Şimdi Ara

##En Ucuz Çift Sim Kartlı Cep Telefonu: DST10 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çift sim kart teknolojisini kullanıcılar ile buluşturan dünyadaki ilk firma olan General Mobile, yine bir teknolojik ilke daha imza atıyor. Fiyat avantajı ile piyasaya sunduğu DST10 ile çift sim kart teknolojisinde yeni bir dönem başlatıyor. Çift hat kullananları büyük bir dertten kurtaran General Mobile’ın ince ve şık tasarımlı modeli DST10, 185YTL’lik inanılmaz fiyatıyla seçkin satış noktalarında kullanıcılarını bekliyor.

Ürünlerini kullanıcı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştiren General Mobile, çift sim kart teknolojisinde fiyat avantajı sağlayan yeni ürünü DST10 ile yeni bir dönem başlatıyor. 185YTL’den satışa sunulacak DST10, 512 MB’lık hafıza kartı hediyesi ile tüketicisine sunuluyor.

Pek çok özelliği bünyesinde bulunduran DST10, Fm Radyo, WAP, GPRS, 65K Renk 1.44" CSTN Ekran, Video Oynatıcı, MP3, MPEG4, SMS, MMS, E-Mail, USB Bellek, ses kayıt özellikleri ve fiyatı ile rakiplerine fark atacak. DST10, iki hattı tek telefonla uygun fiyata tek cebe sığdıracağınız yeni gözdeniz olacak.

• Merhaba arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar,

Dst10 telefonumu yeni aldım. Öncelikle fiyatı kadar beklentiniz olmalı.

-İlk izlenim olarak diğer çift hatlılar kadar büyük değil. Çirkin durmuyor hatta güzel denebilir.
    -Numara tuşları büyük ve basması çok rahat. Mesaj yazmak için süper. Fonksiyon ve yön tuşları ortalama. Süper değil ama kesinlikle iş görür.
    -Ekran biraz küçük ama kamerası olmadığı için fazla multimedia uygulaması da yok. Bu nedenle arama,sms,ajanda gibi sık kullandığım işlemler için ekran yeterli.
    -Usb kablosu ve şarj kablosu tek yerden giriyor. Giriş yaptığı yer standart micro Usb girişine benziyor ama emin olamadım. Araştıracağım.
    -Arama listesi,şebeke menüsü,telefon rehberi, mesaj menüsü çift sim olduğu için karışık görünüyor. Çünkü her fonksiyonun sim1 ve sim2 seçeneği var. Başka çift simli kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum. Tek simli telefonlara bakarak söyledim. Ama alışırım herhalde.

Şimdilik kendinize iyi bakın. keşfettikçe yine yazarım.

Teşekkürler,

• General Mobile DST10

##En Ucuz Çift Sim Kartlı Cep Telefonu: DST10 ##
  • alınabilecek bir telefonmudur bu???
    kamerası felan yok diye biraz pahalı deniyor ama...
  • kamera olmaması isabet olmuş bence,
    fiyatının daha uygun olmasını sağlar.
    misal ben telefonda sadece çift simkart özelliği istiyorum
    ekranı siyahbeyaz olsa bile alabilirim.

bu konuyu görmeseydim şu başlığı açıyodum.

sadece çift simkart özelliği ile ön plana çıkan fonksiyonel olmayan uygun kaliteli cep telefonu

ben bunu biraz araştırayım...

güzel bir inceleme gelir umarım, konuyu açan arkadaşa teşekkürler...
  • oğuz bence başlığı biraz revize et, daha dikkat ilgi çekici ve açıklayıcı olsun,
    fiyatınını da yaz başlığa, çin malı değil yazman bile iyi olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

oğuz bence başlığı biraz revize et, daha dikkat ilgi çekici ve açıklayıcı olsun,
    fiyatınını da yaz başlığa, çin malı değil yazman bile iyi olabilir

Neden çin malı değil diyerek yalan söylesin.

Amerikadamı yapılıyor yoksa.

siz yoksa general electrik ile bir bağlantısı falanmı olduğunu düşünüyorsunuz.

• markası çin değil en azından, sar değerini öğrenme şansımız var
  • Markasına bakarakmı siz telefon alıyorsunuz. ? Size marka ne gibi artılar veriyor. ?

Hesapta amerika da bulunan şirketlerinin herhangi bir resmini gördünüzmü ?

Bence ürün çin malı olduktan sonra markasının hiç bir önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 31 Temmuz 2008; 10:00:47 >
  • Nokia, samsung vs de önemsiz yani senin için? Letus iyidir boşver:-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bageera

Markasına bakarakmı siz telefon alıyorsunuz. ? Size marka ne gibi artılar veriyor. ?

Hesapta amerika da bulunan şirketlerinin herhangi bir resmini gördünüzmü ?

Bence ürün çin malı olduktan sonra markasının hiç bir önemi yok.

