Şimdi Ara

EN UCUZ 3Gli telefon ve süper bir marka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu mu süper marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

bu mu süper marka

3G modemleri üreten firmadır kendileri teknolojisi çok iyi vede kaliteli bir firmadır ama bu telefonu kullananlar varmı acaba?
  • Her yerde 200 TL civarı bir fiyatı var, ben sıcak fırsat olacak bir durum göremedim.

150 TL civarında olsa sıcak fırsat olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Her yerde 200 TL civarı bir fiyatı var, ben sıcak fırsat olacak bir durum göremedim.

150 TL civarında olsa sıcak fırsat olur bence.

Sıcak fırsat olan ürünün 200lira gibi bir fiyata bu özelliklere sahip büyük bir marka olması hocam, yani ürünün kendisi sıcak fırsat.

bu ürünü kullanan varmı acaba? çünkü 3g kamera vs herşey var yahuu iyi gibi geldi de bana göre
  • Mademki bu kadar büyük bir firma neden hiç duyulmamış?
  • Ürün iyidir kötüdür bilemem ama marka sağlamTürkiye'ye yeni merkez açtılar ama bildiğim kadarıyla asıl işleri cep telefonu değilde telekomünikasyon altyapısı olarak biliyorum. Bu sebeple yan ürünlerde geliştiriyorlar. Telefon iyi mi kötü mü bilemem ama firma sağlam. Hem piyasadaki birçok cep telefonun firmasından sağlam. Ama ısrarla söylüyorum bu telefonları iyidir anlamına gelmez çünkü asıl işleri bu değil.

Ekşiden bir iki alıntı:

# her ne kadar cisco ile davalık olmuş olsa da her hareketi dikkatle izlenmelidir. turkiye'deki 600.000 portluk 18 ekim 2004 tarihli adsl ihalesinde en düşük fiyatı çeken şirket olmuştur.

# huawei, çin'de çok büyük miktarda mühendisin çalıştığı, motorolla ve cisco gibi firmaların fason olarak ürünlerini ürüten bi fabrikaya sahip bir şirketti.
    sonra kendisi bu ürünleri kendi markasıyla üretmeya kalktı. açılan davalar sonucunda
    bildiğim kadarıyla en son 3com tarafından satın alınmış firma.

# son yillarda gsm sektorunde de ericsson,motorola ve siemens gibi sektorun onculerine karsi onemli bir fiyat avantaji ile cok populer hala gelmis olan cin firmasi.

# turkcell ve vodafone gibi avea'nın da 3g modemleri bu firma mamülüdür.

# businessweek'in en ilham verici sirketler siralamasinda 3 olarak gosterilmis sirkettir.
    liste su sekilde:
    - apple
    - google
    - huawei
    - jpmorgan chase
    - monsanto
    - news corp.
    - saudi aramco
    - toyota
    - unilever
    - wal-mart

http://www.huawei.com

Adresinden inceleyebilirsiniz.

Yorumlamam bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimizer -- 11 Temmuz 2010; 12:37:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    piyasada çekici telefon yok
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefon bölümünde arastirsan daha iyi olur kullanan var mı yokmu diye.
    Ayrıca arkadaşım çin telefonlarından kesinlikle uzak dur
  • Madem iyi bir marka, neden Sony Erricsson'un walkman telefonlarını tasarım olarak 1e1 çalarak ve üzerindeki amblemini de walkman telefonun ambleminin aynısı yapmış
  • Huawai-Huawei farkına dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 11 Temmuz 2010; 13:35:15 >
  • bu marka ülkenmmizde bilinmese çok büyük bir çin kökenli iletişim markasıdır.tr de adı geçmesede vadofone un 3g alt yapısını yapan ve vadafonun 3g modemlerini üreten firmadır.
    adını neden pek geçirmiyorlar bilmiyorum ama güçlü bir firma.

edit : yazdıklarım sadece marka içindir, telefonu hakkında pek bir şey diyemem hiç görmedimde kullanmadımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corny -- 11 Temmuz 2010; 14:30:56 >
  • Yahu ünlü, büyük , telekomine firması dediğiniz Huawei bu ilanda verilen telefonun markası ise Huawai ... Çakma ürün kelime oyunu mu var ?
    SONY ile SQNY gibi.... Dikkat dikkat !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Yahu ünlü, büyük , telekomine firması dediğiniz Huawei bu ilanda verilen telefonun markası ise Huawai ... Çakma ürün kelime oyunu mu var ?
    SONY ile SQNY gibi.... Dikkat dikkat !!

sadece hızlıal a o şekilde yazmışlar öbürlerinde doğru yazıyor isim hatalı yazılmıştır
  • Ben 299TL'ye Nokia 5230 aldım ki bence en makul 3G telefonlardan biri. Büyük ve dokunmatik ekran (640x360 çözünürlük, 16 milyon renk), GPS ve bedava haritalar, kaliteli ses, radyo, 2MP kamera (30FPS 640x360 geniş ekran video çekimi mevcut). Ek olarak Vodafone'dan aylık 8TL'ye sınırsız internet (GPRS hızında 100-200kbps hızda ki benim için yetiyor) de aldım, gayet keyifli kullanılıyor. Bir de pil ömrünün çok çok iyi olduğunu söyleyeyim, ortalama kullanımımda 5 gün gidiyor.
  • Huawei büyük firmadır... ama bu huawai :)) süper çakma olmuş ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

Ben 299TL'ye Nokia 5230 aldım ki bence en makul 3G telefonlardan biri. Büyük ve dokunmatik ekran (640x360 çözünürlük, 16 milyon renk), GPS ve bedava haritalar, kaliteli ses, radyo, 2MP kamera (30FPS 640x360 geniş ekran video çekimi mevcut). Ek olarak Vodafone'dan aylık 8TL'ye sınırsız internet (GPRS hızında 100-200kbps hızda ki benim için yetiyor) de aldım, gayet keyifli kullanılıyor. Bir de pil ömrünün çok çok iyi olduğunu söyleyeyim, ortalama kullanımımda 5 gün gidiyor.

daha mantıklı
  • Çinliler çin malının da çin malını yapmışlar
    HuawAi-HuawEi
  • çinli diye yermemek gerekiyor. sonuçta htc google nexus one ları çinde üretiyor. nexus one ı bilmeyen yoktur heralde
  • Ericsson da çok büyük firmadır ama cep telefonu sektöründe tutunamadı, Sony'de aynı şekilde... İkisi birleşip telefon yapıyorlar şimdi....
  • Samsung'un monitörleri çok iyi, televizyonları da. Dozeri de var Samsung'un. Dozeri de çok mu iyi acaba ?

Markayı baz alarak ürünün de muhteşem olduğunu denemeden bilemeyiz öyle değil mi :)

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Huawai-Huawei farkına dikkat!

SONY ve SQNY gibi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 12 Temmuz 2010; 10:27:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.