Bir de standart versiyon ile super deluxe versiyon arasında ne gibi farklar var. Ben voidu'dan nuvo kart ile almayı düşünüyorum.
  • Beyler rusyada 3,999.00 Ruble diyor 18 kuruş çıkıyor çevirince? kaç tl yapıyor? Rusyadan almak mantıklı değil mi?

Edit:Yanlış anlaşılma 3999 Rub 184 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzz96 -- 24 Eylül 2015; 22:26:39 >
  • arkadaşlar sabah gittigidiyordan bursagb adlı kullanıcıdan 160tl ye key aldım.

link burada:http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/fifa-16-cd-key-origin-eu-turce-dil-hemen-teslim-188419255

sorunsuz olsun hemen key'i alayım bir an önce oynayayım risk olmasın diye verdim 160tl yi , adam baya kişiye key satmış zaten gittigidiyordan yorumlara baktım.
    adam keyi 3 saat göndermedi. Sonra mesaj attım neden göndermiyorsun diye adam adam elimde kalmadı gün içinde göndereceğim dedi. sonra bir key gönderdi. key eksik. origin'e girdim keyi kabul etmedi. dedim bu key'i kabul etmiyor. dedi yanlış gönderdim. e dedim ne yapmaya çalışıyorsun ayıptır yaptığın. adamda cevap yok 5 saattir.

sizce benim ne yapmam lazım. paramı geri alabilir miyim? nasıl alırım? adam cevap vermiyor bana. lütfen yardım edin. resmen paramla rezil oldum.

EDIT: arkadaşlar hallettim forumdan "emrullah." adlı arkadaş 100 liraya sorunsuz hızlı key gönderiyor tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeMeRoL -- 26 Eylül 2015; 0:58:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Voidu'dan almayı düşünüyorum. Voidu'dan daha önce alışveriş yapan ya da herhangi bir olumsuz durum duyan var mı? İleride keyde sıkıntı olmasından çekiniyorum.

ben ve forumdan bi arkadaşa geçersiz key gönderdiler ileride sıkıntı olmadan baştan başladık... mail attım cevaba göre tekrar güncellerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: ododod

75 TL ye key satan arkadaştan aldım. Başlarda ben de çekindim fakat havaleyi yapar yapmaz yolladı keyi sağolsun. Şu an elinde kalmamış ama siz de pm atarak key geldiğinde yollamasını isteyebilirsiniz. Ben de o şekilde aldım keyi. İndirdim pre-load olarak türkçe dil desteği de var hiçbir problem yok. Oyun saat 1 de oynanabilir hale gelecek merakla bekliyorum artık :) 75 TL ye herhalde hiçbir yerde bulamayız bu oyunu :) Ban vesaire riski almadan uygun fiyata bu arkadaştan key satınalabilirsiniz.

Bende bu arkadaştan 75 tlye aldım şimdi oyunu indiriyorum. Bu sene ilk kez gördüğüm oyunun belli bir miktarı indikten sonra oynama imkanı olması çok güzel bir özellik olmuş. Umarım ilerde sıkıntı yaşamayız. Hayırlı olsun.

kim bu 75 liradan satan arkadas acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

quote:

quote:

75 TL ye key satan arkadaştan aldım. Başlarda ben de çekindim fakat havaleyi yapar yapmaz yolladı keyi sağolsun. Şu an elinde kalmamış ama siz de pm atarak key geldiğinde yollamasını isteyebilirsiniz. Ben de o şekilde aldım keyi. İndirdim pre-load olarak türkçe dil desteği de var hiçbir problem yok. Oyun saat 1 de oynanabilir hale gelecek merakla bekliyorum artık :) 75 TL ye herhalde hiçbir yerde bulamayız bu oyunu :) Ban vesaire riski almadan uygun fiyata bu arkadaştan key satınalabilirsiniz.

Bende bu arkadaştan 75 tlye aldım şimdi oyunu indiriyorum. Bu sene ilk kez gördüğüm oyunun belli bir miktarı indikten sonra oynama imkanı olması çok güzel bir özellik olmuş. Umarım ilerde sıkıntı yaşamayız. Hayırlı olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_110027162/tm.htm

Bu arkadaş ancak key bitmiş. Millet sırada bekliyor (ben de dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Peyloride

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler , bulmuştum mesajı attıktan sonra konuyu inceledim umarım kısa sürede tekrar gelir keyler:)

• DeMeRoL kullanıcısına yanıt
    Bursagb.com şa aldığınız adam sıkıntı çıkmaz herhalde 4 yıldır felan aktif kullanıyorum sitelerini daha sorun yaşamadım ama aynı adı kullanan başka biri ise bilmiyorum dün sitelerine sorduğum da 145 TL idi key bana da key stok ta yok yarın teslim ederiz demişti bilgin olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peyloride

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler , bulmuştum mesajı attıktan sonra konuyu inceledim umarım kısa sürede tekrar gelir keyler:)

Key gelmiş tekrardan. 80 liraya satıyor bu sefer ama ben aldım. Hemen yolladı keyi. Şu an iniyor oyun.

• Vpn ile Origin rusyadan aldım 94 Liraya standart versiyon.. Tek sorun dilin rusça olması oda eng yada tr dil paketini netten indirip değiştirdiğinizde halloluyor.. Sanırım en ucuzu şuanlık bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaan35 -- 25 Eylül 2015; 17:11:10 >
  • 80 TL YE SATAN ARKIN keyleri bitmiş .... acana nerdne aliyor 80 e satiyorsa alişi 70 filandir muhtelemen
  • en ucuz nereden alabiliyoruz şimdi ? meksika'dan mı
    vpn ile farklı ülkeden aldık mı origin anlayıp oyunu siler mi ?
    farklı bir ülkeden alınca(rusya,meksika gibi) dil dosyası ile oyun türkçe oluyor mu ?(dil dosyaları orjinal dil dosyaları mı ?)
    kafamda deli sorular
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Voidu'dan almayı düşünüyorum. Voidu'dan daha önce alışveriş yapan ya da herhangi bir olumsuz durum duyan var mı? İleride keyde sıkıntı olmasından çekiniyorum.

ben ve forumdan bi arkadaşa geçersiz key gönderdiler ileride sıkıntı olmadan baştan başladık... mail attım cevaba göre tekrar güncellerim

arkadaşlar Voidu.com benim keyi gönderdi gece saat 12 gibi mail geldi ekran görüntüsü istediler gönderdim 10 dakka sonra sağlam key geldi bilginize.
  • Ben az önce Rusya üzerinden Origin'den aldım. 1999 ruble 97,5 tl ye geldi. Arkadaşın söylediğine göre spiker Lehçe konuşuyormuş. Bence kötü değil değişiklik olur. Kaç yıldır aynı spiker vardı. Türkçe dil desteği var demişti ama indirme seçeneklerinde İngilizce bile yoktu. İç menüde diğer dil seçenekleri de gelir diye düşünüyorum, umarım gelir:)

Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rijeka -- 26 Eylül 2015; 2:15:28 >
  • oyunu bugün voidu dan aldım.5 dk içerisinde key bana ulaştı ve indirmeye başladım.sıkıntısız bir süreç oldu.ilgilenen arkadaşlar varsa duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.