YANILIYORSUN ARKADAŞIM NOKİA-SE VE SAMSUNG-ADİDAS DA .ÇİNDE ÜRETİLİYOR AMA KENDİ KURALLARI VE KALİTESİNE GÖRE BÜYÜK FİRMALAR ÜRETİM AŞAMASINI SÜREKLİ KONTROL EDEİYORLAR.RENAULT ARABALARIDA TÜRKİYEDE ÜRETİLİYOR AMA KENDİ KURALLARI VE DE KALİTESİYLE..FİRMALAR SIRF İŞGÜÇÜ UCUZ DİYE ORADA ÜRETİM YAPIYORLAR.VE KALİTELERİ BELLİ.SÜREKLİ SAR DEĞERLERİNİ AÇIKLIYORLAR...BU NEDENLE SIRADAN ÇİN ÜRETİMLERİ GİBİ DEĞİLLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 31 Temmuz 2008; 11:24:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

sar değerini öğrenme şansımız var

Sar değerini nasıl öğreniyorsunuz merak ettim.

Bazı arkadaşlar Çin malı telefonların sar değerleri kafadan sallanıyor felan diyordu.
  • sar değerlerini üretici firma kendi test ediyor üretim aşamasında,
    ve standartlar içi olmasını sağlıyor.
    www.sarvalues.com gibi sitelerden araştırabilirsin bir çok teli

çin malı teller de bir gün standarda oturacak ama şuan, kesinlikle o an değil,
    hem sar standardı yok hem çift simkartlı, bu telefonlar tehlikeli şimdilik.
    internette arayın, çin malı telefonların sar değerlerini, ingilizce tabi
  • Bu telefou dün aldım. Eve gelip paketi açtığımda kulaklığı çok işporta malı gibi duruyordu, netekim korktuğum başıma geldi. Mp3 dinlerken sesi açtığınızda felaket boğuluyor ve cazırdıyor. Yani tahammül edilecek gibi değil. Ya benim aldığım telefon yada kulaklık bozuk, yada ucuz etin yahnisi diye bu model böyle. Başka alıp kullanan varmı, sizde durum nasıl? Eğer bozuk değilse, teknosaya %15 kullanım bedelini verip iade edeceğim.
  • Genelde ses kalitesinin ve mp3 çalma özelliğinin çok iyi olduğu söyleniyordu kullananlar tarafından. Ben de telefonu dün aldım ancak henüz müzik dinlemeyi denemedim. Konuşmalarda sesin boğuk gelmesinden şikayetçiyim sadece.
  • arkadaşım mp3 ve radyoyu deneme fırsatın oldu mu? İade etmek istemiyorum, genel özellikleriyle bana yeten bir telefon çünkü. Ama müzik dinlemek ,hatta zil sesi bile işkenceye dönüştü. Bu arada general mobile'in sitesinde teknik servis listesi bulamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: zée

Genelde ses kalitesinin ve mp3 çalma özelliğinin çok iyi olduğu söyleniyordu kullananlar tarafından. Ben de telefonu dün aldım ancak henüz müzik dinlemeyi denemedim. Konuşmalarda sesin boğuk gelmesinden şikayetçiyim sadece.
  • valla arkadaşlar bu telefonu bende baya baya inceledim ama almaktan son anda vazgeçtim.nedenide karşıma daha evvelden camerasını anakart ını kulaklığını hoparlör setini kullandığım piranha markası oldu ve ben çıktığı zaman almıştım 520 ytl ye ve diyebilirim ki çift kart kullanımlarında en güzel telefon bunuda söylerken diğer alan arkadaşlarla karşılaştırma yaptık o nedenle kulaklığı hatta telefondan çıkan stero sesler bile muhteşem bana göre tek kusuru kamerası.bir çok ayar olmasına rağmen ben görüntüyü zayıf buldum belkide daha önceden ericsoon 3,2 megapiksellik kullandığım içindir.ama hala kullanmaktayım ve gerçekten süper kullanmıda basit tek dokunuş ile kartlar arasında geçiş yapılmasından tutunda ekrandan şebeke isimlerini gizlemeye kadar..fiyatıda 230 civarına inmiş.hatta yeni bir modelide çıkmış ama ben kullanmadım sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışırım
  • ben bu telefonu kullandım 180 ytl cıvarı satılıyor ama bizim arkadaş 150 ytl aldı tanıdıktan sıfır.telefonun sesi çok hoşuma gitti konuşmak zevkli hale getiriyor.yalnız geçen yine arabada gidiyoruz direksiyonda arkdaş telefonla konuşuyor konuşma bitti fakat telefon kapanmadı arkadaşta kontörler gidiyor panikle bana uzattı kendisi direksiyonda baktım hakkaten yazıyor kapanmadı hemen pili çıkardım.anlayamadık yani birkere yaptı sadece genel sorun değil sanırım.
  • Arkadaşlar mp3 dinlemek için alacağım akrabama.
    -Mp3 çalması nasıl, liste şeklinde çalıyormu?
    -İki hat aynı anda çalışıyormu? Yani diğer hatta falan geçmene gerek yok dimi, bazı aptal markalarda öylede..
    Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.