Asus A7S333 almayı düşünüyorum. Şimdilik sadece görüntü verebilecek cinsten bir ekran kartı istiyorum. Eski 4MBlık PCI ekran kartım AGP olmadan çalışırsa şimdi almayacağım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bir kart AGP 4x uyumlu ise 1.5 Voltda mı çalışıyor anlamına gelir? Quake tnt2 m64 çalışır mı?
4 Mb ekran kartın pcı yuvasında çalışır vede işini görür.Agp yuvaları birim zaman da gönderilen veri sayısını artırmak ve hızlı tazeleme ve hareket kabiliyeti sağlaması açısından geliştirilmiştir.
dıgıtal ozı... :-)
bir kart 4x ise 1.5 voltta çalışır diye bir kural yok.ayrıca quake dediğin ekrankartıyla çalışır ama sadece çalışmakla yetinir..:) adam gibi oyun oynayamazsın
DIE! DIE MY DARLING...
Teşekkür ederim. Eski PCI ekran kartım ile idare edip ileride geforce3 alırım şimdi pek param yok. Zaten şu pentium 150den kurtulup rahat bir çalışma ortamı sağlıyayım yeter. Oyun olayı sonra. Bu forum bayaa güzelmiş.
"gun",Duron 1000 işlemcinden memnun musun? Oyun haricinde sistemini zorlayan, yavaşlığından rahatsız olduğun bir durum var mı? Athlon XP1600+ almayı düşünüyorum, o da sadece XP işlemciler Asus C.O.P 'u destekliyor diye biliyorum. Ramleri Kingston almaya gerek var mı? Ömür boyu garantili başka bir ucuz marka olmaz mı?