Şimdi Ara

En ucızundan en efpiyesli pisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnanın bana,efpiesin ebesini mumyalayacaksınız.

Başlangıç için yeterli olacak;
    450+80w Corsair PSU : 300TL

2TB (7200RPM) HDD : hadi Maximum 400tl olsun

256gb SSD : 300TL

Ryzen 5 2600 : 800 liradan fazla vereni dövüyorlar .d

RX 580 :850-1k arası boş kasaydı anakartıydı maxiumum totalde : 3k tutacaktır. Hadi uçuk bir monitör alın baya baya pahalı bir monitör bin liraya atıyorum 144hz ve 2k falan olur sanırım on yıl idare eder bu arada anakarta karar veremedim o da dahiane kafalarınıza kalıyor düşünün bakem.d

Ha bu arada sen neden toplamıyorsun (https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://forum.donanimhaber.com/msi-g41m-p33-combo--125407463#140643191) bizi mi keklion diyebilirsiniz. Naparsın ekonomik koşullar 3kya bile PC toplayamiycak durumdayım ben ki DDR2 anakartla ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum. Bu arada sizleri bekliyorum parantez içindeki konuya.

FPS yazılışı için özür dilerim 😂👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ryzen 5 2600 ,1600 den 300 lira pahalı olması lazım, yerinde olsam 2600 yerine 1600 alırdım artan parayla rx590 almaya çalışırdım

• b450 MAX olan modellerden en ucuz olanı alabilirsin.Gaming plus MAX veya Tomahawk MAX olabilir.İlerde 4000 serisi işlemcileri de destekler.
  • Arka Destroyer kullanıcısına yanıt
    Haklısın daha iyi bir ekran kartı çok daha iyi olur ama çevremde AMD kullanıcıları rx590ın sorun çıkaran bir model olduğunu söylüyor yoksa en fazla 300 lira daha ekleyip 580 yerine 590 alınabilir ve f/p konusunda en muhteşem sistemi toplamak adına bu parçaları seçtim.

Benimkisi sadece bir sistem tavsiyesi anlican

Teşekkürler yine de tavsiyen için

• BU sisteme 144 değil 75Hz'lik bir monitör gider. Sonuçta ekran kartı RX 580.

• Selores kullanıcısına yanıt
    Şu verdiğin linkteki PC markası o kadar çok güven vermiyor ki... Çin malı sonuçta. Ben bunun yerine 2560*1080lik 800 liraya ulaşılabilir olan; LG 25um58p yi öneririm hatta şuan trendyolda fiyatı 780tl.

Ve dediğin gibi bu sisteme 75hz gider. 144 daha çok ultra plus premium edition gamerlar için 😃

Şu verdiğin linkteki PC markası o kadar çok güven vermiyor ki... Çin malı sonuçta. Ben bunun yerine 2560*1080lik 800 liraya ulaşılabilir olan; LG 25um58p yi öneririm hatta şuan trendyolda fiyatı 780tl.

Ve dediğin gibi bu sisteme 75hz gider. 144 daha çok ultra plus premium edition gamerlar için 😃

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Katılmıyorum. Üst limit ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Freesync çalışacak, adam hiç mi. 80-90 fps alan oyun oynamayacak? 144 aşağısı almak hata olur.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Bi bakıma sen de haklısın ama 800 liraya monitör almak var 1500 liraya monitör almak var. Tamamen farklı şeyler fiyatı minimumda tuttuk bu yüzden 75hz en doğru seçim olacaktır hele de lg25um58 gibi oldukça geniş açılı bir monitörse... Tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydinölü

Bu mesaj silindi.
    Bu anakart değil benim bahsettiğim.Max anakartları diyorum ben b450m max değil.Kardeş kafa felan buluyorsan söyle insanların vaktini çalma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 4 Kasım 2019; 13:8:53 >
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    PC konusunda bilgim kısıtlı b450m ve gaming plus gibi anakartlarını ve am4 soket olduklarını biliyorum hepsi bu sözünü ettiğin "Max" anlamadım bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydinölü

PC konusunda bilgim kısıtlı b450m ve gaming plus gibi anakartlarını ve am4 soket olduklarını biliyorum hepsi bu sözünü ettiğin "Max" anlamadım bile.
    Tamam ozmn öyleyse direk link vereyim.Bu anakartlar dışında ki leri tavsiye etmiyorum.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI B450 GAMING PLUS MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450-gaming-plus-max-am4-amd-ryzen-ddr4-3200-mhz-o-c-usb3-1-anakart.html

Gaming pluse Max ve Tomahawk Max ikisinden birini alabilirsin.

• aschil kullanıcısına yanıt
    Yine mi sen ya ahahahah özlemişim 😂😂🙊 tabiki GTA açar güzel kardeşim :)

Biz aylardır burda sistemler,bilgisayarlar donanımlar üzerine konuşuyoruz ax3450 ekran kartı kullandığımı hala söylemedim kimseye ahahah neaparsın,zenginin malı züğürdün çenesi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.